Last news in Fakti

27 Януари, 2024 11:38 1 704 6

Журналист, писател, охранител и фитнес маниак: Вижте кой е новият "Мистър Дядо"

  • мисис баба-
  • мистър дядо-
  • валери станев-
  • ванина христова

„Мисис Баба“ пък призна, че е ползвала филъри и ботокс

57-годишният Валери Станев, носител на приза "Мистър Дядо" за 2024 година, и Ванина Христова, която е новата "Мисис Баба" гостуваха в „Преди обед“ по bTV.

Конкурсът беше едно предизвикателство. Приятелките и децата ме побутнаха да участвам“ – така Ванина Христова обясни защо се е записала за участие.

„Аз нямах нужда от побутване. Титлата дава една пълнота. Реших, че след като съм дядо, е добре да бъда супер дядо“ – призна Валери Станев, който на конкурса впечатлява с авторски монолог и стриптийз на музиката на Джо Кокър. Впоследствие към неговия танц, без да е планирано, се включват и дамите от конкурса.

Всъщност Валери Станев няма никаква конкуренция на подиума в буквалния смисъл. Останалите двама-трима мъже се отказват от участие в последния момент.

Валери Станев има богата биография. Завършил е теология и преподава вероучение в Тръстеник на деца 1-4 клас. След това дълги години работи в една от телевизиите в родния си Плевен. В момента чете новините на хонорар в Агро ТВ и работи като охранител в казино. Освен това пише и роман.

На 24 години станах баща, а миналата година се родиха двете ми внучета. Помагам колкото мога за отглеждането им. Върнах се в миналия век, когато гледах моите деца. Емоциите обаче са други. Твоето дете го товариш със собствените си очаквания, с нереализираните си мечти и комплекси, докато на внуците само им се радваш“ – сподели 57-годишният Валери Станев, който редовно ходи на фитнес и внимава с какво се храни.

„Аз съм строителен техник, но отдавна работя в сферата на недвижимите имоти. Бях на 19, когато се роди синът ми. Завърших задочно след раждането на децата. Не съжалявам, че рано станах майка. Най-голямата внучка е кръстена на мен и е на 15 г. Другите две внучета са на 10 и 8“ – сподели Ванина Христова.

Тя призна, че е ползвала филъри и ботокс, но отдавна. Прекарва свободното време в разходки и грижи за себе си, пише още ladyzone.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Д-р Пси

    13 3 Отговор
    "фитнесманиак" това ми е достатъчно за диагнозата!

    Коментиран от #3

  • 2 Лумпен

    11 0 Отговор
    Сигурно изкъртва бабите у маалата!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ......па

    10 1 Отговор
    дЕдото го бива обаче бабите не.
  • 5 Lоста

    12 1 Отговор
    Като гледам снимката, този дядо едва ли гледа внуци. От фитнес, боядисване на коса и селфита едва ли му остава време да е и дядо. Обаче "титлата" си я бива-Мистър Дядо. Той вече е мистърдедовия.

    Коментиран от #6

  • 6 ......па

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Lоста":

    Дядовците и бабите са отгледали родителите.Няма нужда да се заробват и с отглеждането на внуци,а живота да мине покрай тях без изобщо да го живеят за себе си.Може само да се радват на децата на своите деца от време на време.Който създава деца да си ги гледа.