Last news in Fakti

31 Януари, 2024 11:00 2 297 2

Невероятна: 65-годишната Сузана Хофс от The Bangles не може да остарее ВИДЕО

  • сузана хофс-
  • the bangles

Легендарната поп звезда от 80-те години удивлява феновете с младежкия си вид

Легендарна поп звезда от осемдесетте години накара феновете да се удивят, докато демонстрира младежкия си външен вид на холивудско събитие, пише The Sun.

65-годишната певица и текстописец Сузана Хофс беше обожавана от феновете в разцвета си през 80-те години на миналия век, най-известна като "една четвърт от американската група The Bangles.

40 години по-късно поп сензацията все още изглежда безумно великолепна.

Тя показа неустоимия си външен вид, докато присъстваше на наградите She Rocks за 2024 г. на Women's International Music Network в Конгресния център на Анахайм миналия четвъртък.

Сузана изглеждаше шик в яке с леопардов принт с черни панталони и горнище в тон с чифт мокасини, докато излизаше на бляскавото събитие в Калифорния.

Талантливият музикант беше широко усмихната, докато позираше за снимки на червения килим, с оскъден грим и перфектна кожа.

Певицата подлуди феновете, след като демонстрира свежия си външен вид във видео в Instagram, за да отпразнува 65-ия си рожден ден по-рано този месец.

"Аз съм на 65! Времето напредва, но всичко е наред. Ще се оправя и без грим. Без грим! Остаряването е ОК, наистина е така. По-стар и по-мъдър", написа тя.

Сузана се радваше на огромен успех с The Bangles, благодарение най-вече на чудовищните им хитове Eternal Flame, Manic Monday и Walk Like An Egyptian.

Поп-рок групата от Лос Анджелис издаде и пет албума – един от които, Different Light от 1986 г., стана мултиплатинен в САЩ, Обединеното кралство и Канада.

Третият албум, 1988's Everything, беше последният им преди да се съберат отново през 2003 г. – впоследствие издадоха две колекции, които не успяха да запалят класациите, включително Sweetheart Of The Sun от 2011 г.

В програма на BBC Сузана разкри, че е записала вокалите си за Eternal Flame напълно гола в студиото.

Причината за това? Продуцентът Дейвид Сигърсън ѝ казал, че Оливия Нютън Джон никога не е носила дрехи, когато пее при затворени врати. Тя не усетила, че той си прави майтап с нея.

Сузана е омъжена за филмовия режисьор Джей Роуч – който направи филмите "Остин Пауърс" и "Запознайте се с нашите". Двойката има двама сина.

 

 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айде сега

    19 3 Отговор
    Изглежда с 10 години по-млада, но си е остаряла.
  • 2 Някой си

    1 0 Отговор
    "Талантливият музикант" по надолу "музикантка" ...