Last news in Fakti

17 Януари, 2024 07:00 3 953 0

Дневен хороскоп за 17.01.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Денят обещава да бъде просто забележителен за Девите

Дневен хороскоп за 17.01.2024 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Не бъдете прибързани в оценките си за събитията. Това, което може да приемете като лично оскърбление е всъщност един не добре формулиран комплимент или дружеска шега.

Телец

Да избягате в света на собствените си фантазии не е присъщо за Вас, но понякога се случва. Всъщност това може да е много ресурсно състояние, особено ако фантазиите Ви са градивни. Внимавайте за какво си мечтаете, от това зависи какъв ще е животът Ви.

Близнаци

Хубав ден, да се поразходите малко на въздух, независимо от времето. Е, може да се видите с приятели, да побъбрите малко, може и да научите нещо интересно.

Рак

Ден, в който няма да ви се иска да ходите надалеч, а да си останете вкъщи и да помързелувате. Всъщност има много неща, които сте си обещали, че ще свършите именно днес. Ами спазвайте си обещанията.

Лъв

Не пренебрегвайте една сфера от живота си заради друга. Човек има нужда от различни активности, има нужда да нахрани всичките си сетива, така че помислете кое е онова, което куца и нежно коригирайте положението.

Дева

Денят обещава да бъде просто забележителен. Само си повярвайте, че наистина сте прекрасни и невероятни хора. Е, не се възгордявайте толкова, но и не приемайте всичко прекалено лично.

Везни

Ще имате силна потребност от подкрепата на хората, на които държите. Не се фокусирайте твърде много върху това, за да не загубите основната си цел. Понякога дори само да седнете и да си представите усмивките на тези хора ще е достатъчна подкрепа.

Скорпион

Ще ви глождят сериозни вътрешни проблеми. Гледайте по-спокойно на света, не е нужно да изпадате в депресия, още малко остава до края на зимата. А междувременно идете някъде, където поне може да видите Слънцето или направете нещо красиво със собствените си ръце.

Стрелец

Ден, в който ще сте настроени да действате творчески. Правете нещата като на игра. Не се фокусирайте върху резултата или победата, наслаждавайте се на процеса. И резултатите ще се окажат по-добри, отколкото сте си мислели.

Козирог

Не внасяйте напрежение в дома си, а се опитайте да го поразсеете с малко повече физически усилия. Идете на фитнес, ако нямате възможност да попътувате извън града.

Водолей

Днес отдайте предимство на знанията и информацията, вместо на клюките, които достигат до Вас. Винаги ще има хора, ориентирани към живота на другите, просто, защото техният е твърде скучен. Не ставайте един от тях.

Риби

Днес ще мислите по сериозни въпроси. Само не се потискайте от разни дреболии, погледнете ситуацията в очите и действайте смело и решително, както ви подхожда.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА