Last news in Fakti

20 Февруари, 2024 07:00 3 721 0

Дневен хороскоп за 20.02.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Сложен и неспокоен ден за Лъвовете

Дневен хороскоп за 20.02.2024 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Кой каквото ще да прави, вашите мисли все се реят около поетите задължения. Дори да не ви се наложи да ходите днес на работа, пак отвътре ще ви гложди чувството за недовършени задачи. Какво да се прави, щом обещавате прибързано така е, следващия път мислете преди да кажете “да”.

Телец

Ще трябва да организирате неща, които не са ваша работа, но пък ще ви е забавно да го правите. Днес е чудесен ден за сериозни предложения, особено към хората, които обичате, но хранете прекалено големи надежди.

Близнаци

Денят ще ви провокира да помислите над баланса между духовните и материалните ценности. Търсете знаците в света около вас, случайните думи или събития. Този въпрос винаги създава вътрешно напрежение, но пък именно то ви кара да предприемете нещо.

Рак

Ден за въоръжаване. Разбира се, това означава да се подготвите, да потърсите и намерите нужната ви информация, хора, средства. С други думи - време за активност преди започване на нещо,

Лъв

Този ден е малко по-сложен и неспокоен. Опитайте да запазите спокойствие и не правете неща, които искате да имат дългосрочен ефект. Запазете вътрешния мир.

Дева

Днес ще се чувствате далече по-добре, отколкото през почивните дни, може би, защото ви се струва, че работейки сте по-полезни. Всъщност трудът облагородява човека, но не се опиянявайте от собственото си величие.

Везни

Привързаността към материалните блага може да се окаже проблем, когато попаднете в непозната обстановка. Важно е да си дадете сметка кое е важно за вас, без да се обвинявате, но и без да подценявате.

Скорпион

Сякаш най-съкровените ви чувства излизат наяве, а това определено не е нещо, което искате да покажете. Подходете с чувство за хумор и не забравяйте, че всъщност всеки се интересува главно от себе си.

Стрелец

Идеален ден да докажете колко добър професионалист сте. Добрата новина е, че може би ще го забележат и от по-високо място, така че днес си бъдете на работното място и се старайте.

Козирог

Денят е доста предизвикателен за вас и най-вече за егото ви. Не приемайте нещата лично и не се обиждайте от оценките на другите. Все пак не забравяйте, че те говорят много повече за онзи, който ги изказва, отколкото за Вас самите.

Водолей

Днес може да станете предмет на подигравки, въпреки че това не означава, че правите нещата неправилно. Бог е с вас, пък околните нека си се шегуват колкото си искат, то си е за тяхна сметка.

Риби

Интересен ден, ще ви подтикне към свобода и търсене на нещо непознато. Определено може да е забавно, ако не подхождате с предубеждение. Добър ден за свързване с чужди култури.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА