Last news in Fakti

17 Февруари, 2024 19:03 2 438 4

Късмет в любовта през 2024 за 5 китайски зодии

  • зодии-
  • китайски хороскоп-
  • година на дракона-
  • любов-
  • романтика

Чакат ги много романтика, великолепни сподолени мигове и истинска любов

Късмет в любовта през 2024 за 5 китайски зодии - 1
Снимка: Shutterstock

На 10-и февруари настъпи Китайската Нова година. Посрещнахме годината на Зеления дървен дракон. Новото начало ще донесе много късмет в личен план на някои зодии. През годината те ще срещнат любовта или ще заздравят връзката с партньора. Чакат ги много романтика, великолепни сподолени мигове и истинска любов. Ето кои са късметлиите, според "Hindustan Times".

Свиня - 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Представителите на тази зодия се считат за късметлии в много сфери на живота, но особено в любовта и брака. Те имат силна интуиция. Сега няма да губят време във връзки, които не са значими за тях. Ще могат да изберат партньор, който наистина им дава любов, грижи се за тях и излъчва стабилност. За тях любовта и семейството ще са на първо място тази година. Очакват ги позитивни развития и късмет. Някои може да имат силно желание да създадат свое семейство. Тези в сериозни и дълги връзки може да се решат на следващата крачка и да предложат брак на партньора, особено през лятото. Тези зодии са амбициозни, държат на своето и няма да слушат непоискани съвети от роднини.

Куче - 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Те са много чаровни личности, по природа харизматични и са неустоими за околните. През годината чарът им се засилва, омайват всички и ще имат късмет в любовта. Може лесно да създадат дългосрочна и сериозна връзка, пише teenprшoblem.net. Кучетата излъчват увереност, сила, стабилност - това ще бъде забелязано и ще бъдат много търсени. Те са лоялни и отдадени партньори, които са стоят твърдо до половинката. Щедри са и ви обсипват с любов. През годината на Дракона те са окуражени да предприемат следващата стъпка с партньора - да предложат брак, да се оженят, да заживеят заедно и т.н. Това ще им донесе хармония, ще направи отношенията дълготрайни и бракът ще е щастлив.

Плъх - 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Плъховете са страстни партньори, които омайват с чаровната си усмивка и многозначния си поглед. Те знаят как да накарат половинката да се чувства специална - сега ще станат още по-романтични, ще правят жестове и изненади, и така ще създадат страхотно впечатление. Те са отдадени, верни и семейният живот ще е на първо място за тях през годината. Необвързаните искат да намерят своята сродна душа и ще получат този шанс. Любовният им живот е на фокус през 2024 г. и ще изживеят някои от най-хубавите си моменти именно през тази година. Тези, които обмислят да сключат брак, ще имат наистина вълшебни мигове. Късметът на самотните или несигурните във връзката си сега се обръща, ще изживеят приказна любов и ще намерят сериозна връзка.

Дракон - 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024

Сега е тяхната година, така че е нормално да са късметлии. Понякога Драконите не осъзнават напълно какъв късмет имат в любовта, но сега ще се уверят в това чрез страхотни преживявания. Ще усетят положителната енергия, ще се зачудят какви още чудеса крие живота и ще са много щастливи. Когато си търсят партньор, те ще са внимателни, предпазливи, търпеливи, дълго ще наблюдават и подбират. Това е правилната стратегия! Но интересното е, че могат да се влюбят лудо, без дори да го осъзнаят в началото. Драконите имат силна интуиция и тя ще ги заведе при хората, които заслужават вниманието и обичта им. При обвързаните годината ще е добра за сключване на брак. Всички Дракони ще се радват на много романтика. Това е годината, в която вече няма да са сами, ще усещат още по-силно щастие, когато са с партньора и ще заздравят връзката.

Маймуна - 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Маймуните винаги са били късметлии, що се касае до любовта и връзките. Те са много чаровни личности и без усилие привличат ухажори към себе си. Пленяват с приятелската си, приключенска, романтична, игрива и творческа природа. През тази година са толкова обаятелни, ще могат да изследват нови възможности и да споделят страстите и хобитата си с околните. Така може да създадат една наистина магична любовна връзка. Уверени в себе си са и позитивността им привлича като магнит. През годината на Дракона стават по-креативни, експресивни, енергични и смели. Окуражени са да действат, да преминат на следващо ниво във връзката. С половинката ще си имат доверие, много ще се ценят и може да сключат брак.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 мдаа

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "не ви ли писна!!!":

    Когато и хороскопите нищо не ти обещават, наистина е гадно... Но не се безпокой, дори кофти периодите не траят вечно.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.