Last news in Fakti

8 Февруари, 2024 18:12 2 084 6

Риалити звезди превземат "Един за друг" (СНИМКИ)

  • един за друг-
  • романтично риалити-
  • риалити звезди-
  • участници

Романтичното риалити ще стартира в Деня на влюбените

Най-вълнуващото и позитивно предаване в българския ефир “Един за друг” ще стартира грандиозно в Деня на влюбените - Свети Валентин. Зрителите ще могат да се насладят на двата премиерни епизода на любовното риалити в сряда и в четвъртък (14 и 15 февруари) от 20:00 ч. по NOVA.

Новият тандем водещи - Мария Игнатова и Емо Чолаков, ще посрещнат във Вилата на любовта 13 двойки, които ще се впуснат в приключението на живота си. Сред тях има партньори с голяма възрастова разлика в полза на жената, двойки с изключително добро финансово състояние и такива с предишен опит от риалити предавания.

В пети сезон на “Един за друг” влизат зърнопроизводителят Петър Диков и неговата съпруга Галена. Той е известен от участието си във втория сезон на предаването “Фермер търси жена”. Влюбените се запознават след като Галена е предизвикана от своя приятелка да пише на Петър в социалните мрежи, а той ѝ отговаря 6 месеца по-късно.

В най-позитивния риалити формат зрителите ще видят още Ивана и Ивайло, чиято любов пламва по време на приключенско риалити шоу. Тя е на 46 години, а той на 30 години, но голямата възрастова разлика не е пречка за тяхната любов. Още един риалити герой ще прекрачи прага на Вилата на любовта. Това е Ивайло Герасимов, който влиза в любовното риалити със съпругата си Христина.

След премиерните епизоди на 14 и 15 февруари, пети сезон на “Един за друг” ще се излъчва от петък до неделя в 20:00 ч. по NOVA. Романтичното риалити ще предизвика силата на любовта на 13 нови двойки. Те ще изпитат връзката си пред погледа на телевизионните зрители, в преследване на голямата победата и изкушаващата награда, която може да достигне до 100 000 лв.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХАХА

    16 0 Отговор
    Боже ,боже правят си шоута за участие на свои хора . Ей така цялата плеада "артисти" водещи на разни негледаеми предавания ,певачици и други от този род си изкарват парите!
  • 2 отврат е

    11 0 Отговор
    От тази кресла бяхме се отървали ,и сега пак ще започне да вика и се лигави !!!
  • 3 До продуцентите

    11 0 Отговор
    Стига сте канили едни и същи хора обикалящи всички предавания! Тези предавания трябва да са за обикновените хора, а не за известните! Досадно е да ги гледаш във всички предавания и реклами но стоп! Трябва да има лимит за участия!
  • 4 Бегай !

    5 0 Отговор
    Турбо-селяци 😂😅😀
  • 5 ами,

    3 0 Отговор
    Не гледам такива бози.Спестявам си простотиите на простафелите който участват.Нямам нужда от това.
  • 6 пешо

    1 0 Отговор
    заради тая никаквица няма да го гледам това предаване