Last news in Fakti

10 Февруари, 2024 17:39 3 898 6

Хейли и Джъстин Бийбър са пред развод?

  • джъстин бийбър-
  • хейли бийбър-
  • развод-
  • брак-
  • връзка-
  • двойка

Таблоидите в САЩ твърдят, че семейство Бийбър поддържа една фасада, която няма нищо общо с реалността

Хейли и Джъстин Бийбър са пред развод? - 1
Снимка: Shutterstock

Светските издания в САЩ тръбят, че Хейли и Джъстин Бийбър имат проблеми във връзката си. Нещата са стигнали до там, че моделът дори иска да се разведе, съобщи изданието In Touch Weekly.

Според запознати причината е, че на Хейли ѝ липсва лично пространство, а съпругът ѝ изисква твърде много внимание от нея.

"Джъстин е обсебващ и разчита до голяма степен на нея за своето емоционално и психологическо благополучие", казва източникът на изданието. Според него Хейли вече е достигнала критичната точка. Ако съдим по поведението на двойката в социалните мрежи обаче, нещата изглеждат по съвсем друг начин: съпрузите продължават да публикуват съвместни снимки, на които изглеждат доста щастливи. Вътрешният източник обаче твърди, че всичко това е в името на "една красива илюзия", предаде БГНЕС.

Джъстин и Хейли се запознават през 2009 г., а през 2016 г. имат кратък романс. След като скъсаха, Бийбър се върна при бившата си Селена Гомес, с която по това време се събираха и разделяха неведнъж. След като Бийбър и Гомес приключих окончателно отношенията си, Джъстин отново започна да се среща с Хейли. През 2018 г. стана известно за годежа им, а още няколко месеца по-късно те се ожениха.

Романсът на Джъстин и Хейли предизвиква много полемики в интернет. Потребители на социалните мрежи не спират да сравняват двете дами, а фенове на Селена обвиняват непрекъснато Хейли, че уж е причината за раздялата на любимката им и Джъстин. Самата Гомес заяви, че след раздялата с Бийбър е била депресирана и се е сблъскала с психически проблеми. Самите Селена и Хейли отричат каквато и да е вражда, като се стигна до там Гомес да защити Хейли и да призове феновете си да спрат да я нападат и обиждат.

В момента Селена Гомес се среща с музикалния продуцент Бени Бланко, което също не беше добре прието от феновете ѝ. Те изобщо не разбират какво вижда Селена в ексцентричния Бени.

Джъстин Бийбър също говори за нервния си срив след брака си с Хейли, тъй като според него е имал различни очаквания. Въпреки това той признава, че съпругата му го подкрепя много, определяйки я като "близък приятел".


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    16 1 Отговор
    Кретени , но , известни кретени.....
  • 2 Боли ме фара

    8 1 Отговор
    За тия!

    Коментиран от #3

  • 3 Бобо

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "Боли ме фара":

    Хубавото,че тях ги боли два пъти повече за тебе

    Коментиран от #5

  • 4 Мостафа

    2 1 Отговор
    Нездържа мойто момче и доде при мен да живей. Мъшката любов най-силната любов е
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.