Last news in Fakti

1 Февруари, 2024 16:31 3 376 11

Модел на Playboy се отдавала на полицаи, за да разследват убийството на брат й със самурайски меч

  • рейчъл кенеди-
  • полицаи-
  • секс-
  • модеб

Рейчъл Кенеди правила "мръсни гадости" в името на справедливостта

Бивш ескорт, който някога е бил модел на Playboy, твърди, че е правил секс с полицаи, за да гарантира, че убийството на брат ѝ ще бъде правилно разследвано, пише Дейли Стар.

Джошуа Сътър умира през януари 2015 г., след като е намушкан 10 пъти с нож от съквартиранта си Рикардо Медина – актьор, известен най-вече с ролята в телевизионния сериал "Power Rangers". Сестрата на Джошуа, някогашният модел на "Плейбой" Рейчъл Кенеди, казва, че е трябвало да прибегне до крайни мерки, за да се увери, че убиецът на брат ѝ ще бъде изправен пред правосъдието.

“Вложих 100% от времето си, 100 % от усилията си в борбата с него“, казва тя. “Сприятелявах се с полицаи, чуках се с полицаи и правех всичко, което трябваше да направя, за да получа информация и да ги накарам да постъпят правилно.

"Направих някои мръсни гадости, които никога не съм мислила, че ще направя, само за да се уверя, че правосъдието е изпълнено"

Самият Медина се обадил в полицията, като им казал, че се е скарал с Джошуа и го е намушкал с нож при самозащита. Рейчъл твърди, че не е бил надлежно обвинен: “Никога не е имало съдебен процес, той се е отметнал от обвинението."

Той казал на полицията, че Джошуа е изкъртил вратата на спалнята му и го е нападнал, но Рейчъл е решена да докаже, че това е лъжа.

Тя се сдобила със снимки от местопрестъплението, на които се виждало, че вратата на спалнята на Медина е непокътната, и ги предоставила на медиите. Тя се появила в национални и местни новинарски предавания, опитвайки се да докаже, че брат ѝ хладнокръвно е бил убит.

Медина в крайна сметка е осъден на шест години затвор за убийството на Джошуа със самурайски меч. Той излежава само три години зад решетките.

Моделът е бивше момиче за партита, което прекарва по-младите си години в приемане на кокаин с богати мъже, с които се запознава чрез известната “Холивудска мадам” Хайди Флийс. По време на убийството тя е управлявала приют за спасяване на кучета в Лос Анджелис.

“За мен винаги са били важни животните”- казва тя. “Исках да спася животните по света и това и направих”. Но, казва Рейчъл, "загубих всичко след смъртта на брат си”

“Наех човек, който да се грижи за ранчото. Дадох му договора за наем, но той не изпълняваше задълженията си – не се грижеше за кучетата. Така че само около два месеца по-късно попитах брат ми дали ще се премести в ранчото ми "Щастливото кученце" и просто да се уверя, че той прави това, което трябва да прави, и две седмици по-късно този човек уби брат ми." 

 


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Аз съм веган

    11 0 Отговор
    Горките полицаи
  • 3 потрес

    12 2 Отговор
    Това нещо от какъв пол е?
  • 4 Гларус

    8 2 Отговор
    Откак Лили Иванова позира за Плейбой вече го отварям много предпазливо.
    Бивш ескорт звучи като бивша девственица...
  • 5 ама друг път

    9 0 Отговор
    Бивша к.рва няма ............

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 типичната проста йурва

    9 0 Отговор
    тия са я видели,че е откровен буклук и не просто поддава - ами направо се раздава и са я пуснали по пързалката - ако ми врътнеш една , ще ти уредя ЧЕСТЕН процес.. хаХахахахах
  • 9 Атина Палада

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "Българин":

    Бившите русофили станали американофили..
    Ако смяташ, че греша ме поправи!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Бай Ганьо

    3 0 Отговор
    Тая статия ще си я запазя като образец за жълта преса...