Last news in Fakti

14 Февруари, 2024 12:16 1 016 3

Меган Маркъл с нов подкаст (СНИМКИ)

  • меган маркъл-
  • подкаст

"Горда съм, че сега мога да споделя, че се присъединявам към брилянтния екип на Lemonada, за да продължа любовта си към подкаста", каза Меган в изявление

Меган Маркъл с нов подкаст (СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

По-малко от година след като принц Хари и Меган Маркъл прекратиха партньорството си със Spotify, Меган си намери нов партньор за подкастинг.

Тя ще представи нов, все още необявен подкаст на Lemonada Media, която публикува прессъобщение с новината на 13 февруари. В допълнение към новия ѝ подкаст Lemonada ще излъчва и "Архетипи" - подкаста на Меган, който дебютира през 2022 г. в Spotify. Не се съобщават допълнителни подробности за подкаста, освен че Маркъл ще бъде негов водещ.

В рамките на новото творческо партньорство Lemonada ще започне да излъчва "Архетипи" тази пролет, като ще се занимава с продажби на реклами и разпространение. "Архетипи" включва разговори между Меган и други известни жени, включително Марая Кери, Минди Калинг и Исса Рей.

Финансовите условия на сделката не се разкриват. Говорител на Archewell Productions - компанията, основана от Хари и Меган, не е отговорило на запитването на CNN относно условията на сделката, пише БГНЕС.

"Горда съм, че сега мога да споделя, че се присъединявам към брилянтния екип на Lemonada, за да продължа любовта си към подкаста", каза Меган в изявление.

"Възможността да подкрепя компания, основана от жени, с набор от провокиращи мисълта и изключително забавни подкастове е фантастичен начин да започна 2024 г. Планът ни за преиздаване на "Архетипи", така че повече хора да имат достъп до него, както и стартирането на нов динамичен подкаст са в процес на работа. Нямам търпение скоро да мога да го споделя и съм щастлива, че се присъединявам към семейството на Lemonada.".

"Талантът на Меган като водещ, творец и събеседник е несравним и ние сме развълнувани да създадем заедно с нея нова поредица, която насърчава нейния подход към създаването на изкуство, което има значение", каза Джесика Кордова Крамер, главен изпълнителен директор и съосновател на Lemonada.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нагла

    8 0 Отговор
    Неприятна жена!
  • 2 тая пък

    5 0 Отговор
    тая пък кой ще я слуша..
  • 3 123456

    3 0 Отговор
    Сигансни истории.