Last news in Fakti

19 Януари, 2024 11:45 1 286 5

София Вергара след развода с Джо Манганиело: "Продължих напред"

  • софия вергара-
  • джо манганиело-
  • развод

Двамата се разделиха след 7-годишен брак

София Вергара след развода с Джо Манганиело: "Продължих напред" - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

София Вергара разкри какъв е животът ѝ през последните шест месеца, след като се раздели с втория си съпруг Джо Манганиело след седем години брак.

"Продължих напред", беше коментарът на 51-годишната латина по отношение на развода ѝ. С днешна дата тя, освен като актриса, се изявява и като съдия в състезанието "America's Got Talent".

"Ти си там, в очите на обществеността, и хората знаят, че това е част от това да си знаменитост. Знаех, че ще предизвика вниманието на пресата. Не можеш да скриеш тези неща", сподели още Вергара.

"Но не беше зле. Мисля, че пресата беше много уважителна и много мила. Мислих си, че ще си измислят неща, знаете как е обикновено. Бях изненадана, защото те казаха какво се случва и това беше", допълва колумбийката, цитирана от dir.bg.

Бившият ѝ съпруг Джо Манганиело нае известната бракоразводна адвокатка Лаура Васър, за да уреди предбрачния си договор с Вергара и да получи попечителството над 11-годишното им чихуахуа Бъбълс.

Освен това той ясно показа, че е оставил връзката си с Вергара зад гърба си и вече се появи с новата си половинка Кейтлин О'Конър.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1551

    2 1 Отговор
    Хубавице, друго не ти остава освен да продължиш напред, щом те е заменил с това недоразумение...

    Коментиран от #2

  • 2 чудо голамо

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "1551":

    "Недоразумението" пък ще смени него и така ...
  • 3 Айде

    2 0 Отговор
    пак до мене опря,да идва да я утешавам.
  • 4 Зайо Байо

    1 1 Отговор
    И мис Бикини ли е продължила .....НАПРЕД ? Или ? Ха напишете и за това няколко реда ?

    Коментиран от #5

  • 5 Чипи

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Зайо Байо":

    Руско извратено из.ча.дие