Last news in Fakti

26 Януари, 2024 11:09 1 269 5

Мъж се напи в Мароко, буйства в самолета и бе арестуван в Манчестър

  • манчестър-
  • самолет-
  • пиян-
  • съд-
  • затвор-
  • мароко

37-годишният Бенджамин Галън влиза в затвора за четири месеца

Агресивен пияница, който обиждал часове наред пътниците и екипажа на самолет по пътя от Мароко до Манчестър, беше вкаран в затвора, пише Mirror.

37-годишният Бенджамин Галън започна да пие преди полета си с Ryanair на 1 декември миналата година. След като му казали, че ще му позволят да се качи на самолета, само ако веднага спре да рие, той продължил тайно да гълта водка от пластмасова бутилка и започнал да буйства.

Той вонял на алкохол, купен в безмитната зона на летището. Служителите конфискували пиячката му и той се качил на борда. В началото само пеел, а на молбите на пътниците да спре, той ругаел наред, включително органите на реда, с които го заплашили.

След това заявил на една жена, че приятелят ѝ е гей и настоял, че на света има само два пола.

"Такива като теб биха изнасилили децата ми", казал той на мъжа. Галън се опитал да влезе и в багажното отделение на самолета, за да вземе цигари.

Галън бил задържан от полицията, след като самолетът кацнал на летище Манчестър. Оказало се, че мъжът има 14 предишни присъди за 22 престъпления - включително пиянство и хулиганство, насилие и нарушаване на съдебни разпореждания.

След като му показали видеозапис с изцепките му, Галан казал, че се срамува и е отвратен от себе си.

"В нашето общество няма място за това поведение. Никой няма право да кара някого да се чувства така, както аз накарах онези добри хора да се чувстват онзи ден. Няма извинение за такова поведение"

Галън страдал от травма на гръбначния стълб и бил на силни болкоуспокояващи, но те не му действали и той преминал към хероина. На летището имал намерение да пийне, колкото да може да заспи, но прекалил.

Съдът определи поведението му като „позорно и напълно неприемливо", и прати мъжа от Брадфорд в затвора за четири месеца.

 


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 това е много много

    1 0 Отговор
    смешно . Да . в самолета си както в тролей с малки екстри и приятни пасажери и пилота . Чакат непият търпят 3 часови закъсненя глупави обяснения на летището . Изнервяне . Накрая в полета футболен фен пяница хулиган да попсува да поубиди , да вряска да ти убие приятното настроение , да те разстрои . от самолета немогат да го изхвърлят . хахахахаха
  • 2 Новичок

    2 0 Отговор
    Главният редактор със своите грешки в статията се е олял.После защо ,нали и как.Пфу...
  • 3 зевзек

    2 1 Отговор
    супер си е пича, кога в България работническата класа, ще има пари да пътува до Маракеш, и да яде и пие там на корем, още 100 години поне трябва да минат
  • 4 Ний ша Ва упрайм

    1 0 Отговор
    навън мрачно вали цял ден бачка за скрънза патрон пакистанец, индус или семит и към 16.00 сата депресиран готов за луд лекар след работа по пътя към лудия лекар влизат в пъба и лочат кат животни в оазис
  • 5 Бай Иван - Циганина

    0 0 Отговор
    Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!...