Last news in Fakti

31 Януари, 2024 16:15 1 563 3

Защо изгониха Тери Хачър от приложение за запознанства?

  • тери хачър-
  • приложение за запознанства-
  • срещи

След тази ситуация "отчаяната съпруга" вече не използва подобни приложения

Защо изгониха Тери Хачър от приложение за запознанства? - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Изгонили Тери Хачър от популярното приложение за запознанства Hinge, защото профилът ѝ бил счетен за фалшив.

Актрисата направи забавното разкритие по време на участие в Getting Grilled с Къртис Стоун, след като беше попитана за любовния ѝ живот.

Опитах всички приложения за запознаства, пробвах и най-новото - Hinge“, каза тя на водещия Къртис Стоун, докато споделяше, че „не се среща с никого“.

Знаете ли, помислих си, че ще кажа на вселената, че съм отворена за срещи, и се регистрирах там. И тогава те ме изтриха“, продължи актрисата.

"Какво искаш да кажеш, че са те изритали?", попита Къртис Стоун.

Е, те си помислиха, че се преструвам на Тери Хатчър“, обясни Хатчър.

Те се извиниха и тогава аз си казах: „Преодолях го“. Определено приключих с приложенията за запознанства и чувствам, че ако има някакъв начин да отида някъде и да се срещна с някого, това трябва да е, но честно казано, щастлива съм. Имам наистина пълноценен живот, наистина натоварен живот. Имам добри приятели. Аз, знаете ли, всичко е наред. Нямам нужда от мъж. Имам котка."

Докато празнуваше 59-ия си рожден ден през декември, звездата „Отчаяни съпруги“ заяви, че ще последва „ страхотния съвет“ на Джейн Фонда относно преднамерения живот.

Хатчър си даде обещанието, като сподели клип на Фонда, която говори за това, което е преживяла на 59-годишна възраст по време на участие в подкаста Absolutely Not.

На 59 разбрах, че за да знам къде искам да съм през следващите 30 години и как искам да свърша, трябва да разбера къде съм била“, каза Фонда, отбелязвайки, че тя „започна да бъде много умишлено", с това как е живяла живота си.

Източник: people.com


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баш Батка

    3 6 Отговор
    Малий къв вук.
  • 2 Ти па

    4 1 Отговор
    си ного убав! :)
  • 3 Ж. Стока

    9 1 Отговор
    Каква мадама беше през 80-те, но старостта е най-жестокият от справедливите божии закони.