Last news in Fakti

12 Януари, 2024 13:15 939 2

Селена Гомес влиза в ролята на кралицата на кънтри-рока Линда Ронстад

  • селена гомес-
  • линда ронстад-
  • биографичен филм-
  • роля

На снимки от ранните години на Линда Ронстад лесно се открива физическа прилика със Селена

Селена Гомес влиза в ролята на кралицата на кънтри-рока Линда Ронстад - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Селена Гомес се насочва към големия екран, за да изиграе една от най-големите музикални икони в историята - Линда Ронстад, с лично одобрение от самата легенда, съобщава сайтът TMZ.

Спекулациите се развихриха в сряда, след като Селена Гомес публикува без обяснения своя снимка, на която чете мемоарите на Линда от 2013 г. Simple Dreams („Прости мечти“). Това се случва точно по същото време, когато Гомес обяви, че отново си взима почивка от социалните мрежи, коментира TMZ.

Според пряко запознати източници, цитирани от сайта, Селена е била набелязана за образа на кралицата на кънтри-рока Линда в предстоящ биографичен филм. Плановете все още били в много ранен етап и липсвали подробности за други членове на актьорския състав. Известно е обаче, че Линда лично е одобрила самата Селена и била щастлива, че младата звезда е привлечена към проекта, защото чувствала, че тя е идеална за ролята. Според същите източници Селена вече се е срещнала с Линда преди няколко месеца в дома ѝ, където са разговаряли насаме.

На снимки от ранните години на Линда Ронстад лесно се открива физическа прилика със Селена Гомес, отбелязва сайтът. Освен това и двете са от мексикански произход – което също би допринесло за успеха на ролята. Певческите умения на Селена Гомес безспорно са на високо ниво, което съответства на уникалния, силен глас на Линда Ронстад, отбелязва в заключение TMZ.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Идън

    0 0 Отговор
    Мемоарите носят същото заглавие- което носи и албумът от 1977 год За съжаление повече от 18 години Линда страда от болестта на Паркинсон. Това за този филм е много добра идея.
  • 2 джедай

    0 0 Отговор
    Селена Гомес е много красива жена!