Last news in Fakti

24 Януари, 2024 13:45 1 661 0

Най-опасните дни през февруари 2024 година

  • опасни дни-
  • февруари-
  • астрология

През втория месец на годината ще има 8 опасни дни

Най-опасните дни през февруари 2024 година - 1
Снимка: Shutterstock

Февруари ще бъде изключително натоварен месец откъм опасни астрологични събития. Ще има до осем от тях, така че е важно да знаете какво означава всеки от тях и как можете да избегнете проблема директно в тези дни и в бъдеще.

5 февруари – съвпад на Плутон и Меркурий

Първата връзка ще направи 5 февруари опасен. На този ден Плутон и Меркурий ще се подредят спрямо Земята. Астролозите отбелязват, че на 5-ти може да се сблъскаме с много големи проблеми в сферата на любовта и комуникацията като цяло. Тези две планети ще създават хаос и ще карат хората да се карат по-често, да се опитват по-усилено да защитават мнението си в диалози и да се срещат по-често. Внимавайте на 5 февруари с думите и действията си.

13 февруари - Марс преминава в знака Водолей

Марс във Водолей не може да се нарече негативен, но престоя в този знак определено му е по-малко приятно, отколкото в Козирог. На 13 февруари, поради намаляването на положителната енергия на Марс, може да изпитаме загуба на мотивация и продуктивност, пише actualno.com.Това няма да окаже критично влияние върху вашия успех, но е по-добре да се опитате да намерите сили да не бъдете мързеливи. Като цяло до 22 март, докато планетата е в този въздушен знак, ще запазим желанието да вървим към успеха и силата на волята.

14 февруари - Марс в съвпад с Плутон

Вторият съвпад за месеца отново ще включва Плутон, но вече във връзка с Марс. Денят ще бъде пълен с войни и раздори. Най-вероятно хората ще искат по-често да демонстрират превъзходството си един пред друг.

16 февруари — Венера преминава в знака Водолей

Венера във Водолей не се чувства зле, но определено е много по-зле, отколкото в Козирог. Това означава, че на 16 февруари вие и аз ще почувстваме мощна загуба на сила. Възможни са здравословни проблеми, особено психически.

17 февруари – Венера в съвпад с Плутон

Трети съвпад и отново Плутон. Сега той няма да може да дели мястото си на небето с Венера, което означава рязко влошаване на здравето му. Опитайте се да сте колкото е възможно повече в самота през този ден.

22 февруари - Венера в съвпад с Марс

Четвъртият съвпад ще се състои между Венера и Марс. Това ще е период, в който не трябва да разчитате на дипломатичност и търсене на компромиси в общуването. Ще има много кавги, егоизъм, инати, раздразнителност, грубост и грубост, особено по пътищата.

23 февруари - Меркурий преминава в знака Риби

Меркурий в Риби е много слаб. Това е най-лошият зодиакален знак за дадена планета. На 23 февруари ще настъпят финансови проблеми, така че в началото на периода от 23 февруари до 10 март е по-добре да избягвате ненужните покупки.

28 февруари - тройна връзка на Слънцето, Меркурий и Сатурн

Най-опасният ден от месеца. Слънцето, Меркурий и Сатурн ще се подредят и ще се борят за възможността да ни повлияят. Това ще доведе до хаос в абсолютно всички сфери на живота. Няма да има нито една област, която да не бъде засегната от тези три противоположни обекта.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА