Last news in Fakti

10 Февруари, 2024 12:21 1 079 3

Пожар опустоши имението на известния диджей Калвин Харис (СНИМКИ)

  • калвин харис-
  • диджей-
  • пожар-
  • имение-
  • къща-
  • огън

Диджеят не е бил в дома си по това време, но щетите по имуществото са за крупна сума

Пожар опустоши имението на известния диджей Калвин Харис (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Имението на диджея Калвин Харис в Бевърли Хилс беше почти на косъм от пълно унищожение заради пожар, съобщава Daily Mail.

Служителите на спешна помощ са получили обаждане привечер за миризма на дим, изпълваща дома им, съобщават източници от властите пред TMZ. Според таблоидът аварийните екипи са се отнесли към инцидента като към сериозна и спешна ситуация, тъй като са били изпратени 10 пожарни коли и 20 души, включващи комбинация от пожарникари и спешни медици.

Британското издание пояснява, че към момента на пожара Калвин Харис не е бил в дома си, а пожарът е нанесъл сериозни имуществени щети, оценени на приблизително 100 000 долара. Според изданието огънят тръгнал от горните етажи на имота. Един от очевидците споделя, че е видял дим, излизащ от покрива на 3-етажната къща. Други хора, намиращи се на мястото на инцидента, споделиха, че са видели линейки, пристигащи заедно с пожарни коли, а наоколо дори са били забелязани да кръжат хеликоптери, макар че не е ясно дали те са били част от спешната помощ или са били новинарски, пише dir.bg.

В крайна сметка е установено, че пожарът е стигнал чак до долните етажи, включително до домашното кино на диджея. Негови близки споделиха, че през последните години той е отдавал имението под наем. През 2022 г. е пуснал на пазара внушителния имот за 25 млн. долара, но все още няма купувач.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тирето

    0 0 Отговор
    Тоя колко голям к.у.р. има...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Стършели

    1 0 Отговор
    ГОЛЯЯЯМА НОВИНА! Но не знам адресанта, май е в щаттите Събинче. Стуга с тъпотиите, дайте злободневни новини.