Last news in Fakti

21 Януари, 2024 11:37 3 019 3

Като на кино: Спасиха отвлечено момиче, държащо лист с "Помогнете ми" ВИДЕО

  • калифорния-
  • тексас-
  • сащ-
  • отвлечена

62-годишният похитител е изправен пред поне 20-годишна присъда

Мъж от Тексас се призна за виновен за отвличането на 13-годишно момиче, което беше спасено в Южна Калифорния, когато случаен минувач я видял да държи лист хартия на паркинг с надпис "Помогнете ми!", предаде CBS.

62-годишният Стивън Робърт Саблан от Клебърн, Тексас, е признал в споразумение с прокуратурата, че е извършил и сексуално насилие над жертвата, докато я е превозвал от Тексас до Калифорния.

Момичето беше спасено на 9 юли в Лонг Бийч, южно от Лос Анджелис, след като случаен минувач се обадил на 911, за да съобщи, че я е видял да държи лист хартия с ръкописната отчаяна молба за помощ.

Момичето се разхождало по улица в Сан Антонио на 6 юли, когато Саблан я доближил, извадил пистолет и казал: „Ако не се качиш в колата с мен, ще те нараня"

Изслушването за произнасяне на присъдата е насрочено за 25 октомври. Саблан го очакват минимум 20 години затвор или доживотна присъда.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Краватар

    22 8 Отговор
    Демокрация, сър

    Коментиран от #3

  • 2 Кашчей Безсмъртни

    16 0 Отговор
    Мене тез присъди не ме плашат.
    Дайте ми го тоя да го оправя, както никой друг не може!!!
  • 3 Пък в РФ президента е neдoфuл

    5 11 Отговор

    До коментар #1 от "Краватар":

    и всеки ден му водят в бункера ново малолетно момченце, Путин да му cмyчe малката чypa.