Last news in Fakti

11 Януари, 2024 10:45 2 565 9

Синовете на Ален Делон се съюзиха срещу сестра си Анушка

  • ален делон-
  • синове-
  • дъщеря-
  • обвинения-
  • скандал

Те я обвиняват, че крие информация за здравословното състояние на баща им

Синовете на Ален Делон се съюзиха срещу сестра си Анушка - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Антони и Ален-Фабиен Делон се съюзиха срещу сестра си Анушка, като я обвиняват, че крие информация за здравословното състояние на баща им, съобщи сайтът на в. "Фигаро", цитиран от БТА.

По-големият брат изрази благодарност към Ален-Фабиен, след като публикувана запис от разговори между баща им Ален и Анушка. Сега малкият Ален-Фабиен на свой ред подаде жалба срещу Анушка, след като Антони я обвини, че е скрила, че в периода от 2019 г. до 2022 г. са направени пет когнитивни теста на френския актьор в клиника в Швейцария и той не се е справил с нито един от тях. Според по-големият син това прави Ален Делон, който е на 88 години, "уязвим".

Антони и Ален-Фабиен изглеждат на едно мнение повече отвсякога, посочи още сайтът.

Той припомни също, че на 7 януари Анушка направи разкрития срещу Антони пред телевизионния канал "Те Еф1", обвинявайки големия си брат за това, че излага фактите невярно и се държи заплашително. Няколко часа по-късно малкият брат - Ален-Фабиен, публикува в Инстаграм запис на разговор между сестра си и баща им. На свой ред Антони Делон изрази благодарност към Ален-Фабиен в платформата.

Два дни по-късно малкият брат подаде жалба срещу сестра си за насилие срещу уязвимо лице. Анушка Делон все още не е отговорила официално на отправените ѝ обвинения. През 2017 г. Ален Делон обяви края на кариерата в киното. Актьорът, който получи инсулт през лятото на 2019 г., се снимал в повече от 90 филма сред които "Роко и неговите братя", "Гепардът", "Басейнът", "Зоро", "Двама мъже в града".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ден

    9 3 Отговор
    Тази иска имането само за себе си!

    Коментиран от #2

  • 2 Нормално е

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ден":

    Братята се ,, грижат,, за него отдалече и даже искат тя да ги информира... Защо те не поемат грижите за него... Не е справедливо един от наследниците да се грижи в най- трудния момент - а наследството поравно...

    Коментиран от #3

  • 3 Соваж бейби

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Нормално е":

    Каква е истината един Бог знае ама са смешни много.Оказа се другия син гледа баща си в Франция в дома му храни го и се грижи за него там е записал и Анушка какво говори с баща си тука не в дома на дъщеря си.Дъртия вече е изперкал трудно чува ,не виждал добре от къщата даде интервю.Май Анушка ще излезе хиената в случая цирка е пълен мисля че момчетата ще излязат прави

    Коментиран от #4, #8

  • 4 Идън

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Соваж бейби":

    Вероятно бащата вече не може да направи никакъв документ- подписът му е невалиден за дарения- завещания и продажби...

    Коментиран от #5

  • 5 Соваж бейби

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Идън":

    Много грозна работа ама по хора ходи не са самотни.Вчера го гледах другия син по камерата от къщи личи си че не лъже не мога да се подведа защото и ние сме в подобна ситуация и ми е ясно .Грозна работа ако е можело да му се закрепи здравето ,възможно е да е скрила бил и е на гости .Трябва да помолят нотариуса да покаже какво е подписвал последните години имат право до толкова че и те се надяват на нещо ,а тази искала да продаде всичко тука заради данъците .Не може да ламтиш за всичко ако имаш братя и сестри гадно е .Въпреки че който има желание да се грижи за стареца не трябва се бие в гърдите това е дълг и уважение така мисля сложен проблем.Аз бих разделила на две по равно апък кой ще ме гледа техен избор все се моля да не се залежаваме на легло с мъжо да не сме бреме ама ?Има и старчески домове съм казала ако съм с деменция и легло да ме оставят там поне има доктори и те гледат не искам да ги обременявам с грижи

    Коментиран от #6

  • 6 Идън

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "Соваж бейби":

    Вече съм писала- когато родителите правят разделение между децата си- винаги има конфликт между самите деца. Разделението- като отношение и възпитание. имам предвид. Не е справедливо едното да живее с мисълта, че всичко е за него- а грижите са дълг на другите. А ако има разбирателство между децата - те сами ще определят как да постъпят справедливо помежду си.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.