Last news in Fakti

30 Януари, 2024 12:31 1 876 23

Стефания Колева получила надупчена с игли вуду кукла

  • стефания колева-
  • актриса-
  • вуду кукла-
  • вуду-
  • магия

Страшната кукла била подарък от "фен"

Стефания Колева получила надупчена с игли вуду кукла - 1
Снимка: БГНЕС

“Подариха ми вуду кукла за магия.“ Това разкри наскоро Стефания Колева. Зловещият подарък е предизвикал "шок и ужас“ сред колеги и близки на актрисата. Те веднага са почнали да звънят на звездата от родния театър и телевизия, за да я питат имало ли е последици от заклинанието за нея и близките ѝ.

"Мисля, че може би е било за добра магия“, успокоила ги Колева, но според хора от актьорската гилдия тя просто е целяла да успокои притесненията. Стефания обаче не спестява друга страшна истина. "Това нещо цялото беше набодено с игли!“, потръпва тя.

"Майко мила! Ама това си е вуду магия! Ти претопи ли я?“, плеснала ужасено с ръце нейната колежка Милица Гладнишка. Тя е първата в съсловието, чула от самата Колева потресаващата случка.

"Не, куклата беше от плат. От бял плат“, пояснила Колева. "После разбрах, че имало магазини, в които се продавали такива кукли. Все едно за някаква шега. Ама аз тази шега не я разбрах“, разказва Стефания.

Звездната актриса споделя още, че и тя е била от известните личности у нас, спирани от КАТ за проверка. "Спират ме веднъж, не помня за какво точно. Аз отварям прозореца и само им викам: "Ака ми ceeeee!" спомня си Колева за нелепата случка.

“Ами да как да глобиш една Стефания Колева, когато ѝ се ака?" Произнесъл се по комичната сценка колега на актрисата. За личния живот на Колева от години се носят градски легенди, често с нулева степен на достоверност. Самата тя рядко разкрива лични подробности в медиите, но е споделяла, че трите опорни точки в нейния живот са любимата ѝ баба, която за съжаление, вече не между живите, дъщеря ѝ и професията. Като тийнейджърка чаровната блондинка мечтаела да стане шампион по лека атлетика.

За мъжете около себе си Колева упорито избягва да говори публично. Зад гърба си любимата актриса има един не особено успешен брак с аниматора Владимир Шишков, баща на единствената ѝ щерка. Наши таблоиди написаха преди време, че Стефания бе разделила със съпруга си заради своя колега Станимир Гъмов, припомня "България Днес". Връзката им обаче се оказала мимолетна и популярният актьор който привличал дамите най-вече с невероятното си чувство за хумор, се прибрал в семейното огнище при законната си половинка.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маг

    7 3 Отговор
    Дело на ентусиаст , не знаещ , какво прави! Ето ви едно истинско име на водач на древното зло ! Истинското име на четвъртият в демонската йерархия , е Гаг Тунга ! Той отговаря за превръщането на световете в Шадана Кара ! Това , прередено от езика на древните означава - тъмни светове ! Гаг Тунга е аналог на арх. Михаил , генерал , водещ войските на злото , за да завладяват светове , и да ги превръщат в тъмни такива ! Все пак , трябва да изгори куклата , а пепелта да изхвърли в течаща вода ( река ) !

    Коментиран от #11

  • 2 Коя е ?

    14 5 Отговор
    Не знам коя е Стефания пък и не ме интерсува. Но съм чул да се неутрализира УУду-магията, куклата трябва да се хвърли в течаща вода- река.

    Коментиран от #7, #9

  • 3 шам фъстък

    12 2 Отговор
    Стефания Колева се освободила от проверка на полицай,като му казала,че й се ака.
  • 4 Това

    16 0 Отговор
    с акането е голяма простотия, излага се.
  • 5 хахахахаха

    0 8 Отговор
    така ще сложи лице на врага и ще дупчи, дупчи . Черната магия действа . Трудно се открива . За нея вибратори или розови нощници не са . зелиски го измисли азовското сатана влияние и наци красотата , вещерокрасотата , а Гранде всеки ден пуска дебелия си нов приятел с метла, сянка на вещица . хахахаха
  • 6 Соваж бейби

    10 2 Отговор
    Звездите в България си умират от скука и се чуди как да се появи на първа странциа в таблидите!Някой си е направил майтап или тя сама си е купила продават се онлайн фейк за разни улави хора но няма нищо общо.В България дори нямате афро малцинства тук таме някой шоколадов но са далеко от тези неща.За да действа трябва вещ в материята шаман ,разни треви и проклятия ,церемония то не е просто така ....По скоро българина трябва се страхува от ходжите не воду няма как да се разпростани все още в България ако се засили потока мигранти от Африка е възможно но сте далеко от такива беди
  • 7 Соваж бейби

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Коя е ?":

    Я па ти ,това да не са боклуци и муски на българските вещици или ходжи.Да не ти дава Бог ти се случва ,ама не се хвърля в река ако си я намериш де 😂 кой ти прави няма ти я прати със доставка на Спиди бъди сигурен ,си я пази за себе си докато прецени
  • 8 СТИГА БЕ

    4 3 Отговор
    Сега трябва да питаме, коя е тази, какво иска и за какво се бори, та ни занимават с нея. Да не се окаже че вувото е обикновенна закачка, но нали сме премного вярващи

    Коментиран от #10

  • 9 между другото

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Коя е ?":

    Магът е дал по-добър съвет.
  • 10 Тази

    7 2 Отговор

    До коментар #8 от "СТИГА БЕ":

    Стефания е доста палава, коментират нейни колеги. Според Уикенд актрисата е имала вземане-даване и с президента Георги Първанов. Публична тайна в арт съсловието е и връзката й със заможна жена преди 10 години, която дори й купила автомобил..Тва вече е много Арт...Пак с някой женен се е повлякла...
  • 11 Една

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Маг":

    Това ли е най доброто , което може да се направи? Има ли нещо по силно ?

    Коментиран от #12, #13, #14

  • 12 Има бе

    1 3 Отговор

    До коментар #11 от "Една":

    Нарича се Цианкалий..!!!
  • 13 Да, има

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Една":

    Най-силното е вярата, че не си нарушил моралния кодекс.;)
  • 14 Маг

    3 2 Отговор

    До коментар #11 от "Една":

    Това което препоръчах е добро за човек , който не разбира от нищо ! Но щом настоявате , ще ви кажа нещо , което е много по силно. Вземете две игли , и ги съединете с червен конец ! Трябва ви и черна кокошка. Обезглавете кокошката над куклата , и я напръскайте с кръвта. След това вземете сдвоената игла , забивайте единият край в лявото слепоочие на вуду куклата , а другият в дясното. Едновременно с това , казвайте следното - Давам ти кръв , господарю на магията , принце Зандор , за да върнеш това там , откъдето е изпратено ! Така девет пъти. Но , правилно преценете дали ви се забърква ! Има и много по силни и страшни неща , но тях няма да ви кажа !

    Коментиран от #15

  • 15 Соваж бейби

    4 0 Отговор

    До коментар #14 от "Маг":

    Скъпи приятелю не подвеждай хората !Разваля се лично от шаман ,можеш само да пръскаш розова вода/от рози/джиновете са омайват и заспива ,морска сол тази йодираната в пакети я забрави купешката ,ако имаш път към морето направо си събери от солниците и си слагай даже си миеш теракота с вода и такава сол с няколко капки зел.чай или лаванда.Воду магия сам не можеш развали по твоя начин отваряш още един портал,само шаман разваля и не пипаш с голи ръце .

    Коментиран от #16

  • 16 Маг

    6 0 Отговор

    До коментар #15 от "Соваж бейби":

    Аз мога , но все пак съм магьосник ! Мога да направя и много по драскотини неща , които да унищожат отсрещния маг ! Това което казвам , може да бъде направено от всеки. Защото историята по начало е дилетантска. Това, да унищожиш магията когато имаш куклата , е лесно. Истински магьосник никога няма да ти изпрати куклата , а ще я крие. Майсторлъка са заклинанията , с които да го засечеш , и да намериш предмета , с който ти се вреди. После е лесно , само трябва да знаеш , какво да се направи !

    Коментиран от #17

  • 17 Соваж бейби

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "Маг":

    Ако нямаш дарба нищо не прави,ти дам приятелски съвет!Напоследък е задръстено онлайн в соц.мрежи с разни магове и не знам си какви и видеа това са аматьори и видео реклами на медиуми дори и в интелигентни платформи като пинтерест ,ужасно е и са аматьори.За да развалиш и помогнеш на някой трябва да имаш дарба да виждаш и говориш с такива същества и да знаеш на кого да върнеш злото и с каква цел е направена,естественно и просветен учител да те е вкарал в нещата .Не си мисли че онлайн някой ще опише и покаже полезна церемония точно обратно!Не си играй с огъня още повече африканците то им е в гена те си предават тайните по наследство и се справят най добре.Ние сме от рода на други езичници и с други ритуали несъвместими за разваляне на техни ти казвам дълга тема стой на далеко не си прави експерименти свършват лошо такива хора

    Коментиран от #18

  • 18 Маг

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "Соваж бейби":

    Благодаря за напълно правилният съвет ! Няма смисъл да се страхувате , аз никога не правя нещо лошо. Или по скоро , никога не правя нищо , на никой човек. Познанията ми не са за хората , а за да спирам тъмнината , доколкото мога. Изучавам злото , защото за да го спреш , трябва да знаеш кой кой е , и как да го унищожиш , или поне - отпратиш. Никой който може да ме познае , не знае че съществувам. Който знае , никога не ме е виждал ! Беше ми приятно. Ако мога , довечера ще съм на линия.
  • 19 андрей

    5 0 Отговор
    това с куклата е работа на вихра жената на иван от него знам че жена му прави магии по поръчка за 20 лв бройката и имала много клиенти ,иван не можел да спи всяка вечер се скъсвала се от работа с някакви парцалени кукли и игли и не искала да ляга при него
  • 20 122333

    1 0 Отговор
    До коментар 1
    Напълно сте прав!
    Също не трябва да я докосва с ръка, а с ръкавици, не трябва да попада в дома, а да я запали веднага и пепелта да се изхвърли в река, която тя няма да пресича . Това е проклятие и трябва да напусне нейната аура и нейния обсег на живот като се унищожи ВЕДНАГА! Хора, недокосвайте подобни неща с голи ръце, защото автоматично магията преминава във вас, като мълния!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 отиваха си

    0 0 Отговор
    Еми да се беше хванала с Юлиян Вергов
  • 23 Да поясня

    0 0 Отговор
    Вихра Петрова, бившата на Иван Христов, прави магии срещу 15 лв, а не срещу 20
    и то само по пълнолудие