Last news in Fakti

29 Януари, 2024 11:45 2 102 9

Знаменитости, които не са правили секс преди брака

  • знаменитости-
  • секс-
  • преди брака-
  • въздържание-
  • девственост

Ето кои са те

Знаменитости, които не са правили секс преди брака - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

От супермодели като Адриана Лима и Миранда Кер до музиканти като Кевин Джонас и Джъстин Бийбър, Холивуд е изненадващо пълен със знаменитости, които търпеливо са практикували въздържание до брака. Към тях се допълват имената на Ивон Орджи и олимпийската състезателка Лоло Джоунс, които все още търсят бъдещите си съпрузи. Те обаче съвсем не са единствените...

Адриана Лима

Възраст на сватбата ѝ: 27

Известно е, че моделът остана девствена до деня на сватбата си, като преди това откровено заяви пред списание "GQ": "Сексът е за след брака. Мъжете трябва да уважават, че това е моят избор. Ако няма уважение, това означава, че не ме искат."

Двамата с вече бившия ѝ съпруг, баскетболиста Марко Ярич, се запознават на парти през 2006 г., а годежът им се състои две години по-късно. Адриана е на 27-годишна възраст, когато се омъжва за сръбския спортист. Сватбата се състои навръх Свети Валентин, през 2009 г., с частна гражданска церемония в Джаксън Хоул, Уайоминг.

За съжаление, Марко Ярич не се оказва мечтаният принц и през 2016 г. двойката се разделя. Въпреки че са родители на две дъщери, бразилката не се поколеба да подаде молба за развод, след като куп изневери на сърбина станаха публично достояние.

От няколко години бразилският супермодел се среща с Андре Лемерс, с когото през 2022 година станаха родили на момченце.

Ивон Орджи

Настояща възраст: 39, неомъжена в момента

Ивон Орджи може да е изиграла редица страстни сексуални сцени, докато е била в образа на Моли Картър в хитовия сериал на HBO, "Insecure", но наскоро потвърди, че все още е девствена.

Откровението ѝ дойде по време на разговор с водещата на подкаста "Dear Chelsea" Челси Хендлър. 39-годишната актриса с чувство за хумор призова слушателите да се "молят" за бъдещия ѝ съпруг, тъй като тя има "много събрана енергия" в себе си.

Ивон беше на 33 години, когато за първи път говори пред списание "People" за решението си да се въздържа от интимност, докато не застане пред олтара.

"Как хората ще ме разберат, ако не говоря за това? Мога да задоволя вашето любопитство, а не да оставя всички в неведение и те да си интерпретират нещата по свой собствен начин."

Сиара и Ръсел Уилсън

Възраст на сватбата: 30 (Сиара) и 27 (Ръсел)

След като се срещат през март 2015 г. на баскетболен мач, Сиара и Ръсел Уилсън дават обет за целомъдрие, за да "изградят по-силна връзка".

"Наистина вярвам, че когато се съсредоточите върху приятелството, имате възможност да изградите здрава основа за връзка - и след като разберете, че сте наистина страхотни приятели и осъзнаете, че споделяте същите ценности или същия мироглед за живота, това някак задава тона на отношенията ви", каза певицата пред списание "People."

Въпреки думите си, през 2016 г. Сиара все пак призна, че и за двамата с Ръсел е истинско предизвикателство да не правят секс, докато все още не са женени. "Няма да лъжа. Аз съм човек, така че не е лесно", призна тя пред Cosmopolitan. "Особено когато го гледам и си мисля, че той е най-красивото нещо, което съм виждала - което някога съм виждала, ако трябва да съм честна."

Въпреки че преди да тръгнат към олтара двамата са се наслаждавали на по някоя и друга "хубава целувка", те са избягвали всякакъв по-близък контакт, за да са сигурни, че няма да преминат границата, от която няма връщане.

"Трябва да внимавате да не отидете твърде далеч, за да не се окажете на мястото, което се опитвате да избегнете", каза тя. Уилсън също не криеше, че се бори с желанията си да я има във всеки един смисъл. "Молете се за мен, дръжте ума ми чист, дръжте сърцето ми чисто", заяви той в интервю за "Access Hollywood".

Преди връзката си с Ръсел, Сиара беше сгодена за рапъра Фючър, от когото има и син. С настоящия си съпруг тя стана майка още три пъти.

Джесика Симпсън и Ник Лаше

Възраст в деня на сватбата: 22

Джесика Симпсън, която е дъщеря на бившия пастор Джо Симпсън, подробно обясни избора си да се пази до брака си в мемоарите си "Open Book", които бяха издадени през 2020 г.

Въпреки ангажимента си да остане недокосната, майката на три деца разкри, че връзката ѝ с Ник Лаше е поставила на изпитание нейната "отдаденост на девствеността".

"Веднъж Ник ме прегърна и си помислих, че просто ще избухна в пламъци", разкри тя пред читателите си. "Трябваше да го отблъсна, не защото му нямах доверие, а защото бях на ръба просто да се предам."

Въпреки всичко преживяно Симпсън похвали в мемоарите си вече бившия си съпруг Лаше за това, че е бил "търпелив" и ѝ е позволил да води темпото на физическия напредък на връзката им. Желанието ѝ да остане целомъдрена до брака си обаче се оказа любопитна тема за медиите и обществеността.

"Това даде на Америка сюжет, който да развива", спомня си тя. "Сексапилната девица и дълготърпеливият, но все пак разбиращ горещ принц.... Ник обичаше факта, че бях толкова силна и отдадена на вярата си."

След като в крайна сметка му се отдава в първата брачна нощ, Джесика признава, че е останала разочарована от цялото "това очакване".

"Мислех си, че първият път, когато правя секс със съпруга ми, трябва да бъде това трансцендентно преживяване, при което небесата се разделят", призна тя. "Това, което не знаех тогава, е, че първият път на всеки е неудобен. И че това е ОК, но по това време ми беше трудно да го разбера."

Симпсън и Лаше финализираха развода си през 2006 г. и оттогава тя продължи живота си със съпруга си Ерик Джонсън, от когото има три деца.

Джордън Спаркс и Дейна Исая

Опази се до сватбата с Дейна Исая през 2017 г.

"Не искам да раздавам частици от душата си на много различни момчета - искам да дам всичко от себе си на правилния мъж, в правилната вечер", каза певицата преди години в интервю. "А правилната вечер е моята сватба."

Поглеждайки назад към живота си и връзката със законния си вече мъж, Спаркс сподели в интервю: "Омъжих се за Дейна, защото след като преминах през терапия и наистина работих върху себе си - прекъснах срещите и избрах целомъдрие. Той беше първият човек, който ме видя и нямаше никакви предубеждения за това коя съм. Беше невероятно, защото след като започнахме да говорим, той разбра коя съм аз, а и аз също го опознах. Беше наистина невероятно. Той ме накара да се чувствам в безопасност, да се чувствам щастлива и комфортно", обясни тя.

Една година след като си казват заветното "Да", двойката посреща и сина си Дейна Исая Томас-младши.

Джъстин и Хейли Бийбър

Възраст в деня на сватбата: 24 (Джъстин) и 22 (Хейли)

По време на интервю за списание "Vogue" през 2019 г. Джъстин Бийбър разкри, че след като отново се посветил на Бог, се е въздържал от секс до сватбата си с Хейли Бийбър,

"Бог не ни моли да не правим секс заради него, защото той поставя правила", обясни носителят на "Грами". "Той казва: "Опитвам се да те предпазя от нараняване и болка". Мисля, че сексът може да причини много болка. Понякога хората правят секс, защото не се чувстват достатъчно добре. Защото им липсва самооценка. И жените, и мъжете го правят. Исках да се посветя отново на Бог, защото наистина чувствах, че е по-добре за състоянието на моята душа", сподели той. "И вярвам, че Бог ме благослови с Хейли като резултат. Получаваш награда за добро поведение."

Преди години Джъстин разкри по време на интервю, че ако можеше да се върне назад, той вероятно е щял да се пази за брака, за да не му се налага "да се изправя пред някои от лошите наранявания", които е преживял в минали връзки.

Миранда Кер и Еван Шпигел

Възраст на сватбата: 34 (Миранда) и 26 (Евън)

Австралийската красавица не беше непорочна девица, когато започна връзката си с tech специалиста. Освен че вече имаше един брак зад гърба си с актьора Орландо Блум, двамата станаха и родители на сина си Флин. Въпреки това, тя уважи желанието на настоящия си мъж да не правят секс преди да стигнат до олтара.

"Едва след като се оженим", каза тя пред изданието "The London Times", след като беше запитана за предпочитаните от двойката методи за контрацепция. "Евън е традиционалист. Не можем... искам да кажа, че просто... чакаме." По това време супермоделът беше на 33 години, а основателят на Snapchat - на 26.

Не е ясно дали Шпигел е изчакал изобщо да прави секс, преди да се ожени за Кер. Страстта помежду им обаче е явна, след като само шест месеца след като официално станаха съпрузи, двамата обявиха, че очакват първото си дете.

Джулиан Хъф

Възраст при сключване на брак: 28

Още през 2008 г. Джулиан Хъф каза пред списание "CosmoGirl", че иска да остане девствена до брака. На 19 години тя каза, че изпитва затруднения да се впише в холивудската тълпа и предпочита да изчака да прави секс със "специален човек", за да може това да "укрепи още повече връзката".

"Не се опитвам да проповядвам, но мисля, че когато кажеш "не", в крайна сметка това ще бъде по-добро решение", каза тя след раздялата си с бившия си годеник Зак Уилсън.

Хъф се въздържа от интимни ласки до сватбата си с Брукс Лайч, с когото се раздели през 2020 г. Една година преди деня на сватбата им тя призна, че са правили секс по телефона, но не са се представили добре в подобна роля.

"Това е изкуство. Приветствам хората, които са добри в това. Те трябва да дойдат и да ми помогнат!' призна тя пред Cosmopolitan.

Марая Кери и Ник Кенън

Въпреки че не бяха девственици, и Марая Кери, и Ник Кенън все пак избраха да изчакат да се сгодят, преди да се сближат един с друг.

"И двамата имаме сходни вярвания и просто си помислих, че ще бъде много по-специално, ако изчакаме, докато се оженим", каза Кери пред Daily Mirror. Певицата губи девствеността си през 1993 г., когато е на 24 години, след като се омъжва за изпълнителния директор на Sony Music Томи Мотола, който тогава е на 45 години.

През 2019 г. майката на две деца разкри пред списание "Cosmopolitan", че е имала само пет сексуални партньора в живота си.

Кевин Джонас и Даниел

Години на сватбата: 22 и 23 години

За разлика от по-малките си братя Ник и Джо Джонас, Кевин Джонас стигна до олтара без да се е отдавал на интимни ласки. След две години връзка с любимата си Даниел, двойката се ожени през 2009 г. Певецът не крие, че трудно се е въздържал от първичните си желания, които е имал към любимата си. "Можех да се оженя ден след като се сгодихме. Щяхме да полудеем, ако бяхме чакали повече", каза той пред People.

Сара Дрю

Възраст при сключване на брак: 22

Чаровната актриса Сара Дрю, която стана известна с ролята си на Ейприл Кепнър в драматичния сериал "Анатомията на Грей", разкри, че има общи черти с героинята си.

"За Ейприл първото нещо, което беше разкрито, беше, че е девствена", каза Дрю пред Fox News през януари 2017 г. "Аз също изчаках да се омъжа, за да правя секс, така че разбрах мотивите на героинята си."

Сара Дрю е омъжена за Питър Ланфър от 2002 г. и двамата са родители на две деца. Звездата похвали сценаристите на сериала за създаването на сюжет, който тя нарече "наистина страхотен и интересен", както и история, която "не се вижда твърде често".

Тина Фей

Възраст при сключване на брак: 24

Тина Фей разкри, че е загубила девствеността си на 24, след като се омъжи за Джеф Ричмънд.

"Аз просто не можех да я дам. Това е една една добра, християнска ценност", пошегува се тя по време на участие през 2009 г. в шоуто на Дейвид Летърман.

Коментирайки други жени и мъже, които са решили да останат девствени до двадесетте си години, тя побърза да уточни, че за разлика от модела на "Victoria"s Secret" Адриана Лима, и актрисата Брук Шийлдс, да се раздели с най-ценното си на тази възраст не е бил нейният "избор".

Лоло Джоунс

Настояща възраст: 41, неомъжена в момента

41-годишната спортистка Лоло Джоунс не крие, че да остане девствена е "най-трудното нещо", което е "правила" в живота си.

"Да остана девствена преди брака е по-трудно от подготовката за Олимпиада и по-трудно от завършването на колеж", каза звездата на леката атлетика пред Брайънт Гъмбел през май 2012 г.

Тя призна, че няколко пъти е била "изкушена" да си легне с мъж и дори някои от тях са ѝ казали, че ако прави секс, "това ще ѝ помогне да бяга по-бързо".

Шампионката по бягане с препятствия разкри в интервю, че нейната девственост е подарък, който иска да "даде" на бъдещия си съпруг. През януари 2020 г. тя все пак призна, че публичното ѝ разкриване на факта, че е девствена, е било "грешка", защото е "убило всички" нейни срещи.

"Преди поне имах шанс", каза тя в интервю пред комика Кевин Харт. "Преди се чудех кога е подходящото време да му кажа. Да изчакам ли, докато той ме опознае, или просто да хвърля бомбата?"

Освен това тя разказа, че е "в неизгодно положение" като атлет, тъй като "сексът всъщност помага в спорта."

Източник: life.dir.bg


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    5 1 Отговор
    Адриана Лима дали е дизайнерска отдолу?! Кен лий уба дуба лай ю.

    Коментиран от #9

  • 2 уйко калеко

    14 1 Отговор
    В САЩ ОРАЛНОТО МЕРОПРИЯТИЕ не се смята за секс.-мнение на БИЛ КЛИНТЪН бивш президент на щатите.
  • 3 айде де

    5 3 Отговор
    Хванали паяжини,... я вижте нашите моми, на 12-13 вече са под ножа,... на 14-15 раждат и вече към 30 са баби
  • 4 ДЕВСТВЕНИК НА 20

    5 2 Отговор
    Ахаа, ето, че имало и по-зле от мен
  • 5 Гост

    6 2 Отговор
    А нашите"моми" се образоват още на 12 год. и стават професионални МЪДЕЯДКИ!
  • 6 Киро Целомъдреният

    6 2 Отговор
    Девствени са в ушите
  • 7 Смотаняци

    2 2 Отговор
    Аз мойта я бях научил да ходи на ръце , защо я държах все с краката нагоре преди брака! Тя затова ме хареса за омъжване !
  • 8 Последния Софианец

    0 1 Отговор
    те така.ама после дойде ахмед и любов,любов....
  • 9 уплашен коферман

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "въпросче":

    Ти да не повярва в тая приказка дето тя я разказваше?