Last news in Fakti

19 Януари, 2024 15:45 2 716 7

3-те най-истерични жени в Зодиака

  • зодии-
  • истерия-
  • истерични-
  • ярост-
  • емоции

Те не могат да контролират емоциите си в изблик на ярост

3-те най-истерични жени в Зодиака - 1
Снимка: Shutterstock

Астролози посочиха три зодии на жени, които не могат да контролират емоциите си в изблик на ярост.

Водят ги нравът и пламенният им характер.

Някои жени имат много избухлив характер и могат да реагират бурно на различни ситуации. Астрологът Олга Стела каза кои са най-истеричните жени според зодията им.

Водолей

Жената Водолей има нужда от постоянен емоционален допинг. Ако го няма, внимавайте: там, където другите жени се изтощават, лишени от мъжко внимание или дори плачат тихо във възглавницата, Водолеите си отмъщават с кавги, сълзи и обещания да си тръгнат веднага, пише glasnews.bg.

Следователно тези жени трябва да бъдат обичани и оценени, иначе няма да им е лесно. И между другото, що се отнася до самата истерия, не е нужно да се опитвате да го успокоявате с обещания за по-добър живот, просто оставете Водолея на мира и когато дойде на себе си, започнете да доказвате чувствата си не с думи, а с дела.

Лъв

Лъвиците са страшни с емоционалната си нестабилност. Всичко е заради нрава им. Сега те са нежни и сладки, а минута по-късно се опитват да издраскат очите на нещастния си партньор. И всичко това заради глупости.

Тоест околните смятат причината за истерията за глупост, но самите Лъвици са сигурни в обратното. Те приемат всичко твърде сериозно и не приемат обезценяването на чувствата си.

Стрелец

Жените, родени под знака на Стрелец, също имат избухлив характер. И най-малкото нещо може да ги нарани. Чиниите ще се счупят, чашите ще се разклатят, но ако се окаже, че не е имало причина за скандала, Стрелецът винаги ще се извини и няма да се сърди на другите.

Представителите на този знак биха искали да имат по-малко огнен характер, но в пристъп на емоция нямат време да се спрат, пише jenata.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 50 нюанса истерия

    8 0 Отговор
    Де да бяха само три.
  • 2 ИВАНЧО

    4 0 Отговор
    МАРИИКЕ ТИ ОТ КОЯ ОТ ТРИТЕ СИ
  • 3 Да де,ама

    1 5 Отговор
    Нямат задръжки в секса,което умаловажява горесписаното!
  • 4 миче цъкни и за

    2 0 Отговор
    3-те най-дашни жени според звездите ми говорят
  • 5 Аре бе...

    4 2 Отговор
    Зарежи зодиите , и намери в държавата три жени , които да не са истерички !
  • 6 Таралеж

    4 5 Отговор
    Вечно мрънкащи, хленчещи, недоволни, винаги се изкарват жертва, отмъстителни, завистливи, меркантилни...да не са ви нито вкъщи, нито на работното място
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.