Last news in Fakti

1 Февруари, 2024 14:15 2 903 5

Защо децата на Кейт Мидълтън не я посетиха в болницата?

  • кейт мидълтън-
  • операция-
  • деца-
  • болница

Мидълтън и съпругът ѝ принц Уилям са решили, че е най-добре да „предпазят" децата си, за да не се притесняват

Защо децата на Кейт Мидълтън не я посетиха в болницата? - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Кейт Мидълтън не се е шегувала, когато е казала, че иска да “запази колкото се може повече нормалност за децата си” на фона на здравословните си проблеми.

42-годишната Мидълтън беше изписана от болницата в понеделник, след като прекара близо две седмици във възстановяване след “планирана”коремна операция, но трите ѝ деца не я посетиха клиниката в Лондон по време на престоя ѝ.

Източник сподели пред Entertainment Tonight в сряда, че 10-годишният принц Джордж, 8-годишната принцеса Шарлот и 5-годишният принц Луи не са отишли да видят майка си, защото двойката не искала да наруши рутината им.

Съобщава се, че Мидълтън и съпругът ѝ принц Уилям са решили, че е най-добре да “предпазят” децата си, за да не се притесняват.

Въпреки че не са се виждали лично с Мидълтън, вътрешен източник съобщи във вторник, че се смята, че младите кралски особи са се чували с майка си на видео връзка, докато тя е отсъствала.

Той също така отбеляза, че Мидълтън е “развълнувана” да се върне при децата и съпруга си, който според информацията “временно се е оттеглил от кралските си задължения, за да се грижи за съпругата си”.

Макар че децата на Мидълтън не са се отбивали в болничната ѝ стая, нейният свекър, крал Чарлз, я е посетил миналата седмица.

Споменава се, че монархът се е отбил в стаята на снаха си малко след като е бил приет за собствената си операция, за лечение на уголемена простата, която е преминала по план.

Твърди се, че не само децата са били държани в неведение за процедурата на Мидълтън, за която дворецът все още не е споделил много подробности.

Източници твърдят, че дори най-близките помощници на Мидълтън не са знаели какво точно не е наред, тъй като принцът и принцесата на Уелс са искали да защитят личния ѝ живот.

Подобно, People съобщи миналата седмица, че “не е имало никакви индикации, че нещо не е наред” с 42-годишната Мидълтън преди хоспитализирането ѝ на 16 януари."

Новината за операцията ѝ, според съобщенията “е била изненада” за хората около нея — включително всички хора, които “работят в тясно сътрудничество” с кралската двойка.

По-рано този месец дворецът Кенсингтън разкри, че Мидълтън е претърпяла “успешна” коремна операция и ще си вземе почивка от публични ангажименти до Великден.

Въпреки че отбелязаха, че Мидълтън “оценява интереса” към нейното здраве, те добавиха, че “тя се надява, че обществеността ще разбере желанието ѝ да запази колкото се може повече нормалността за децата си; и желанието ѝ личната ѝ медицинска информация да остане поверителна.

Източник: pagesix.com


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Освалдо Риос

    2 2 Отговор
    Щото я имат за леля.

    Коментиран от #4

  • 2 Глупав

    3 0 Отговор
    претекст .
  • 3 Стас

    9 0 Отговор
    Дано Кейт е жива и здрава,останалото в живота й ще се нареди.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 бай Даньо

    1 0 Отговор
    Ами ние дали ще пуснем децата си в болницата