Last news in Fakti

14 Февруари, 2024 15:32 2 415 13

Подходящата порода котка за всяка зодия

  • котка-
  • зодия-
  • зодии-
  • порода-
  • хороскоп-
  • астролога

Астрологът Красимир Куртев посочи каква котка трябва да си вземете според зодията

Подходящата порода котка за всяка зодия - 1
Снимки: Shutterstock

Овен: Бенгалец

Всичко, от живата шарена козина на тази порода котки до едрото ѝ атлетично телосложение, носи вашето име, Овен, пише Красимир Куртев за trafficnews.bg. Въпреки че, въпреки своята активна личност и здраво поведение, Бенгалецът е еднакво привързан, толкова и игрив. Подобно на вашия планетарен владетел, Марс, те също са склонни да бъдат по-големи от другите породи, благодарение на мускулестите си тела.

Телец: Персиец

Всичко от дългата лъскава козина до очарователните черти на лицето на Персиеца върви ръка за ръка с вашата чувствена личност. Тази пищна порода обикновено е спокойна, тъй като те предпочитат да се гушкат до стопаните си в уютните нощи. Търпеливи и нежни, персите могат да бъдат толкова привързани и любящи както винаги, ако ви се доверят.

Близнаци: Абисинец

Брилянтен и дълбоко любопитен, Абисинецът е комбинация от елегантно и атлетично телосложение, и с изключително поразителен поглед - който забелязва и най-малкото неблагоразумие. Подобно на вас, Близнаци, тези котки са пъргави и интелигентни, което не само ги прави отличен ловец, но и малко палави, докато общуват с любимите си хора.

Рак: Шотландска клепоуха

Ако се вгледате внимателно в тази рядка порода, ще забележите, че сладкото му лице е кръгло, точно като луната. Въпреки че, освен че приличат на тези на вашия мистичен планетарен владетел, големите и нежни очи на шотландската клепоуха са също така невероятно комуникативни и привличащи вниманието. Сякаш това не е достатъчно, за да накара сърцето ви на Раците да галопира от щастие. Шотландските клепоухи са също толкова сладки и нежни за прегръдка, колкото изглеждат. Въпреки че не изисква особени грижи, тази порода котки предпочита да бъде в компанията на любимите си хора, както и вие.

Лъв: Рагдол

Породата котки Рагдол е голяма, мощна и внушителна с отличителни белези. Котката обаче е изключително спокойна и улегнала, създавайки впечатлението за отпусната парцалена кукла. Рагдол подхожда на кралската ви същност, Лъв. Подобно на топлото и харизматично слънце - което също така е вашият планетарен владетел - Рагдол е еднакво социална, толкова и царствена в своя величествен външен вид. Дружелюбни и вокални, когато е необходимо, тази порода котенца съдържа много любов, която да даде, но по същия начин те също са много по-нуждаещи се от другите породи котки.

Дева: Мейн Кун

С нежен характер и приятелски настроени в непосредствената си среда, вие си приличате с тази порода по вашата здравословна, но все пак непоколебима природа, Дева. Тяхната мистерия е толкова дълбока, колкото и техните богати и сложни цветови шарки, поради което никой Мейн Кун не си прилича напълно. Нещо друго, което е забележително за тази порода котки, е тяхното послушание и вродена преданост. Вие сте находчиви и продуктивни, вие сте невероятно отдадени на занаята си, подобно на тази впечатляваща порода.

Везни: Сибирска котка

Няма нищо, което вашият знак, управляван от Венера, обича повече от любовта и тази порода котки не е по-различна, Везни. Вашата компромисна и търсеща хармония природа прилича на тази на сибиряка във всичко - от личността му като коте до хипоалергенните „предимства“, тъй като кожата му произвежда по-малко от химикала, свързан с алергените. И вие, и това късокосместо коте приятел предпочитате да сте в добра компания, но също така никога не спирате да внасяте сладостта. Въпреки че, в допълнение към любвеобилния темперамент на сибиряка, той има и независима жилка, подобна на вашата прохладна същност и управляваща стихия, въздух. Това е деликатен, но очарователен баланс.

Скорпион: Сиамска котка

Подобно на забележително интелигентните сиамци, вашият плутониански радар може да усети пулсиращите подводни течения на заобикалящата ви среда. И без да подкопавате безсмъртната си любов и привързаност, не сте от най-лесните за разгадаване. Вие също сте доста плашещи, ако сте заплашени и/или ако бъде прекрачена граница. По подобен начин поведението на сиамската котка е известно с това, че е предизвикателство към собствениците си, по-специално поради чувство на ревност и/или тревожност при раздяла.

Стрелец: Корниш Рекс

Вашата енергизираща и общителна природа са някои от многото причини, поради които се откроявате, а вашата порода котки е подобна в своята неизчерпаема ловкост и ентусиазъм, Стрелец. Въпреки че е малка до средна котка, нейната по-голяма от живота харизма обяснява защо може да изглежда по-висока, отколкото е в действителност, като стои високо на краката си. В края на краищата вашият светски ум и спонтанно отстояване на правдата е ваша основна цел и кауза. Подобно на вас, Стрелец, котките от породата Корниш Рекс се възпротивяват на фалша.

Козирог: Американска късокосместа

Забавен факт: Знаете ли, че американската късокосместа е развъждана като работни котка, чиято работа включва борба с гризачи в селскостопански условия?

Всичко е благодарение на вашия планетарен управител, Сатурн, разбира се, но става по-добре. Това обяснява техните вродени ловни инстинкти, което във вашия случай говори за вашата интуиция относно инвестициите и бизнес сделките. Традиционна порода, станала широко известна в края на 1800 година.

Водолей: Сфинкс

Котката сфинкс е енергичен, акробатичен изпълнител, който обича да се перчи за внимание. Тя има неочаквано чувство за хумор, което често е в противоречие с мрачното ѝ изражение, подобно на вас, Водолей. Дружелюбна и любяща, това е лоялна порода, която ще ви следва из къщата и ще се опитва да се включи във всичко, което правите, грабвайки всяка възможност да кацне на рамото ви или да се свие в скута ви. За нейната собствена безопасност сфинксът се справя най-добре като изключително стайна котка и като цяло се разбира добре с деца, други домашни любимци.

Риби: Британска синя късокосместа

Този вид рода си известни с това, че те са нежни и привързани, точно като вас, Риби. Тази порода също така имат миролюбиво поведения и обичат да релаксират заедно със своите стопани, което съответства на вашето желание за спокойствие и хармония. Погледът на Британката е замечтан, навярно някакво странно съвпадение с вашата мечтателна личност, Риби. Козината на Британското синьо също е мистична и неуловима по природа, благодарение на подобен на хамелеон ген, който разрежда черния пигмент в козината му, придавайки му синкав оттенък. Нежни в темперамента си, Британците са мили и общителни с любимите си хора.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 За китайци и виетнамци

    2 6 Отговор
    Коя е тяхната любима порода :D вьв тава сьс масло!
  • 2 тортиля

    3 0 Отговор
    което не само ги прави отличНИ ловЦИ, но СА и малко палави, докато общуват с любимите си хора.
  • 3 Хахаха

    1 10 Отговор
    Така е , като не могат да си вземат мозък , нека си вземат котки !
  • 4 розодендрон

    2 5 Отговор
    А коя е подходящата порода мацки за всяка зодия мъже?

    Коментиран от #5, #7

  • 5 Как коя

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "розодендрон":

    М-а-й-к-а-ти.........
  • 6 Име

    2 0 Отговор
    Синеока Пантера!
  • 7 ганю

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "розодендрон":

    срамежливи,секси или развратни
    изберете си
  • 8 Мяу

    4 1 Отговор
    Единственото Тигър!

    Коментиран от #9, #11

  • 9 хмм

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Мяу":

    Няма тигър в списъка, но Мейн Кун имат нещо от рисовете.

    Коментиран от #10, #12

  • 10 ....

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "хмм":

    Не видях породата Норвежка горска котка. Те също приличат на диви котки.
  • 11 един от стадото

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Мяу":

    гледай като си с гръб към него, да си с човешка маска на тила. А иначе месаря трябва ти е приятел
  • 12 Мяу

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "хмм":

    Може..Мейн Кун са и с благ характер - нежен, предан и възпитан.
  • 13 Бау- Мяу

    4 1 Отговор
    Няма може!
    Единствено Тигър- лоялен и смел. ;)