Last news in Fakti

12 Април, 2024 13:14 3 671 25

Милена след напускането на "Ергенът": Момичетата бяха фалшиви

  • милена-
  • ергенът 3-
  • отпаднала-
  • загуба-
  • страхове

Тя разказа и за най-трудния момент в живота си - загубата на баща й

"Всички сме хора и не всеки харесва другия. Най-нормалното е двама души да се харесат или пък не. Разбирам Алек и уважавам решението му."

"Наистина си отдъхнах и се почувствах освободена. Нямаше за какво да съжалявам. Останах с приятни впечатления и винаги ще си спомням думите на Алек на раздяла".

Това сподели Милена в "Преди обед". Тя не получи роза в "Ергенът" и за нея романтичното приключение в търсене на любовта приключи.

Тя бе искрена, че среда с момичетата от "Ергенът" около нея не ѝ е типична.

"Но разбрах, че красотата е в разнообразието. Срещнах различни момичета, с които трудно бих се срещнала във всекидневния си живот. От всяка научих по нещо."

Майка ѝ била скептично настроена към нейното решение да участва, но все пак получила нейната подкрепа.

"И двете със сестра ми знаят, че аз се притеснявам. Но ме подкрепиха, защото разбраха, че ми е истинска мечта да срещна любовта. Чувайки поканата за една приказка, която може да завърши с щастлив край, беше добро предизвикателство за мен."


Преди 2 г. и половина Милена губи баща си. Това бил най-трудният момент в живота ѝ. Споделя, че той е бил много толерантен човек и е сигурна, че е щял да я подкрепи и да се радва за нейното представяне, пише ladyzone.bg.

"С него винаги сме се разбирали. Духовното общуване между нас беше огромно. Той щеше да ми каже - ако така го почувстваш, направи го!"

Кои свои страхове пребори Милена?

Най-големият ми страх винаги е бил да говоря, да се покажа пред камера. Това е абсолютно невъзможно! Не бих казала, че съм свикнала, но беше предизвикателство. Направих го в името на любовта. Видя ми се голям шанс.

Фалшиви ли бяха другите момичета?

Да, за съжаление. Усещах как харесват прожекторите повече от Алек. Трудно намерих истински хора - открити и търсещи любовта.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Делю Хайдутин

    10 27 Отговор
    Това на снимката е дъщерята на Баба Яга.

    Коментиран от #7, #19

  • 2 Североатлантически Ром-джендър

    4 10 Отговор
    Как фалшиви бе? Дръжка ли са имали?
  • 3 Българската жена е с прякор никогаш

    4 5 Отговор
    Демек никогаш няма да види пари и секс 🤭
  • 4 ?!!

    6 22 Отговор
    Явно е на някой депутат дъщеря хаха. Тази е за психиатър. Кой я допусна

    Коментиран от #14

  • 5 пешо

    10 17 Отговор
    откъде ги намирате тия недоразумения

    Коментиран от #13

  • 6 кабел

    5 5 Отговор
    Следващата вече ТРЯБВА да е тази, с която русата и сладка Теа се сдърпа,тази,която най-много дрънка и е най-грозната. Но дали Алек ще я остави без роза, е трудно да се каже.
  • 7 Йеж па тоа

    15 2 Отговор

    До коментар #1 от "Делю Хайдутин":

    Батка ти от позицията на голем убавец ли се изpяза тъй сочно, ммм?
  • 8 66николаос

    9 2 Отговор
    Всичко е до сценаристите.Тая година са избрани абсолютни аутсайдерки.Има 2,3 попадения но не могат да се покажат заради сценария
  • 9 СМЕХОРИИ

    12 1 Отговор
    Добре, че ни светна, защото си мислихме че всичко е реално, лъскаво и мазно., правят го в момента и излъчват, и няма режисьорска намеса
  • 10 Пълно щастие няма

    15 4 Отговор
    Искренна с добра и чиста душа ,ама на мен мие грозничка,но за всеки влак си има пътници ,успех и желая

    Коментиран от #15

  • 11 Кадир

    2 11 Отговор
    Не я харесвах аз, беше ми най-безинтересната то кастинга заедно с най-възрастните разбира се.
  • 12 Соваж бейби

    8 18 Отговор
    Пича не е мой тип мъжка красота .Само се чудя от къде го изровифте това момиче?или е нямало много кандидатки на кастинга и са пуснали всички?Много грозна и с тази червена рокля как се засукала, какъв грозен модел от раклата на прабаба си я е извадила ?На живо може да е симпатична, но определено обектива не я обича не е фотогенична по телевизията не знам не го гледам това шоу.

    Коментиран от #21

  • 13 Соваж бейби

    7 12 Отговор

    До коментар #5 от "пешо":

    Чак се стреснах и аз,все пак това е шоу и би трябвало поне малко чар да има .Ама ако замислиш кой я вземе за жена ,поне ще бъде спокоен че няма да му я открадне никой, няма конкуренция уеш
  • 14 ......па

    27 2 Отговор

    До коментар #4 от "?!!":

    Милена беше най-нормалната от психодиспансера който тази година са подбрали за ергена.

    Коментиран от #20

  • 15 ами,

    26 0 Отговор

    До коментар #10 от "Пълно щастие няма":

    Не е по-грозна от Магдалена и Надежда които дори с пластични подобрения не са красавици,да не говорим за Виктория и недоразумението гримьорка Криси(нарекла се Горджъс)която е на 27г. а изглежда на 35г.Или целувалите котлона джукеси, и русата украйна Мария която прилича на младеж претърпял операция за смяна на пола.Нормална жена с нормална визия,просто не е трябвало да влиза в такова жалко предаване.
  • 16 Идън

    22 1 Отговор
    Всяка една от участничките има корекции- било по лице- зъби- тяло- коса... Милена- няма такива Брекети с остатъци от храна- екстеншъни прикрепени към мазна мръсна коса- лице с едва не покапала мазнина от мазилата - джуки достигащи до носа и силиконов бюст с цяла магистрала в средата не са приятна гледка... Това е истинската грозота.
  • 17 интересна жена

    15 2 Отговор
    Гледах само представянето ѝ, беше направено с цел да я осмее леко, явно по сценарий. Ясно е и че публиката не е от "сложната". Тя си е за друг тип мъж - който не търси "ширпотреба" и няма да дебне всеки сантиметър или да ѝ вменява друга външност за идеал. Беше логично да отпадне бързо, ергенът е типаж, търсещ по-общоприет вид красота. Дано намери любовта.
  • 18 Анонимен

    19 3 Отговор
    Милена е мила, умна и свястна жена, тя има достойнство и човещина за разлика от всичките останали пaчaвpи. Браво, че не се изложи в това ckaпано шоу. Украинката Мария прилича на тpaвеcтит, руската монголка Екатерина - същата пачa. Надя - противна безмозъчна пачaвра и интригантка. Общо взето няма свестни жени, останали са само простите и грозните женички в това пропаднало предаване.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Гост

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "......па":

    Васка също беше хубаво дете !
  • 21 Мустафа

    4 6 Отговор

    До коментар #12 от "Соваж бейби":

    "Красива и същевременно вярна жена е рядко срещано явление както и добрият сполучлив превод на дадено литературно произведение. Ако е прреводът вярен той обикновено не е красив, а ако красив той е неверен."

    Коментиран от #22

  • 22 Соваж бейби

    4 3 Отговор

    До коментар #21 от "Мустафа":

    Чакай сега тука навлизаш в друга тема, някой хора живеят в илюзия за втори път го пиша от вчера.Вярност ти базираш само на изневяра ??а иначе може да не ти изневери обаче да те предаде на полиция ако имаш съмнителен бизнес...или да ти вземе имота и бизнеса заради децата зависи какъв адвокат е наела в случай на развод...примири много .Та как може да задължиш някой да не ти изневерява след като и ти не можеш да бъдеш сигурен живота какво ще ти поднесе?Аз също не съм изневерявала и ми е съвестно да го направя,ама знам ли ?контролирам се ок,живота е много ироничен по някога ,мислим в сегашно време за бъдеща перспектива никой не може да обещае, а да го изискваш от друг е лудо!Просто намираш сроден който не обича ревност подобен а как ще се развият нещата един Бог знае
  • 23 Гост

    3 3 Отговор
    Мале всичките ли са такива красиви.
  • 24 ами,

    3 0 Отговор
    Единствения подкаст на Туджаров и Неделчо който изгледах е този с Милена.Никоя друга от напусналите досега предаването не заслужи вниманието ми.Предполагам няма да го задържат и следващите ...
  • 25 оракул

    0 0 Отговор
    Милена беше най- стойностния участник.