Last news in Fakti

19 Февруари, 2024 07:46 2 629 11

Софи Маринова и 8-годишната Валентина са победителите в „Като две капки вода за всяко дете“

  • като две капки вода-
  • уницеф-
  • благотворителна вечер-
  • софи маринова

Специалното издание „Като две капки вода за всяко дете“ се реализира съвместно с УНИЦЕФ България

Талантливите деца от „Бон Бон“ откриха вечерта с впечатляващо изпълнение на вайръл хита Baby Shark.

Водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро бяха категорични, че насилието може да бъде преборено и апелират: „Заедно с вас се надяваме да осигурим бъдеще на всяко дете без насилие!“

"Имаме нужда да ни подкрепите! И да направим заедно своя тест за човечност!", призова посланикът на УНИЦЕФ България Елена Петрова.

"Искаме да дадем пример. Вече съм и дядо. Защото искам да избегнем насилието, защото е навсякъде! Подкрепете децата!", апелира легендата Христо Стоичков, който е част от звездното жури в благотворителната вечер заедно с Елена Петрова и единствената българка, номинирана за "Оскар" Мария Бакалова, която пристигна специално за събитието от Холивуд.

Рожденикът Маги Халваджиян също се присъедини към звездното жури.

Първият дует, който излезe на сцената бе този на Веско Маринов и 11-годишния Християн от Панагюрище, които изпълниха великолепно песента на легендата на италианската музика Ерос Рамацоти Adesso tu, спечелила 36-тото издание на Фестивала в Санремо. "Италианският е много обичан и лесен за изучаване език. Ще се справим! Трябва да убедим хората в нашата кауза, защото всяко дете заслужава да носи усмивка на лицето си. Детето е свято!", категоричен е Веско Маринов.
Следващият дует, който ще представи своето парче на сцената на благотворителното издание на „Като две капки вода“, е този на неподражаемата Софи Маринова и 8-годишната Валентина, които ще се изправят пред предизвикателството да се превъплътят в иконата на българската музика Лили Иванова и да изпълнят емблематичната ѝ песен „Скитница“. „Със Софи трябва да наблегнем на усмивката на Лили. Гласувайте за нас, за да помогнем на всички деца в цялата Вселена“, споделя Валентина.

„Бяхте уникални!“, категоричен бе Христо Стоичков.

Специалното издание „Като две капки вода за всяко дете“ се реализира съвместно с УНИЦЕФ България и има за цел да подкрепи кауза – закрила на всяко дете от насилие.

Победителката в пети сезон на „Капките“ Михаела Маринова и Николета се превъплътиха в Джеси Джей и Ариана Гранде, за да изпълнят хитовото парче от 2014 г. Bang Bang. „Нашата задача е много отговорна, защото влизаме в двоен образ. Бъдете добри и правете добрини всеки ден!“, категорична е Михаела Маринова.
Дует номер 4 събира на сцената Владо Михайлов и 6-годишният Кристиян изпълниха една от песните на един от най-големите поп изпълнители на всички времена Джордж Майкъл Faith. „Ще свирим на китари и имаме важен танц. Мисля, че ще се забавляваме доста. Това, че съм родител ме кара да се замисля за статистиката за насилието над деца. Според статистиката буквално всяко второ дете е срещало такова до навършването на 18-годишна възраст“, споделя Владо Михайлов.
Следващи на сцената излязоха Миро и 8-годишният Никола, за да се превъплътят във фронтмена на световноизвестната американска хевиметъл група Metallica Джеймс Хейтфилд и да изпълнят първия сингъл от петия студиен албум на бандата Enter Sandman – светкавично спечелил сърцата на феновете. „Всяка стъпка, която осветява проблемите за децата, е стъпка в правилната посока", категоричен е Миро.

Актьорът Александър Сано и дуетната му половинка 9-годишният Йоан се впуснаха в не по-леко предизвикателство с изпълнението на корейската К-pop звезда PSY с динамично и забавно изпълнение на хита Gentleman.

Следващият дует на Славин и 13-годишният Теодор вдигна публиката на крака с изпълнението на една от най-обичаните песни на титаните в рока Queen - Don't Stop Me Now. "Два пъти съм бил на концерт на Queen, но ти благодаря от сърце", емоционален бе Христо Стоичков.Дуетът на Марги Хранова и 9-годишната Ева, която учи в Англия и е дарила всичките си спестявания за обучения на кучета-водачи, ще се превъплъти в образа на незабравимата българска певица Катя Филипова, за да изпълни едно от най-обичаните ѝ парчета „Незабрава“. „Трябва да изпеем песента много нежно! Гласувайте, за да живеят децата сред мир и любов!“

Всеки българин, който желае да помогне на нуждаещите се, може да помогне със смс с цифра 5 и буквата на дуета на 1021 с текст UNICEF или на dari.unicef.bg, пише dariknews.bg.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мис Пиги

    14 5 Отговор
    Много слабо шоу!
  • 2 Не казаха

    7 6 Отговор
    колко пари събраха за каузата. Еднократното дарение беше много високо- пет лева. Няма как пенсионери да го подкрепят. Ако беше един лев, щяха да съберат много. Шоуто беше прекрасно, а децата - чаровни и мъдри!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 уйко калеко

    12 2 Отговор
    Много говорене според мен което е излишно.За първите 55 минути от предаването без откриващата на децата ,се изпълни една песен,а другото бе 45 минути дърдорене и реклами..По нататък не го догледах.

    Коментиран от #6

  • 5 Баце

    10 4 Отговор
    Само едно липсваше,онова наречено Лоренцо и картинката да беше пълна...........
  • 6 Армения

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "уйко калеко":

    Ами трябва да има кинти и за Халваджиян. То благотворителност, благотворителност, но сиренето е с пари. На всеки 15 минути шоу имаше 10 минути реклама

    Коментиран от #8

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Вила, къща ... остров

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "Армения":

    Благотворителност, едва ли! Миришеше си на политическа поръчка. Не е истина, че Геро се набърка в тиялна! Сега очакваме шоу за сбърканите, то и сега внучето е с неопределен пол.
  • 9 Не ми допадна

    3 1 Отговор
    За мен това беше психически натоварващо ТВ предаване. Много хора, много говорене, стари и отвратителни водещи. Не зная дали е имало финансов ефект. И никой от организаторите и собственика няма да обяви.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.