Last news in Fakti

9 Февруари, 2024 07:00 4 416 0

Дневен хороскоп за 09.02.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Доста емоционално ще приемат всичко днес Стрелците

Дневен хороскоп за 09.02.2024 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще имате желание да се оттеглите необезпокоявани от никого, но дългът ви зове. Действието всъщност е живот, така че тръгвайте смело в атака срещу проблемите.

Телец

Голяма роля днес ще играят хора, от които зависите финансово. Много е важно да сте мобилизирани още от сутринта, за да свършите добре, онова което сте замислили.

Близнаци

Ще сте леко напрегнати, очаквайте всякакви странни събития. Без да се настройвате негативно, но днес наистина ще има доста предизвикателни ситуации. Съберете целия си кураж и опитайте да надмогнете съмненията, те са просто един предупредителен знак.

Рак

Доста емоционално ще приемате всичко, което се случва, а е добре да се опитате да сте безпристрастни. Чувството ви за справедливост и чувството ви за собственост ще се борят в душата ви. Хармонизирайте ги, вместо да ги противопоставяте, не правете този ден фатален.

Лъв

В ученето и работата не си струва да се пренапрягате, търпението и труда ще ви спасят. Важно е да бъдете упорити и целеустремени. Прекрасна вечер, посветете я на любимия си човек.

Дева

По най-невероятни начини ще научавате нови неща и доста от тях може да се окажат полезни за вас. Ще се чувствате най-сигурни и спокойни, когато работите в екип.

Везни

Днес до такава степен лесно ще се справяте с проблемите, колкото и да са сложни, че като нищо цяла върволица от нуждаещи се ще се нареди пред вас за помощ.

Скорпион

На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да ви останат пари. Дано успеете да разрешите дилемата, защото на помощ отвън все още не можете да разчитате.

Стрелец

Доста емоционално ще приемате всичко, което се случва, а е добре да се опитате да сте безпристрастни. Чувството ви за справедливост и чувството ви за собственост ще се борят в душата ви. Хармонизирайте ги, вместо да ги противопоставяте, не правете този ден фатален.

Козирог

Днес ще изпитате огромно желание да се пошегувате с някого. Положете максимални усилия, за да не ви върне после жертвата с един успешен майтап, защото последствия определено ще има.

Водолей

Ще търсите истината и това ще ви е направо идея фикс. Тук трябва да спрете и да се замислите какво точно е истината и дали в крайна сметка всеки няма своя собствена истина. Айнщайн наистина е бил гениален, откривайки относителността.

Риби

Днес ще сте по-чувствителни и раними по отношение на чувствата на колегите си. Вие успявате да разграничите вътрешните си състояния от наложените отвън, направете го и сега, не си причинявайте дискомфорт.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА