Last news in Fakti

9 Февруари, 2024 09:09 4 446 18

Носителката на титлата "Секссимвол на годината" Марешка Бардем сподели разочарованието си от милионерите

  • марешка бардем-
  • марха осмаева

"Там любовта беше показност и взаимна изгода.", твърди еротичният модел

"Нямам никаква подкрепа от родителите си. От тях мога да чуя осъждане или да ме водят да ме дадат на някой ислямист. Нищо, че приех християнска религия, a въпреки всичко чета и Коран".

Така започва своята изповед пред "България Днес" чеченската еротична моделка Марха Осмаева. Това е истинското име на плеймейтката Марешка Бардем, което тя налага при публичните си изяви след екстремното ѝ идване в България. С него тя фигурира при участието си в "Игри на волята" като носителка на титлата "Секссимвол на годината" и още куп звездни прояви и конкурси.



"За съжаление, има такива хора, които никога няма да намерят грешката в себе си. Лоши деца не съществуват. Има лоши родители, които никога няма да си го признаят, тъй като егото е по-високо от любовта и разбирането. За съжаление, не си ги избираме", споделя пред вестника Марха.

Години наред красавицата търси истинската любов, но това чувство все още е непознато за нея. Разочарование, освен от семейството, моделката търпи и от мъжете, които среща.

"Влюбване и любов са различни неща. Вярвам, че може би някъде сред голяма купчина смет и прах има мъже диаманти, които не изневеряват и са моногамни. Любов като при вълците или лебедите", мечтае Осмаева.

Приелата християнството у нас чеченка изживява драматични последни месеци.

"Бях обкръжена от милионери и бивши мафиоти. Доста изгубих себе си в тези среди. Там любовта беше показност и взаимна изгода. Както се очакваше, накрая останах измамена, разочарована за пореден път и отвратена. Да си добър и честен не е лесно, особено сред високомерни измамници, на които в речника думата "Господ" не съществува, а вместо това унижаването на по-слабия и немощния е хоби.

Лекарството ми за възстановяване на нерви се оказа отново смяна на обстановка, местоположение и целия ми живот. Мога да кажа, че изкарах една година казарма в замяна на материална сигурност, и осъзнах, че никакви пари не си заслужават здравето ти и спокойствието. Но въпреки всичко не съжалявам за изгубеното време, защото получих това, което исках, а и няма нищо по-ценно от знание и опит", разкрива Марха.

Моделката е щастлива, че е открила себе си, след като започнала да чете повече книги на тема психология и религия.

"Няма никакво значение човек как се облича или какво работи, освен ако това, което прави, не вреди или не причинява някаква болка на обществото. Както пише в Корана: "Тялото ни е дреха". Важна е душата. Повърхностното е скучно - добротата и загрижеността е всичко", казва риалити героинята.

Чеченката е решила отново да се завърне към моделската си кариера след кратко затишие в "милионерския" си период.

"Още съм млада и не съм за изхвърляне. Нищо, че скоро ставам на 28 - винаги съм казвала, че на 30 години ще бъда най-красива. Може би тогава ще срещна сродната ми душа. Някак си вярвам все още, че един ден ще изживея моята приказка с любим човек, а засега ще гледам да се възстановявам психически и физически, за да започна да си поставям нови цели за достигане. Вярвам, че вече съм ги постигнала. Само чакам да дойде времето, в което всичко се случва и вече е факт", добавя Осмаева.

Моделката е категорична - обкръжението много ѝ влияе.

"Трябва да вярваш и винаги да си поставяш цели. А още по-важно е да си пазиш нервите и да се държиш по-далеч от бедните души, за да не те заразят с радиационна чума на бездушие", посочва тя.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    24 0 Отговор
    Била ескорт за милионери, а някои казват, че се е подвизавала преди в бг сайтовете за 200 на час.
  • 2 Трол

    20 0 Отговор
    Мушама на годината.
  • 3 Сила

    28 0 Отговор
    Като родиш 10,12 чавета на некой чеченски козар нема да имаш НИКВО време за глупости и празни приказки.......
  • 4 Леле...

    21 1 Отговор
    Каква грозотия !!! Да не мисли милионерите , те и селяндурите ако я видят на трезно , няма да щат да я Е...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Голата Маха

    25 1 Отговор
    Момата се пуска чисто гола и си мисли ,че някой достоен мъж ще гледа на нея сериозно и ще я поиска за майка на децата му. Явно родителите не са й обяснили доста неща. И гледна точка на религиите явно нищо не е научила.

    Коментиран от #14

  • 7 Реалист

    15 1 Отговор
    Що не си отишла при бедните мъ
  • 8 До коментар 1:

    8 5 Отговор
    Мой приятел си е правил огромен кеф с нея, когато още не беше известна. 100 лева на час, но вече не го прави. Поддържат приятелски отношения и даже съм виждал да си пишат във Фейсбук скоро. Това е било цената на оцеляването й в началото. Избягала е от страшен тормоз(по нейни думи, а не от екрана).
  • 9 Ами

    9 1 Отговор
    Като не се получават нещата с милионери, да пробва с милиардери или трилионери

    Коментиран от #11

  • 10 ах, ах

    14 1 Отговор
    Приела християнството, но се нашарила като езичница. А за професията "еротичен модел" да не говорим...
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Гогата

    7 0 Отговор
    И как точно се озова сред милионерите? Родители верно, че не се избират, но приятели и среда... а? Иначе на приказки го докарва
  • 13 ха, ха

    13 0 Отговор
    Откъде го изровихте това парцалЕ,зарязала детето си за да дойде в България да работи най-древната професия.Баста,нямаме нужда от такива деградета,че и нагли и лицемерни.
  • 14 Километраж

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Голата Маха":

    Не се знае знае ли се! Някой като Домусчиев или Гешев може да я харесат, защотот техните съпруги също са с доста скандално минало и натрупан километраж.
  • 15 Дрън дрън та пляс

    5 0 Отговор
    Тоз па гарбидж кога стана секссимвол?
  • 16 Умирам от смях

    6 0 Отговор
    Тя станала крва и чака голямата любов. Освен за тъпкане за друго няма кой да я търси.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.