Last news in Fakti

17 Февруари, 2024 14:04 2 994 2

Много секси робот: Зендая събра погледите на премиерата на "Дюн 2" (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • зендая-
  • премиера-
  • дюн 2-
  • тоалет-
  • тимъти шаламе

Истинското вдъхновение за костюма е измисленият персонаж Футура от антиутопичния роман "Метрополис" на Теа фон Харбу.

Много секси робот: Зендая събра погледите на премиерата на "Дюн 2" (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Зендая за пореден път се доказа на червения килим, като се появи на премиерата на "Дюн 2" в Лондон в костюм, наподобяващ робот.

27-годишната звезда заблестя на площад "Лестър", облечена във футуристичен костюм, дело на модната къща Mugler. Аутфитът е от колекцията есен-зима 1995 г. Зендая представи своята визия, която бе допълнена от хроматични ръкави, покриващи тялото в частта на врата и ръцете. Към нея актрисата допълни и блестящо диамантено колие.

Според световните медии създаването на дизайна е отнело 6 месеца, като дизайнерът му, Лоу Роуч, си е сътрудничил с Жан-Жак Уркюн. Истинското вдъхновение за костюма е измисленият персонаж Футура от антиутопичния роман "Метрополис" на Теа фон Харбу.

Впрочем Зендая не бе единственият член на актьорския състав на "Дюн", който показа собствен почерк по време на премиерата. Флорънс Пю мина по червения килим, облечена в тъмнокафява рокля с брокат, дълбоко деколте, качулка и отворен гръб. А Аня Тейлър-Джой се появи в бяла рокля.

Тимъти Шаламе пък заложи на черна оувързсайз тениска и панталони със сребриста шарка, пише още dir.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гацо

    4 0 Отговор
    Че го ла па крив да го изпраи...
  • 2 Тома Неверни

    2 0 Отговор
    Нямам думи. Франк Хърбърт се обръща в гроба си. :,)