Last news in Fakti

16 Февруари, 2024 16:49 3 914 8

За тези 3 зодии се смята, че имат "лоши очи"

  • зодии-
  • лоши очи-
  • негативна енергия-
  • астрология

Вярването в това, че някои хора могат да вкарат лоша енергия в живота на другите, все още е широко разпространено

За тези 3 зодии се смята, че имат "лоши очи" - 1
Снимка: Shutterstock

"Лошите очи" са известни от древността като способ да се навреди на околните. Вярването в това, че някои хора могат да вкарат лоша енергия в живота на другите, все още е широко разпространено. Според астрологията обаче, има определени зодии, които по-често биват обвинявани за това. Тук ще разберете кои са тези зодии и защо се смята, че имат "лоши очи".

Рак

Ракът е първата зодия от трите, която бива определяна като зодия с "лоши очи". Тази зодия е много чувствителна, а това може да ги направи на моменти прекалено емоционални Когато Ракът не получава това, което иска или не му харесва нещо (особено във взаимоотношенията), тази му силна емоция се предава на хората около него. Поради тази причина, той често бива обвиняван, че прехвърля негативната енергия от себе си върху околните.

Скорпион

Следващата зодия, която често се свързва с "лоши очи", е Скорпионът. Тази зодия е известна с това, че може да бъде много завладяваща и интензивна в отношенията си. Когато не получават това, което искат, или когато някой ги предизвика, Скорпионите могат да започнат да „изпращат“ своята лоша енергия. За тази зодия се знае, че е много отмъстителна и поради тази причина често бива обвинявана, че предизвиква лошите събития в живота на другите хора.

Козирог

Козирозите също биват определяни като една от зодиите с лоши очи. Представителите на този зодиакален знак са много амбициозни и това води след себе си до доста проблеми с останалите хора. Ако нещата не вървят по план или ако някой ги предизвика, Козирогът може да реагира много негативно, тъй като смята, че това му пречи по пътя на успеха. Поради тази причина, той често бива обвиняван, че прехвърля лошата си енергия върху другите.

Независимо дали вярваме в астрологията или не - фактът е, че никой не може да бъде определян като добър или лош спрямо зодията си. Вместо да обвиняваме определени зодии в наличието на "лоши очи", можем да се фокусираме върху положителните качества на всеки знак и как можем да ги използваме, за да направим света по-добър, пише actualno.com. Нека бъдем отворени и толерантни към различните хора около нас, без значение от техния зодиакален знак.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Астролог

    11 13 Отговор
    Лошите очи са завистливите очи особено на Телеца и Близнака.
  • 2 Поговорка

    15 2 Отговор
    Не прави лошо на скорпиона за да не те сполети нещастие.
  • 3 Линда Гудман

    11 7 Отговор
    Господ обича скорпионите и затова наказва врагове им. Скорпиона има защита от зли очи и отразява негативната енергия затова на враговете им се връща.
  • 4 свидетел

    15 4 Отговор
    не вярвай на "честни сини очи " !!!
  • 5 Медуза

    1 2 Отговор
    И циклопа от Х-мен има лоши очи, ама носи очила, да не си личи.
  • 6 НЕ Е ВЯРНО

    3 0 Отговор
    ТОВА ЗА РАКА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.