Last news in Fakti

28 Януари, 2024 09:47 1 890 4

Дария Симеонова стана майка за втори път (СНИМКА)

  • дария симеонова-
  • майка-
  • второ дете-
  • дъщеричка

Актрисата е родила момиченце

Дария Симеонова е на върха на щастието си, защото роди второто си дете преди броени дни и нямаше как да не сподели радостната новина в профила си в социалните мрежи. Актрисата изненада всички с бременността си миналата година, а ето, че новото попълнение в семейството е вече факт.

Още след раждането на първородния си син Макси, Дария призна, че ще продължи с поколението. И си спази бързо обещанието, като роди сестричка на Макси.

"Най-великото щастие! Преди няколко дни на този свят се появи нашето второ детенце - дъщеря ни Ема. Добре дошла, бъди благословена!
Специални благодарности на д-р Весела Маркова и целия екип акушери и неонатолози… за всичко"
, пише щастливата майка в профила си.

Още когато обяви, че е бременна, чаровната актриса, която нашумя с ролята си в хитовия медицински сериал "Откраднат живот", не можа да скрие вълнението си от благата вест, а тогава най-щастлив се оказа синът ѝ Макс, който нямаше търпение да си има братче или сестричка. Към днешна дата Макс е горд батко на сестричка, пише още show.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 яяя

    9 5 Отговор
    Актрисите едно време бяха поне хубави. Тая кикимора каква е изобщо и защо ни иннтересува, че се е размножила?

    Коментиран от #2

  • 2 Ейййй

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "яяя":

    Голяма злоба! Какво ти пречи жената? И защо да не е красива? Сигурно си падаш по глупави силиконки с големи патешки джуки. За мен си е супер! Да са живи и здрави всички в семейството! Честито!
  • 3 Гост

    2 1 Отговор
    Кояяяяяя?????? Е тази.
  • 4 Гост

    2 2 Отговор
    Ясно някава актриса от някакъв сериал.