Last news in Fakti

16 Януари, 2024 08:26 2 192 0

Ден за получаване на любов и благодат

  • лунен календар-
  • астропрогноза

В този ден към Земята идва мощен енергиен поток, твърдят астролозите

Ден за получаване на любов и благодат - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в нарастваща фаза и в знак Овен от 06:50 ч. до 10:13 ч. на 18 януари

Може да усещате прилив на енергия, но не трябва да се преуморявате нито физически, нито умствено. Хората като цяло са лесно раздразнителни, импулсивни, егоистично настроени, агресивни, държат се по-грубо от друг път. Не започвайте да изяснявате отношения, ще стане още по-лошо.

Луната в знак Овен психологически "добавя масло към огъня". Спокойните и балансирани отношения могат да избухнат в този момент с нова сила. Раздразнителността, избухливостта и дори агресивността се увеличават. Човек в тези дни не търпи наличието на никакви окови.

Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите. Много добре действат компресите от лайка върху очите в тези дни. Може да се появи главоболие. Не бъдете нетърпеливи и импулсивни.

Лунен календар: продължава 5 лунен ден до 10:59 ч.

Следва 6 лунен ден от 10:59 ч. на 16 януари до 11:20 ч. на 17 януари

Най-благоприятният ден от първата фаза на Луната. Символът на този лунен ден е жерав в небето, олицетворяващ благородство, мъдрост и справедливост, високи цели. Образът му се свързва с плодородието, за пратеник на реколтата, носещ дъжд. Допълнителен символ са облаците. И на тях трябва да им се обърне внимание. Например леките и въздушни облаци обещават добър ден. Но тъмните облаци съобщават за дисхармония. Това не се отнася лично до вас като предсказание, а за мястото, където се намирате.

Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. В този ден към Земята идва мощен енергиен поток. Ден за получаване на любов и благодат. Да не се нарушава меката атмосфера на деня с битови скандали, спорове и изпуснати нерви. Трябва да се забравят всички обиди, да не се изразява недоволство по никаква причина. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации.

6 лунен ден е ден на вербалната магия. Бъдете внимателни към думите, които казвате. Те са заредени с мощната енергия на Луната и могат да се сбъднат в скоро време. Обърнете внимание какви обещания давате, те ще станат задължителни за изпълнение.

Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните дела, като се отдели повече време за общуване с близки и приятели, време за семейството, децата, партньора. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Оставете я свободно да си “плува”. Ден на повишена интуиция, прозрения и получаване на пророчества. Всички действия, които не са насочени към разрушения и нарушение на космическият баланс, са благоприятни. Подходящ период за нови начала и проекти, за срещи и запознанства.

Не бива да си давате личните вещи на никого през този период. Смята се, че човекът, на когото давате нещата си, може да отнеме вашето спокойствие и късмет: те ще „изтекат” като вода или "ще отлетят" като птицата на 6-ия лунен ден.

Добре е да се посвети времето на самоусъвършенстване. Може да медитирате, да палите благовония или да правите аромотерапия. Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики. Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от простуда, от крещене.

В този лунен ден сексът укрепва здравето. Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни.

Ако сте решили скоро да се подстригвате, то днес е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства подобряване на вашето здраве. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време. Ако не искате да се подстригвате, то можете само да подравните косите си. Те ще растат бързо. Ако пък ежемесечно ги подравнявате, то ви е гарантиран богат живот.

Подходящо е за покупки, свързани с творческа и интелектуална дейност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, бележници, химикалки, консумативи за рисуване, музикални компактдискове, билети за театър, билети за музеи и т.н. Проблеми могат да възникнат при придобиването на всичко останало. Също така днес можете да си купите бебешки дрехи "за растеж" в делата, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА