Last news in Fakti

10 Февруари, 2024 13:32 3 676 1

Енчо Керязов скърби за един от най-близките си хора

  • енчо керязов-
  • загуба-
  • акробат-
  • близък-
  • смърт-
  • почина-
  • фреди нок

Екстремният артист и близък приятел на Енчо - Фреди Нок, си отиде преди дни

Прочутият ни акробат и еквилибрист Енчо Керязов сподели за скръбна загуба. Обичан от него човек, с когото ги свърза една любов към цирковите изкуства и акробатиката, си е отишъл от този свят. Керязов сподели с приятелите си в мрежата за загубата на близкия си приятел Фреди Нок.

Световноизвестният екстремен артист си отиде на 7-и февруари. Фреди Нок бе прочут с това, че ходи по въже на стотици, дори хиляди метри над земята без каквато и да е осигуровка. Нок има 22 световни рекорда, а през март 2015 г. извършва уникален преход като изминава разстоянието между два планински върха, за да подобри рекорда за ходене по въже на най-голяма височина, стоял неподобрен в продължение на 41 години, съобщава "Телеграф".

Фреди Нок си отиде на 59-годишна възраст. В четвъртък полицията в кантон Ааргау потвърди съобщенията за смъртта на Нок в швейцарските медии. Предишния ден полицията посетила дома на Нок, но каза, че не разследва престъпление и няма никакви причини да се предполага, че смъртта на Фреди е вследствие насилие.

Тази година Нок възнамеряваше да постигне нови висоти с опит за световен рекорд за каскада с висока тел на височина между 5000 и 10 000 метра над морското равнище, информира swissinfo.

Нок е добре познат на българския зрител, тъй като бе гост на организираното от Енчо Керязов шоу „Нощ на звездите“, когато в Пловдив очарова публиката с невероятното си изпълнение на въже над Античния театър.

“Шоуто трябва да продължи но никога няма да бъде същото без теб, приятелю!“, написа още в профила си във Facebook Керязов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    2 6 Отговор
    Бахур и халва☠✝✝✝☠