Last news in Fakti

14 Януари, 2024 07:57 1 707 5

Обвиняват за смъртта на четвърта жена заподозрян за серийните убийства в Лонг Айлънд ВИДЕО

  • убиец-
  • жертви-
  • лонг айлънд-
  • сащ-
  • рекс хойерман

60-годишният Рекс Хойерман е основният заподозрян, поддържал контакт с всяка от жертвите

Мъж, заподозрян в убийствата в Гилго Бийч в Лонг Айлънд, се очаква да бъде изправен пред нови обвинения следващата седмица във връзка с убийството на четвърта жена, предаде CBS News.

60-годишният Рекс Хойерман трябва да се яви в окръжния съд на Съфолк във вторник сутринта.

Мъжът бе арестуван през юли 2023 г. и обвинен в убийството на три жени — Мелиса Бартелми, Меган Уотърман и Амбър Костело, чиито останки бяха намерени близо до плажа Гилго, на южния бряг на Лонг Айлънд, през декември 2010 г.

Прокурорите на окръг Съфолк по-рано казаха, че той е главният заподозрян за смъртта на четвърта жена, Морийн Брейнард-Барнс, чиито останки също бяха намерени в района на плажа Гилго.

Хойерман, който е работил като архитект преди ареста си, пледира невинен за убийствата на другите три жени. Той е задържан без гаранция в затвора на окръг Съфолк след ареста си.

Според съдебните документи следователите са се насочили към него, когато започнали обширен преглед на доказателствата по случая през 2022 г.

Анализаторите на ФБР са успели да сравнят данните от мобилните телефони на жертвите и заподозрения, който е комуникирал с всяка от мъртвите жени.

От косъм, намерен върху чувал, в който била напъхана една от жертвите, е извлечена ДНК, която съвпада с генетичните данни на Хойерман, взети от корички от пица, които той изхвърлил с кутията.

Общо телата на най-малко 10 жертви бяха открити в района в началото на 2010 г., за които се смята, че са жертви на сериен убиец.

Разследващите са търсили изчезнала жена на име Шанън Гилбърт, когато са открили други останки на плажа Гилго през декември 2010 г. - жени на 20 години, чиито останки са били увити в чували. Известни като Четворката Гилго, по-късно са те са идентифицирани като Брейнард-Барнс, изчезнала през 2007 г., Бартелеми, изчезнала през 2009 г и Меган Уотърман и Амбър Костело, които изчезнаха през 2010 г.

Останките на още шест жени бяха открити по Ocean Parkway през март 2011 г.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    16 3 Отговор
    Типичен, американски ГМО-бройлер психопат.
    Само за физиономия си струва да му дадеш едни 20 години пандиз.
  • 2 фАНТОМасс

    20 0 Отговор
    А защо никой не арестува екземпляри като ББ - Тиквата и ДП-Шиши , при толкова много доказателства , записи , свидетелства , снимки за пресъпления , лъжи и рекет ?

    Коментиран от #5

  • 3 ЗООЛОГ

    12 1 Отговор
    Този е типичния представител на англосаксонската раса управляваща територията в момента.
  • 4 АЗ САМО ДА ПИТАМ.....

    2 0 Отговор
    ...ДАЛИ Е СЪБИРАЛ ДЪЛГОВЕ
    В ДОЛАРИ РАЗДАВАНИ
    С ЛИХВИ ПРИЖИВЕ ОТ БАЩА МУ,🤔
  • 5 що за въпрос

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "фАНТОМасс":

    защото служи вярно на шефовете как да го арестуват кой ще им изпълнява нарежданията !!!