Last news in Fakti

30 Януари, 2024 17:15 4 467 10

Жените от тези 4 зодии са най-доминиращи в леглото

  • зодии-
  • секс-
  • доминиране-
  • жени

Динамиката в спалнята зависи от характеристиките, свързани с всяка зодия

Жените от тези 4 зодии са най-доминиращи в леглото - 1
Снимка: Shutterstock

Що се отнася до областта на астрологията, има определени зодиакални знаци, които са известни със своите необикновени способности в спалнята. Не сте само вие, ако някога сте размишлявали върху влиянието, което звездите оказват върху качеството на вашите взаимоотношения. Нека се потопим по-дълбоко в интригуващото царство на астрологията и да разберем кои четири зодиакални знака са най-доминиращи, когато става въпрос за теми, свързани с очарованието и секса.

Тези от вас, които се интересуват от астрология, често се оказват привлечени от концепцията, че небесните тела оказват влияние върху различни елементи от живота ни, включително нашите преживявания в любовните взаимоотношения, пише Tialoto. Що се отнася до динамиката в спалнята, има няколко качества, които се открояват сред многото характеристики, които са свързани с всяка зодия.

А ето и жените от кои 4 зодиакални знака са най-доминиращи в леглото:

Скорпион

На първо място в списъка на доминиращите в спалнята дами са тези, родени под магнетичния знак Скорпион. В сексуалния си живот често жените от този страстен воден знак създават примамлива аура, която се характеризира с техния ненаситен, интензивен характер и по-дълбоката им емоционалност. Фактът, че жените от зодия Скорпион не се страхуват да изследват дълбините на интимността и че искат да създадат по-силна връзка със своята половинка, е достатъчна причина да считаме, че те са склонни да поемат инициативата в леглото. Като добавим и факта, че желанието им за ласки не познава ограничения, то това ги прави партньорки в секса, които ще бъдат помнени цял живот.

Лъв

Лъвиците, които са контролирани от мощното Слънце, притежават силна привлекателност и харизма, които не могат да бъдат отречени. Дамите от този огнен знак обикновено са си истински лъвици и в леглото. И в спалнята те излъчват самоувереност, пламенност, лидерство и инициативност. Страстният характер на представителките на тази зодия води до интимно преживяване, което е едновременно ярко и динамично, оставяйки любовниците им очаровани от силната и примамлива енергия, която излъчват.

Овен

Що се отнася до спалнята, жените Овен носят енергия, която е едновременно смела, склонна към рискове и инициативна. Дамите от този огнен знак не се поколебават да изследват неизследвани зони на удоволствие, защото са естествени пионери, които не се страхуват да опитват нови неща и предизвикателства, включително и в най-интимен план. Възбудата при тях се характеризира с високо ниво на усърдие и спонтанност, което води до преживяване, което е едновременно вълнуващо и незабравимо. Тези дами също често остават дълго помнени от своите сексуални партньори.

Телец

Телецът, фиксиран знак, свързан със земята, добавя една чувствена, романтична енергия в близките си лични взаимодействия. Жените от знака Телец са експерти в изкуството на съблазняването и са в състояние да осигурят на партньорите си изживяване, което е едновременно емоционално възнаграждаващо и изключително луксозно. В леглото те са едни от най-доминиращите жени в зодиака поради търпеливия и чувствен подход, който възприемат при влизането в интимни отношения. Те имат смелостта да поемат лидерската позиция в спалнята, защото обикновено са уверени в способностите си, а и са изградили сериозни отношения, градящи се на доверие с половинката си.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 младеж

    12 0 Отговор
    Разсейвате се ! Вие работа ли ще вършите или за зодии ще се рапитвате .
  • 3 КОЗЛОДУЙСКА ГЕЙША

    9 0 Отговор
    Аз съм една глуха нимфоманка ,казвам се Валя. Обичам много Стамат магарето и Иван нереса
    На дувара като ме изчегъртят.
  • 4 Джулиета

    3 3 Отговор
    Ако не сте на барем мъж на ниво, тези каки нема и едно учо да ви фъргат, и за кревати само ке си го мечтаете...
  • 5 леле , КАКО !

    7 0 Отговор
    Това значи ли , че и мис Бикини Борислава Йовчева е доминирала над клетия Бойко от Банкя ? Явно е така , щом го е накарала да й осигури цяла къща , барабар с бутик в Барселона за над 5 000 000 , а сега и в друга държава ! Нали ? Проучете момета каква зодия е де !

    Коментиран от #7

  • 6 Варненски Моряк

    4 1 Отговор
    Вие г-це Найденова сред тези зодии ли сте?:)
  • 7 Мис Кини

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "леле , КАКО !":

    В ДАНС има специален отдел агенти астролози, но в прокуратурата са леко скептични и не вярват в зодии, само в кеш.

    Коментиран от #8

  • 8 Маг

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Мис Кини":

    Има отдел , който следи за разпространението на сатанинските секти в България ! Особено , в , и около Стара Загора !

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.