Last news in Fakti

10 Януари, 2024 14:45 1 974 0

Зодиите, за които януари ще бъде изпълнен с любов

  • зодии-
  • астрология-
  • любов-
  • щастие

Ето кои ще са щастливците, които ще се носят на крилете на любовта

Зодиите, за които януари ще бъде изпълнен с любов  - 1
Снимка: Shutterstock

Неслучайно любовта е част от почти всяко едно пожелание. Това магично чувство ни кара да се издигаме над злободневието и да мечтаем. В следващите редове ще ви споделим кои ще са щастливците, които ще се носят на крилете на тази емоция още през първия месец на новата година. А ето ги и тях:

Овен

На представителите на зодия Овен първият месец от годината ще даде възможност за свързване. Тези от вас, които са във връзка ще усетят благоприятен период и ще се почувстват добре с партньорите си. Този януари ще получите семейно блаженство и спокойствие. Една добра почивка или приключение заедно ще ви накара да се влюбите още повече в партньора си. Ще се цените повече и ще си прекарвате добре между завивките. Вероятно ще се свържете добре и със членовете на семейството ви.

Вашето цялостно разбиране за света ще се подобри. Необвързаните овни ще си прекарат добре с хора, с които споделят еднакви възгледи за живота и могат дори да попаднат на специален човек, чието приятелство вероятно ще завърши с любов. Оставете Купидон да си свърши работата, докато вие се наслаждавате на даровете, които ви поднася Вселената. Ако се чувствате влюбени, можете да сметнете, че е настъпил подходящият момент за брак.

Скорпион

Скъпи Скорпиони, бъдете готови да се радвате на добри отношения с партньора ви. Вашите взаимоотношения ще се развиват и ще укрепват. Ще споделяте интимността с близкия си човек, а пък ако планирате да имате бебе – този месец е подходящият момент за зачеване. Семейството ще ви подкрепя и ще се насладите на хубави моменти с вашите близки и скъпи на сърцето ви хора.

За семейните представители на зодията можем да кажем, че някои недоразумения с децата могат да помрачат иначе перфектния ви месец. Необвързаните ще си прекарват добре с представители на другия пол, но тази връзка няма да бъде постоянна, пише az-jenata.bg. Влюбените пък ще трябва да изчакат известно време, ако искат да сключат брак, тъй като някои пречки могат да забавят тези им планове.

Водолей

Водолеите ще споделят уютни моменти със своите партньори. През първата половина на месеца любовта ви един към друг ще се увеличи, но през втората половина на месеца може да има някои разногласия и леки спречквания. Просто трябва да приемете, че това е съвсем нормална част от вашите взаимоотношения. Постарайте се преди всичко да успеете да създадете дълбоко приятелство с вашия избраник. Очертава се да прекарате незабравими моменти с членовете на семейството си. Необвързаните пък ще си прекарат добре със свой „специален човек“.

Насладете се на времето си заедно, но не избързвайте, тъй като звездите все още не са наредени благоприятно. Тези от вас, които се радват на щастлива връзка, ще трябва да изчакат, преди да пристъпят към дълготрайно обвързване или брак.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА