Last news in Fakti

13 Февруари, 2024 15:45 5 253 22

Нели от "Търси се" след развода: Преродих се

  • нели хаджийска-
  • търси се-
  • развод-
  • подкаст

Водещата беше категорична, че в крайното им решение няма намесен трети човек

Нели от "Търси се" след развода: Преродих се - 1
Снимка: Facebook

Водещата на “Търси се“ Нели Хаджийска призна пред Жоро Тошев в предаването "Преди обед", че от началото на годината е официално разведена със съпруга си Данаил. Тя беше категорична, че в крайното им решение няма намесен трети човек, а фактът, че двамата с мъжа ѝ са престанали да гледат един на друг като партньори, а по-скоро като на приятели.

"Последните две години ме промениха много, случи се една мощна вътрешна трансформация, с която започнах да се виждам и да обичам себе си, започнах да разговарям с душата си", започна откровението си Нели.

За нея всичко се променило в момента, в който започнала да изпитва едно особено усещане в любовта. Двамата със съпруга ѝ са заедно от 17 години, буквално от деца, време, през което "се сраснахме и престанахме да се гледаме като индивиди."

"Ние имаме много дълъг път, през който сме имали много големи изпитания. Трудната поява на децата, отглеждането, това, че аз не спрях да работя през цялото време, не съм спирала нито за един месец. Но отчуждението не беше веднага след децата, напротив връзката ни след това стана лека. По-скоро се случи, когато престанахме да виждаме другия в неговата промяна, а всеки се променя. Беше трудно да признаем,ч е тази дълголетна любов не те вдъхновява, а е по-скоро приятелска, превръща се в битово отглеждане на деца", откровена е Хаджийска, предава dir.bg.

Тя е категорична, че "децата остават наши." Тя даде да се разбере, че, макар да са разведени от началото на 2024 г., до това решение стигнали след година и половина, през която ходили на терапевт, констелации, църкви, манастири, за да разберат "какво се случва между нас".

Духовният път, по който тръгнала Хаджийска също се оказал причина за отчуждението им, защото тя нямала с кого да обсъжда литературата и темите, от които се интересувала.

По думите на Нели, двамата с вече бившия ѝ съпруг са успели да се разделят точно преди да стигнат до токсичност и поради тази причина "обичта ни ще е вечна". Водещата обясни, че с днешна дата се чувства като тийнейджър, има свободно време, което прекарва в неща, които са ѝ интересни.

По отношение на децата, двамата с Даниел били откровени за случващото се в семейството, като момчетата ѝ приели добре ситуацията.

Освен промянта в личния си живот, Нели поема и по още един път в професионалното си поприще - тя стартира подкаст, който стартира на 19 февруари.

"Приятели, имам да Ви споделя нещо много съкровено и важно за мен! След дълъг, личен път на трансформация и духовно израстване на 19 февруари стартирам моя нов проект - MINDКаст. Създадох една духовна работилница, в която обединявам популярни лица и техните духовни и психологически ментори, които им помагат да вървят в пътя на светлината. Основната линия на това пространство ще бъде - АВТЕНТИЧНОСТТА! Хората, такива, каквито са, нормализиране на кризата и болката, бягство от най-голямата болест на съвремието - стремежа към привидно съвършенство, зад което се крият бездни от травми и липса на любов към себе си", написа Нели Хаджийска за новия си проект.

Сред първите ѝ гости ще са Хилда Казасян, която ще представи двама от своите духовни ментори - медитаторът Милена Голева и терапевтът по тета лечение Мария Шопова.

 


Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гуньо Простиа

    32 0 Отговор
    Местя го
  • 3 Аз се

    45 2 Отговор
    чудя как изобщо се е оженил за тая селянка !
  • 4 Оффф,

    42 2 Отговор
    и тоя крокодил смята, че е интересен за някого!

    Коментиран от #5, #21

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Михал

    32 3 Отговор
    Тая е пълна хвърчилка. Много ясно защо мъжът й се е развел, нея само духовното я интересува.. Дрън- дрън. колко съм извисена, вижте мъ!
  • 8 Албенчо

    17 2 Отговор

    До коментар #5 от "О НЕ ТАКА":

    Бате тя не е шокар. Няма да се справиш
  • 9 Хасковски каунь

    17 0 Отговор
    Тая не знам дали някой ще я вземе
  • 10 Хорейшио

    30 2 Отговор
    Демек сега вече ше е като отвързана и ще се плющи наляво и надясно, за да навакса пропуснатото. Това разбирам аз под "Преродяването" . А това че била тръгнала по "духовен път" само ме кара да се засмея
  • 11 17 години ?

    29 0 Отговор
    Нима са много ? Познавам щастливи хора, които вървят ръка за ръка над 40 - 50 год. И разбира се, че надничах в техния свят, за да разбера - как така? Видях следното - много любов, превърнала се, може би, в обич, приятелство, привързаност, в грижа и тревога един за друг, за деца и внуци. Но това е нещо, което ще открием в много двойки. Друго, друго имаше там, където надничах - страхотно доверие, абсолютна свобода, много компромиси и най-вече уважение и подкрепа, въпреки различността на характерите, на професиите, на хобитата.........и резултатът - баланс, щастливи деца и внуци, усмихнати хора, и някакъв тайнствен уют в света около тях.
  • 12 АРЕС

    20 0 Отговор
    Ако някой сяляк пак се излъже да я вземе трябва да му дадат наградата Балък на годината.
  • 13 Идън

    19 0 Отговор
    Менопаузата изглежда е като тийнейджърството- но с обратен знак.. Това е период- и той ще отмине... А после?
  • 14 ДАСКАЛ ГЕНЧО

    21 0 Отговор
    БОЖЕ СПАСИ НИ ОТ ТАКИВА ХОРА.
    КАКВО ПАДЕНИЕ НА "ПРЕРОДИЛАТА СЕ " ГОСПОЖА.
    ТАЗИ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОКАЗВА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА, ТЯ Е ЛОШИЯ ПРИМЕР ЗА ВСИЧКИ.
    С КЛИШЕТА ИЗВЕСТНИ ОТ ВРЕМЕТО НА СЪТВОРЕНИЕТО НА СВЕТА, ТАЗИ ГОСПОЖА ОПРАВДАВА ГАДНОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ.
    ТАЗИ " ПРЕРОДЕНА" ДЕВОЙКА, ТРЯБВА ДА СПРЕ ДА СЕ ПОКАЗВА, ЧЕ РЕЙТИНГА И РЯЗКО ПАДА.
    ПРЕДАВАНЕТО И ОТ ЕДНО ДОБРО НЕЩО СТАНА РЕКЛАМА НА "ПРЕРОДЕНА" ВОДЕЩА.
  • 15 Тя се прероди

    19 1 Отговор
    А той си отдъхна.
  • 16 Боян Саръев

    11 0 Отговор
    Сестра Мънгасариян се е преродила като Дева Цирейгян . Честито !
  • 17 хмм

    12 0 Отговор
    Защо сключват брак тези хора? Докато смъртта ни раздели - дрън, дрън - докато се "преродим". И отначало до следващото прераждане, безбожници!
  • 18 Арианн

    12 0 Отговор
    Чисто луда! Отървал се е човека! А тая побъркана грозомора мъж няма да види.
  • 19 123456

    7 0 Отговор
    таа стана битер Андреа ,
  • 20 Измислена

    5 0 Отговор
    Как е търпял мъжа й!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.