Last news in Fakti

22 Януари, 2024 11:15 1 678 28

Мистериозен горящ обект в небето над Северна Каролина: Какво е това? (ВИДЕО)

  • мистериозен обект-
  • нло-
  • северна каролина-
  • сащ

Обектът е летял ниско и е оставял зад себе си следа от огън и дим

Снощи жители на Шарлот (Северна Каролина, САЩ) наблюдаваха огромен горящ обект с дълги колони от пламъци.

Свидетели твърдят, че обектът е летял ниско и е оставял зад себе си мистериозна следа от огън и дим. Социалните мрежи се напълниха със снимки и видеоклипове от това мистериозно събитие.

Уфолозите бързо започнаха да дават обяснения, предполагайки, че това може да е горящо НЛО, напускащо нашата планета. Въпросите за произхода и предназначението на този странен обект са неизвестни.

Един свидетел каза: „Никога не съм виждал нещо подобно. Беше като нещо от научнофантастичен филм. Почти онемях, гледайки тази странна светлина в небето.

Експертите в областта на аерокосмическите изследвания все още не са дали обяснение за това невероятно явление. Някои смятат, че може да са космически отпадъци, метеорит или космически кораб, падащ на земята, но все още няма конкретни данни, пише "Блиц".


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опра

    5 0 Отговор
    Сигурно е било Нефелим
  • 2 стоян георгиев

    10 4 Отговор
    Паднал е още един Ф22 Раптор
  • 3 Наблюдател

    17 2 Отговор
    Ф16 блок 70 е паднал при тест този дето Татарев го разписа.
  • 4 Пич

    11 1 Отговор
    Много прилича на метеорит , но не е ! Ясно се виждат няколко глави на обекта , и няколко опашки , от които излизат няколко огнени и димни следи ! Тоест. , това е изкуствено творение ! Въпросът е , дали е секретна земнна технология , или е извънземна такава !!!

    Коментиран от #11, #15

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 СТИГА БЕ

    9 2 Отговор
    СЕАГ, кой от двамата е виновен Ел Ниньо или Путин
  • 7 уфффф

    11 2 Отговор
    Ами те обясняват в прикаченото видео, че това е самолет извършващ пиротехническо шоу над спортно събитие, ама кой да слуша.
  • 8 Хохо Бохо

    3 1 Отговор
    Ако маневрира значи е Авангард
  • 9 Земята е център на вселената

    4 1 Отговор
    И всички извънземни са земни
    Мен ин Блек всички животни и насекоми са представители на своята цивилизация на земята центъра на вселената
  • 10 СТИГА БЕ

    3 1 Отговор
    Сигурно извънземните са искали да кацнат на Бермудския триъгълник, но или им е свършил бензина, или се е объркала навигацията
  • 11 един от стадото

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "Пич":

    почти хоризонтален полет, звук като от двигатели, сравнително неголяма скорост. И сякаш не желание да падне в града. Типичен пример за земна технология с не добър край. Да търсят отговорност от който трябва. Те знаят кой е

    Коментиран от #14

  • 12 ген. Атанасов

    5 2 Отговор
    Путин.....е бил
  • 13 Бойкот на алчните О.Л.Х.

    5 1 Отговор
    Сигурно е краварската ракета, дето щеше да каца на Луната,
    но точно тогава токът в Холивуд спря
    и ме можаха да го заснемат...
  • 14 Пич

    6 0 Отговор

    До коментар #11 от "един от стадото":

    Има един физик , Боб Лазар , който е работил в Зона 51 , и разказва за обратният инженеринг! Ако не сте го виждал , намерете го в нета , мисля , че ще ви бъде интересно !

    Коментиран от #18

  • 15 Една

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Пич":

    Много сте наблюдателен! И аз съм виждала подобно нещо , но сега когато обърнахте внимание се сещам , че не беше същото , а по скоро няколко обекта , летящи близо един до друг.
  • 16 Соваж бейби

    5 2 Отговор
    Вчера го гледах ,според мен това са космическите боклуци на Мъск,я някой сателит някой му го свалил.Или неуспешен опит на нещо НАСА не ни дава очет какви ги върши всеки ден

    Коментиран от #17

  • 17 Пич

    5 0 Отговор

    До коментар #16 от "Соваж бейби":

    Дано да не ви досаждам като ви заговарям , но това е невъзможно да е космически боклук! Има прекалено хомогенна и свързана структура. Главите , които се виждат , и дирите , са прекалено успоредни , за да са плод на случайност. Както и колегата акцентира , движението е прекалено бавно и плавно , за да бъде метеорит или падащи отломки. Това е сътворен от цивилизация обект , но не се наемам да кажа от наша , или от чужда !

    Коментиран от #19

  • 18 един от стадото

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Пич":

    Боб Лазар е само брънка от системата. Отвориш ли вратата на познанието и ставаш неудобен. Има го и от двете страни. Вече станаха повече. Това е проблема на земляните, обединението на знанието. То с политики не се занимава. Те ще ни затрият
  • 19 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Пич":

    Не мисля че е извънземна намеса ,не съм експерт но са давали подобни неща от посочените които писах така пада.Учените които се занимават с НЛО първо при такива видеа прави проверка какво са пускали военни ,НАСА,Мъск и после работят по случая но нямам усещане за нещо яко.В събота даваха запален самолет дал на късо за щастие каца без жертви нещо такова човешки машини и проби.

    Коментиран от #20

  • 20 Пич

    3 1 Отговор

    До коментар #19 от "Соваж бейби":

    Затова и аз не се изказвам категорично ! Единственото за което съм сигурен , че това тяло има изкуствен произход. Но по скоро е секретна земнна технология , защото сякаш планираше в опит , да не нанесе големи щети. Виждал съм как се разбива НЛО , и мога да ви кажа , че размазването е драстично. Затова предлагам обратен инженеринг !

    Коментиран от #21

  • 21 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Пич":

    Може и да е нещо върнато от извънземните ,кой знае какво са създали в лаборатории земните злодеи.За щастие не сме толкова умни иначе щяхме да усмърдим,разрушим и галактиката предтставяш ли боклука само че горе се движи няма гравитация?Добре че сме затворени тука на Земята

    Коментиран от #22

  • 22 Пич

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "Соваж бейби":

    Ако се замислите , ще стигнете до извода , че ние сме изключително агресивна раса ! През цялата човешка история , воюваме с удоволствие ! И независимо от това , че вече сме 21 век , може да бъде видяно как все още се избиваме с удоволствие. Може би затова ни е рано , да ни бъдат дадени опасни и могъщи технологии. Но в много старата ни история се говори , че ние сме притежавали тези технологии отдавна , и сме воювали с " боговете " ! Кой знае !

    Коментиран от #23

  • 23 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Пич":

    Според моята лична хипотеа не я натрапвам ,мисля че са различни раси извънземни няма Богове .На учените твърденията винаги до този край стигат след като изговорят митове,легенди ,библии просто човеците сме като дивите племена ако му покажеш смартфон ще вземе за Бог или ангел.За да станем по добри както казва баба Ванга и мое мнение тези същества от други планети да ни помогнат ,да поживеят с нас даже училище да отварят за малки и големи и постепенно няколко поколения човеците кой знае ще са готови за космоса но войните и манталитета ни не е за междупланетни обиколки все още и боклуците ние нямаме уважение към нашата планета.

    Коментиран от #24

  • 24 Пич

    2 1 Отговор

    До коментар #23 от "Соваж бейби":

    Такава е и моята визия за древността ! В шумерските клинописи е записано , че човек е създаден от боговете , като работно животно. А ако ни хрумне да съпостави с Библията , ще видим , че Адам и Ева са били в " Рая " , докато са били лабораторни животни. На топло , нямащи нужда от дрехи , хранени , без да работят , и ползвани като домашни любимци , за забавление на Бога ! Но когато са били произведени необходимите бройки , са били изгонени , за да работят " с пот на челото " ! Съвпадение.....!!!

    Коментиран от #25

  • 25 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "Пич":

    Дано разберем някой ден истината.Аз си мисля че сме различни раси извънземни и всяки тип си е програмирало за тяхното вид програма днка...и наблюдават.Може би това е една от причините и до днес да има омраза ,расизъм инстинктивно нещо усещаме и всяка раса носи различно на работа издържливост,някой по умни по креативни например азиатците по дисциплинирани...после сме се поумешили....но все пак главната идея е била адаптация на тази планета.За черната дупка не знам дали знаете която идва от нашата система планета Земя ,Марс ,Луна..и прави смущение на другите нещо като ние излъчваме нещо като космически негатив за последното не съм много сигурна но ....

    Коментиран от #26

  • 26 Пич

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "Соваж бейби":

    Мисля , че когато разберем истината , няма много да ни зарадва! Ако някой ден отидете в Индия , разгледайте с осмисляне фреските на техните храмове. Там ще видите детайлната жестокост на истории за това , как хората участват в небесната война на боговете. Но най ще ви изумят някой храмове , в които има сексуални сцени като от Камасутра . Гидовете ще ви поизлъжат , че това показва колко са били просветени сексуално в древността. Но ако успеете да ги разгледате , като се дистанцирате от самият секс , ще започнете да усещате , че май жените не са много щастливи от това , което им се случва. И май не го правят много доброволно. По скоро прилича на масово изнасилване от незаинтересовани от жертвите си серъхсъщества , които чакат ред докато онанират , без да се интересуват от впечатлението , което създават. И тогава може би ще се сетите за древните писания , които говорят за нефилимите , и човешките жени. И това , че жените обикновено са умирали , когато ридят потомство на нефилим! Което не говори за добро отношение към човеците , от висшите същества.

    Коментиран от #27

  • 27 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "Пич":

    За съжаление много истории има без отговор,парадокса е че тука които сме на Земята не намираме начин на взаимно уважение така става по голяма силата ами обратно.Всички човеци сме във вражда на отбори по религия по цвят а когато има такава атмосфера никога няма да има успех и войните какво е ?когато хората са в стрес не може да учи да се развива а живее ден за ден така се връщаме към дивото,казвала съм ви такава аномалия мисля че няма никъде само на Земята.Не само преди и днес съществуват странни племена с като чиния за кафе на долната устна,с обръчи около врата,на някой им навиват въжета на главата да се издължава...не се слива в цивилизацията пазят си първичното от техните видове творци извънземни .

    Коментиран от #28

  • 28 Пич

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "Соваж бейби":

    Да , но има надежда! Човеците са способни на много низки дела , но и на много благородни постъпки. Мисля , че с вас и друг път сме си говорили , как всичко опира до възпитанието! А сега виждаме много възпитание в пропадналият! Низките постъпки се възхваляват като велики дела. Ако си престъпник , изневеряваш , вземаш наркотици и пр., си на върха на модата. Това индикира реалното присъствие на тъмните управляващи в нашата цивилизация. Но мисля , че тази конструкция рано или късно ще се срути , защото хората започнаха да се осъзнават. Дали с наши сили , или помощ от друга цивилизация , злото ще бъде победено. Но цената може да е висока!