Last news in Fakti

2 Февруари, 2024 08:44 875 1

Еминем иска съвместен албум с 50 Cent

  • еминем-
  • 50 cent-
  • албум

Двойката през годините си е сътрудничила за няколко съвместни песни

Еминем иска съвместен албум с 50 Cent - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителят на "Lose Yourself" настоява, че няма представа откъде идва този слух, но заяви, че от известно време безуспешно се опитва да накара хитмейкъра на "In da Club" да направи общ албум с него, пише rozali.com.

Говорейки по радиостанцията SiriusXM "Shade 45", той се подигра със собствените си музикални планове: "Работя върху нещо малко".

По повод на слуховете за албум с рапъра от "Candy Shop" той каза: "Не знам откъде идва това, но е лудост. Толкова се мъча да го накарам да направи нов албум. Имаме нужда от още един албум с 50 [Cent], наистина много. 50 е на гребена на вълната в момента. От турнето насам той е в подем. Казах му, че от каквото и да се нуждае, аз съм насреща".

Двойката, която през годините си е сътрудничила за няколко съвместни песни, обаче е известна с това, че работи заедно по телевизионната адаптация на филма на Eminem "8 Mile".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коко Джъмбо

    1 0 Отговор
    А аз искам да се возя на Маруся!