Last news in Fakti

28 Януари, 2024 10:28 929 2

Ден за вътрешна свобода, разкрепостеност, захвърляне на задръжките, веселие и радост

  • астро прогноза-
  • лунен календар-
  • радост-
  • щедрост

Днес трябва да бъдете щедри и да доставяте радост

Ден за вътрешна свобода, разкрепостеност, захвърляне на задръжките, веселие и радост - 1
Снимка: Shutterstock

Луната е в знак Дева до 10:05ч на 30 януари

С преминаването на Луната през знака на Девата хората стават забележимо по-практични, по-придирчиви. Всичко приемаме много сериозно, ставаме по-отговорни, дисциплинирани, акуратни и внимателни. Логиката работи много добре в тези дни. В същото време тези качества се проявяват най-добре само при монотонна работа и прости дела. За сериозни събития в тези дни не достига интуиция.

Уязвими са червата и корема. Ако има проблеми, по-добре е да направите щадяща диета за себе си.

Лунен календар: продължава 17 лунен ден до 20:15ч

Ден за вътрешна свобода, разкрепостеност, захвърляне на задръжките, веселие и радост. Луната освобождава хората от всякакви стеснения и комплекси. Радвайте се на живота във всичките му проявления. Време за радост и веселие. В този лунен ден в древна Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил посветен на бог Дионисий.

На този ден е добре да разкриете от себе си най-добрите си страни, да покажете любов към живота и всичко, което ви заобикаля, да се радвате всяка минута, да давате топлина и нежност на другите. Денят е енергийно наситен и онези, които са развити духовно могат да получат откровения и има възможност да познаят истинската любов.

Пасивен ден, свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Добър и щастлив. Това е ден на постигане на вътрешна свобода, радост от съществуването, достигане до идеалната любов. Счита се, че този ден е свързан със Слънцето. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата.

Не бива да се потискат инстинктите, но разкрепостяването не бива да стига до буйство, цинизъм, наглост и пиянство. Енергията е нужно да се направлява в съзидателното русло, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Трябва да има хармония във всичко.

Не трябва да се напрягате, да нервничите. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Сега не живейте по план, защото всичко може да се получи не така, както сте го планирали.

В този лунен ден е хубаво да се пие червено вино. Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство дори без повод и да се насладите на общуването, пише novini.bg. Прекрасен ден за любов и интимност.

Ако усещате тежест в гърдите си, тъжно ви е – верен знак, че някъде грешите, замислете се какво не е наред в живота ви и с вас. Болестите възникнали в този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност.

Подстригването ще ви донесе полза, ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте.

Удачен ден за всякакви покупки. Важното е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Следва 18 лунен ден от 20:15ч на 28 януари до 21:16ч на 29 януари


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал Капоне

    1 0 Отговор
    Днес е денят в който законите не важат и всеки може да ги нарушава, бъдете свободни от угризенията на съвестта,
  • 2 Варненски Моряк

    0 0 Отговор
    Трбва значе г-це Найденова да се отдадем на разкрепостенност,захвърляне на задръжките,веселие и радост с Вас:)