Last news in Fakti

15 Февруари, 2024 14:29 2 504 6

На коя кралска особа приличате най-много според зодията?

  • кралско семейство-
  • кралица елизабет-
  • крал чарлз трети-
  • принц уилям-
  • принц хари-
  • меган маркъл-
  • зодия-
  • хороскоп

Зодиакалният знак може да ви покаже на коя е вашата най-сходната кралска особа

На коя кралска особа приличате най-много според зодията? - 1
Снимка: Shutterstock

Заради цялата информация, с която разполагаме за всички представители на кралските семейства, включително датата им на раждане и определени черти от характера, няма да е трудно да ги свържем със знаците на зодиака.

Ето кои кралски особи отговарят на вашата зодия и на кого може да подражавате, пише "Телеграф"

Овен: Принцеса Юджини

Ярък представител на своята зодия, тя е родена на 23 март 1990 г. Тя беше първият представител на кралското семейство, който си откри акаунт в Инстаграм. Овните обичат риска и живота на високи обороти и понякога вземат прибързани решения.

Телец - кралица Елизабет II

Покойната британска кралица е родена на 21 април 1926 г. Никой не е очаквал тя да се качи на трона, но зодията ѝ знае как да се адаптира към всякакви обстоятелства. Телците са практични и надеждни, така че всичко се оказа добре.

Близнаци - принц Филип

Херцогът на Единбург, съпруг на кралица Елизабет II, който почина през 2021 г., остави ярка следа. Той е роден на 10 юни 1921 г. Подобно на много представители на неговия знак, Филип се отличаваше с остроумие и способност да намира положителни аспекти във всяка ситуация, както и с изключително нетърпение. Понякога дори подканяше кралицата да побърза, когато се сбогуваше твърде дълго с гостите.

Рак - принц Уилям

Принцът е роден на 21 юни 1982 г. под същия знак като майка си принцеса Даяна и най-големия си син принц Джордж. Той отлично разбира емоциите и проблемите на другите хора, доверява се на интуицията си и се отличава с идеализъм.

Лъв - Меган Маркъл

Съпругата на принц Хари е родена на 4 август 1981 г. Под същия знак е родена и принцеса Ан, дъщерята на Елизабет II, известна с упорития си нрав. Лъвовете са активни и непримирими, така че Меган напълно отговаря на знака си и като актриса, и като публична личност.

Дева - принц Хари

Роден е на 15 септември 1984 г. Лъвовете и Девите често нямат едни и същи стремежи, но в случая с Хари и Меган всичко се получи перфектно. Девите са практични и логични, стремят се да станат най-добрата версия на себе си. Това не може да се каже за младостта на принца, но сега той е типичен представител на своя знак.

Везни - Сара Фъргюсън

Херцогинята на Йорк и бивша съпруга на принц Андрю е родена на 15 октомври 1959 г. Социални умения, дипломатичност, добродушие - това са чертите, характерни за този знак. Сара не винаги е била идеалният представител на семейството, но фактът, че след развода тя и съпругът ѝ останаха в добри отношения, е доказателство в нейна полза.

Скорпион - крал Чарлз III

Чарлз Филип Артър Джордж - крал Чарлз III, е роден на 14 ноември 1948 г. Той пази емоциите си за себе си, не обича да парадира с личния си живот, много е умен и ерудиран. В същото време Скорпионите са страстни натури. Смята се, че точно това е причината да изневери трайно на принцеса Даяна.

Стрелец - императрица Масако

Съпругата на японския император Нарухито е родена на 9 декември 1963 г. Като дете тя живее в Русия и САЩ и научава няколко езика. Подобно на други представители на този огнен знак, тя се отличава с любопитство и готовност за приключения, както и с лесна адаптация към промените. Тя не приема веднага предложението за брак, тъй като не иска да ограничава свободата си, но няколко години по-късно се съгласява.

Козирог - Кейт Мидълтън

Катрин, принцеса на Уелс, с рождено име Катрин Елизабет Мидълтън, е родена на 9 януари 1982 г. Козирозите са известни със способността си да се концентрират, практичност и добър вкус, така че за Кейт не бе трудно да свикне с новите си отговорности и да следва кралския протокол.

Водолей - принцеса Стефани

Принцеса Стефани Мари Елизабет е родена на 1 февруари 1965 г. Тя винаги се е отличавала с бунтарския си нрав и отричане на властта на други хора, пренебрегва отговорностите си и живее както намери за добре. Това е типично за много представители на нейния знак.

Риби - принц Андрю

Вторият син на Елизабет II е роден на 19 февруари 1960 г. Символът на Риби - две риби, плуващи в противоположни посоки - идеално определя неговата биография. Някои от решенията на принца го поставиха в опозиция на кралското семейство и дори творческите му способности не помогнаха. Но той е чувствителна натура, способна на съчувствие.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    0 4 Отговор
    кралските особи се мъчат да приличат на мен-Стрелец / Дракон!....ако повярвам и в зодии..
  • 2 Соваж бейби

    4 0 Отговор
    Странна работа да се сравняват хората и зодиите им с тези калпазани да ги наречем,те дори не си готвят и чистят сами стаите ...не им се възхищавам даже се чудя как ги обгрижват хората все още и им плащат данъци да живеят охолно и с каприз.Не знаех че рептилката е моя зодия като се замисля от инат живя дълго ,телето на инат може това което с желание и труд не би направило .Всички смели неща съм ги направила на инат да си докажа че мога ,като бензин в кола няма гориво не кара.
  • 3 зрител

    3 1 Отговор
    не искам да приличам на нито една от тази гнус....!
  • 4 Кралица Камила

    0 0 Отговор
    Повечето зодии тук приличат на нигерийската принцеса, която праща фишинг мейли.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.