Last news in Fakti

18 Февруари, 2024 15:50 4 744 23

Според Ванга: Ако едно от тези неща в дома ви се развали, очаквайте неприятности

  • ванга-
  • пророчица-
  • счупени вещи-
  • неприятности

Ето какво казва българската пророчица за предметите, които не бива да държим в дома си, ако са счупени или повредени

Според Ванга: Ако едно от тези неща в дома ви се развали, очаквайте неприятности - 1
Снимка: Shutterstock

Една от най-известните ясновидки и мистериозни личности на миналия век - Ванга, продължава да вълнува и интригува човечеството с пророчествата и наставленията си вече 28 години след кончината си. Началото на Втората световна война, разпадането на СССР и пандемията от коронавирус са само една малка част от нейните сбъднали се предсказания за мащабни събития, свързани с човешката история.

Ванга също така е говорела с духове и е имала прозрения за житейските съдби на всички хора, които са идвали при нея за съвет или напъствие, пише woman.bg. Българската пророчица обаче е говорела и за предмети, които не бива да държим в дома си, ако са счупени или повредени. В тази статия ще спрем вниманието си именно на тях:

Часовникът

Въпреки факта, че днес хората от съвременния свят се доверяват на часовниците предимно от мобилните си устройства, благодарение на технологичния напредък, в много домове класическият стенен или настолен часовник остават неотменна част от декора. Ванга препоръчвала на хората да следят внимателно за тяхното състояние, така че да не изоставят или да не спират. „Повреденият или спрял часовник показва мъртво време. Да не настроиш часовник е същото като да не лекуваш болест“, казвала пророчицата.

Много езотерици са напълно съгласни с мнението на Ванга. Те вярват, че счупеният часовник предвещава неминуеми провали за неговия собственик.

Електрическата крушка

Всеки от нас се е сблъсквал със ситуация, когато у дома изгори електрическа крушка. Няма нищо лошо в това, просто трябва да я смените. Ако обаче това се случва твърде често, тогава трябва да се вслушате във вътрешния си глас. Според Ванга изгорялата крушка може да е признак на неизказано негодувание. Тогава, ако в семейството има проблеми, те трябва колкото се може по-скоро да се разрешат, преди да доведат до още по-сериозен раздор.

Но в същото време честата повреда на електрическите крушки в къщата може да означава нещо друго. Може би причината за това е гневът и завистта на човек от близкото ви обкръжение, смятала петричката врачка. В такъв случай огледайте се и се постарайте да не допускате прекалено близо до себе си всякакви хора, чиято негативна енергия може да ви навреди.

Вратата

„Вратата скърца - това обещава доходи. Ако вратата бъде добре смазана, тя ще ти донесе богатство”, казвала Ванга. Вратата е защитата на всеки дом. Ако вратата е заключена, тогава непознати не могат да влязат и да безпокоят човека. Въпреки това, ако по някаква причина нещо се счупи или повреди по нея, тогава не трябва да я оставяте без необходимото внимание.

Ако вратата спре да се затваря поради провисване, трябва да преоцените житейските си приоритети. Вероятно стопанинът на дома не се стреми към правилната цел. Ако ключалката се окаже счупена, това може да е знак за присъствието на хора с лоши мисли наоколо.

Кранът или канализацията

Счупеният кран или запушената канализация изобщо не са толкова безобидни неща, колкото изглеждат. Всъщност това може да е знак, че енергийните резерви на собственика се изразходват много бързо и нямат време да бъдат възстановени, предупреждавала Ванга. Хроничната умора и раздразнителността са само първите признаци на човек, който има проблеми с това.

В крайна сметка липсата на енергийни ресурси може дори да доведе до заболяване. Ако канализацията е запушена и това се случва в дома ви твърде често, трябва да помислите дали наоколо няма недоброжелател. Напълно възможно е такъв човек да съществува. Това означава, че комуникацията с него трябва да бъде преустановена.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдаааа

    20 4 Отговор
    Ако имате руски телевизор Електрон 714 Д и се развали , наемете бригада и камион , за превозването му до сервиза ...
  • 2 стоян георгиев

    12 13 Отговор
    Ванга е прдрекла, че след фалшивата пандемия идва ред на сороския свят да се разпадне.

    Коментиран от #5

  • 3 Маг

    8 6 Отговор
    Не е точно така ! Ако крушките и ел .уредите горят често , може да са просто некачествени . Но може и да е признак на паранормална активност. Не лошите човешки енергии , а духовете и полтъргайстите имат силни енергии , които могат да влияят на ел.уредите ! Ако това е комбинирано с необясними страх и тревожност , доста вероятно е да имате гости , които не виждате !

    Коментиран от #11, #12

  • 4 Соваж бейби

    3 8 Отговор
    Старинните часовници винаги са ме плашили,шуми най вече онези с кукувицата това нещо може да те побърка когато бях малка взех един голям камък и го хвърлих по този часовник на село ,даже направих услуга на дядо ми искал е да го хвърли бабата не давала.Другите големите са зловещи и често са обладани от духове не е единичен случай.Един друг голям имахме в нас на стената от модерните като декор,бабичката почина в 17:27 следобяд беше спрял на този час и сцепен малко без някой да го пипа или падал веднага го хвърлих и вече само електронни и по телевизията показва,смартфони,лап топ..старинен часовник никога няма да сложа дори и като мебел сега са пуснали и масички за салон и други декори но имам фобия ,табу.А елек. крушки когато премигва това е фантом не на изгоряла малко се разминава с истината

    Коментиран от #7

  • 5 Стоене ,

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "стоян георгиев":

    Спри прекъсвача ..
  • 6 аммм

    11 2 Отговор
    От къде ги изсмуквате тези глупости???
  • 7 фантом значи ...

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Соваж бейби":

    Пръснах две крушки. После се насочих към други цели...

    Коментиран от #8

  • 8 Соваж бейби

    2 5 Отговор

    До коментар #7 от "фантом значи ...":

    Мигат бе не се пръска,по същия начин подскача и екрана на телевизия лап топ.. това е чужда енергия на фантом.Не изгарят или пръскат ама ти явно хабер нямаш,така или иначе тази тема е все още забранена в България сигурна съм нямате филми и доказателства на паранормални специалисти и малко писано за това.Докато бях в България за такива неща не се говорише и хората бяха далеко от тези неща най много те вкарат в психиатрия така че ...за първи път тема за Ванга е боза мисля че няма нищо общо пак някой се е възползвал от името и

    Коментиран от #17

  • 9 АБВ

    5 4 Отговор
    Ванга каза Путлер ще бъде застрелян през 2024 година
  • 10 Идън

    4 1 Отговор
    За часовниците - има нещо... Не обичам часовници. Когато се върнах от болницата - часовникът беше спрял точно в момента на смъртта на баща ми. А батерията не беше изтощена...

    Коментиран от #15

  • 11 Висш разум

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Маг":

    Позна

    Коментиран от #13

  • 12 Някоя си

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Маг":

    А защо не казвате нищо за часовниците , те по опасни ли са от крушките?

    Коментиран от #14

  • 13 Маг

    1 2 Отговор

    До коментар #11 от "Висш разум":

    Не мислете , че се възгордявам , но не ми се налага да познавам , защото знам !
  • 14 Маг

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "Някоя си":

    В часовниците няма нищо особено. Понякога , когато смъртта взема душата , се освобождава голям енергиен импулс който може да спре часовници , или апаратурата в болницата. Това кара хората да се страхуват неоснователно от часовниците. Това , от което наистина трябва да се страхувате , не е описано в статията ! Това са огледалата !

    Коментиран от #16

  • 15 Соваж бейби

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Идън":

    Подобно на моята само че беше спрял с добра батерия,просто леко изкочила от територията си.Даже имахме конфликт с моя че аз съм го съборила кгато съм чистила прах или нарочно счупила не го харесвах в салона преди беше с мебели и декор Ню Йорк не мой стил а негов като ерген и поетаоно сменях интериора по мой вкус.Чак след час скандал и двамата видяхме кога на колко часа е спрял и темата взе друг връх.Такива часовници са портали на демони като огледалата даже и магии се правят с ретро часовници съм чувала.Когато заживяхме заедно искаше да ми подари ръчен часовник традицията им тук на влюбени с цел дълго съжителство като год.пръстен винаги отказвах .От България си знам че часовника носи раздяла,даже нямам на ръката само смартфон мразя часовник ,на самсунг часовника 3 дни го носих и го оставих не ги ползвам

    Коментиран от #21, #22

  • 16 Някоя си

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "Маг":

    Какво казвате за огледалата? Аз съм чувала , че се покриват когато умре някой.

    Коментиран от #19

  • 17 Бейби ,

    1 2 Отговор

    До коментар #8 от "Соваж бейби":

    Докато не беше в България , къде беше ?!🤔 Само не казвай , че си бил у Сибир .. вероятно си някъде из "изгнилият Запад " .. 🤭😁

    Коментиран от #20

  • 18 Русофил

    1 1 Отговор
    Ванга е казала: русията нема да падне, тя ке се разпадне.
  • 19 Маг

    1 2 Отговор

    До коментар #16 от "Някоя си":

    Е , добре !
    Отидете на тихо и самотно място , като носите шест огледала. Маркирайте с тях шестте посоки. После извикайте поименно господарите на шестте посоки. След това изречете ...... .... ..... ...... , и заповядайте на господарите да пропуснат ....... от която посока и да дойде , и ще разберете !
  • 20 Соваж бейби

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "Бейби ,":

    Ти така както се смееш на руснаците повече информация имат за всичко и преводи на книги!В България липсват и преводачи няма пари за колтурни неща на български или не се интересува народа ??!да не говорим за безхаберие и се оправдават че било заради комунизма не вярно!Като започнеш още от атласите по географиа,история... в руските книжарници само да ти се чете имаше всичко.А на български дори и с гугъл все още оскъдна информация и до днес за сметка на чалга диви и плеймейтки ноу лимит
  • 21 Идън

    2 1 Отговор

    До коментар #15 от "Соваж бейби":

    Часовник- нож-сапун не се подаряват. Не е от суеверие - а това носи лошо послание като предмет и символика. Часовниците с кукувичка са кото един тип хора- покаже се- изкука нещо си и се скрие... Старинните с махалото винаги ми навяват нещо тъжно. А този за ръка сякаш винаги трябва да бързам и да се съобразявам- Имах едно малко за ръка- но и аз си го пазя за спомен.
  • 22 МИ...,НЕ!

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Соваж бейби":

    Началото на 90-те подарих „Ориент“.Лани се почепихме за 40г съвместен живот.Та...така за часовниците.От лукавого е неприязънта към тях.
  • 23 Ако обаче в един ден ви

    0 0 Отговор
    изгорят хладилника, климатика, печката, пералнята, прахосмукачката и бойлерът значи със сигурност означва, че жена ви ви изневерява!