Last news in Fakti

11 Януари, 2024 08:49 1 893 6

Старо ВИДЕО с дует на Анелия и Слави Трифонов набира популярност в социалните мрежи

  • слави трифонов-
  • анелия-
  • видео-
  • шоуто на слави-
  • погледни ме във очите-
  • дует

Слави си позволява доста фриволно поведение с певицата в "Шоуто на Слави"

Популярност в социалните мрежи набира едно старо видео от гостуване на певицата Анелия в "Шоуто на Слави". Това е първата поява на пайнерката в шоуто на Дългия и ще се помни винаги.

Слави си позволява доста фриволно поведение и неуместни намеци към гостенката си, което породи сериозни съмнения дали между тях в онзи период не е имало нещо повече.

Слави Трифонов помоли певицата да изпеят и хита ѝ „Погледни ме в очите“ заедно. През цялото време водещият я гледа в очите, както се пее и в песента. Тя го закача на няколко пъти с реплики.

„Един път му се е паднало на човека“, казва певицата след като Годжи пуска реплика и успява да ги разсмее преди да запеят песента. Певицата пее, а Слави Трифонов я гледа и се включва във втората част. Музиката на „Ку-ку бенд“ прави така, че да звучи още по-прекасно цялото изпълнение.

След песента Слави Трфонов ѝ казва: „През цялото време съм те гледал в очите. През цялото време, да не кажеш после, погледни ме в очите и кажи. Всичко, само дето не съм казал думите, но сега трябва да се опознаем повече, сега не мога изведнъж.“ Анелия се разсмива и после в процеса на разговор разкрива, че има човек до себе си, който я обича и тя го обича и се извини шеговито на Слави, пише show.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Анти чалга

    7 2 Отговор
    Стара чалгарска простотия .
  • 3 Истината

    4 0 Отговор
    Бивш гард на Георги Илиев от ВИС: Слави Трифонов е момче за всичко на мутрите!
    „ Слави Трифонов ли? Той е наше момче. Всъщност даже е наш артикул. Беше ни комфортен, а и ние на него. Селянче с провинциално мислене, което го дават по малкия екран, с голям хъс и малко гений. Който искаше, с изключение на да стане прочут, и да бъде богат. Перфектна композиция, с цел да се възползват Васил и Жоро от него. Трифонов се заблуждаваше, че те са му другари, само че истината беше, че той просто им беше комфортен ”.
  • 4 Идън

    3 0 Отговор
    Оригиналът на тази песен е на Деспина Ванди. - Разликата в начина на пеене е огромен...

    Коментиран от #6

  • 5 Чалга тапанари

    3 1 Отговор
    Анелия🖕👸🖕 Слави Трифонов 🖕 👨‍🦲🖕
  • 6 един от стадото

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Идън":

    умеят мам ка им гръцка, както не ги обичам признавам, могат да запазят гръцкото в стила си. Не бие директно на турскоци ганско в напева. А Деспина Ванди съм я забелязал отдавна. Пя на живо на писта Серес- 20-22г от тогава