Last news in Fakti

16 Февруари, 2024 11:32 1 491 4

Джей Ло обясни защо с Бен Афлек са се събрали отново след 18 години

  • дженифър лопес-
  • бен афлек-
  • връзка-
  • брак-
  • любов-
  • събиране

Дженифър Лопес признава, че винаги е знаела, че Бен е "нейният човек"

Джей Ло обясни защо с Бен Афлек са се събрали отново след 18 години - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Дженифър Лопес повдигна завесата на възродената си любов с Бен Афлек, разкривайки защо им е отнело 18 години, за да се съберат отново.

Припомняме, че двамата започнаха връзка в началото на 2000-ата година, сгодиха се, без да стигат до олтара, като през 2004 г. се разделиха и всеки пое по пътя си. Въпреки това съдбата реши, че Джей Ло и Бен трябва да дадат втори шанс на любовта си и през юли 2021 г. те отново възобновиха връзката си. Година по-късно пък си казаха "да" на красива церемония в Лас Вегас.

В телевизионно интервю Дженифър сподели, че ѝ е отнело почти две десетилетия, за да опознае себе си, преди "Вселената да се отвори" и да ѝ позволи да се събере с голямата ѝ любов, пише life.dir.bg.

"Влюбих се в любовта на живота ми в по-ранните години от живота ми и по някакви причини... трябваше да пораснем и да правим други неща", обяснява тя.

"И двамата си тръгнахме и имахме деца с други хора и други връзки, но, знаете ли, винаги съм си мислила, че той е моят човек. И когато се събрахме отново, не можех да повярвам и не мисля, че и той можеше. Не е нещо, което някога сме планирали. Наистина бяхме продължили с животите си, но когато се събрахме отново, беше почти мигновено и просто знаехме, че искаме да сме заедно", обясни още Лопес.

Дженифър обясни, че след поредния си развод, се е обърнала навътре към себе си и с времето се е научила да обича себе си повече. Признава, че в момента, в който е усетила, че се чувства достатъчно добре сама, тогава Вселената ѝ изпратила Бен, защото тя вече била готова за тази връзка.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    1 1 Отговор
    Кики и Кокорчо също са ги поздравили.Скоро ще го чуете и разберете.
  • 2 Гост

    3 0 Отговор
    За да може да го тормози.
  • 3 ами,

    3 1 Отговор
    При първият им годеж Бен я заряза защото тя му беше поставила условия които той не е имал желание да изпълни.Сега латината си отмъщава като го контролира.Той няма избор защото ще пропадне пак с безкрайните си запои.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.