Last news in Fakti

22 Февруари, 2024 10:28 1 212 7

Влогърка, даваща родителски съвети, получи максимална присъда за насилие над деца (ВИДЕО)

  • ютубър-
  • влогър-
  • родител-
  • родители-
  • съвети за родители-
  • насилие над деца-
  • присъда

42-годишната майка на шест деца призна, че е упражнявала физическо и емоционално насилие над децата си

Бивша ютубърка, която давала родителски съвети онлайн, беше осъдена на до 30 години затвор, след като призна, че е упражнявала физическо и емоционално насилие над децата си.

Руби Франки, майка на шест деца от Юта, която давала съвети за възпитание чрез популярния някога видео блог, наречен "8 Passengers", убедила двете си най-малки деца, че са зли, обладани и трябва да бъдат наказани, за да се покаят.

42-годишната жена и нейната бизнес партньорка, консултантката по психично здраве Джоди Хилдебрандт, се признаха за виновни по четири обвинения в тежко насилие над деца.

В споразумението за признаване на вина Франке призна, че е ритала сина си, докато е била обута в ботуши, държала е главата му под вода и е затваряла устата и носа му с ръце.

Тя и Хилдебрандт признават, че също така са принуждавали момчето да полага многочасов физически труд в летните горещини без много храна и вода - причинявайки му дехидратация и слънчеви изгаряния с мехури.

Според записите на спешните повиквания, 12-годишният син на Франки избягал през прозореца на къщата на Хилдебрандт в южния град Ивинс в щата Юта през август и помолил съсед да се обади в полицията. Той бил слаб, покрит с рани и имал тиксо около глезените и китките си, предава Sky News.

Според заповедта за обиск момчето казало на полицаите, че Хилдебрандт е използвала лют червен пипер и мед, за да превърже раните му.

Двете жени са арестувани в дома на Хилдебрандт и всяка от тях е обвинена в шест престъпления, свързани с насилие над деца при утежняващи вината обстоятелства.

Франки се признава за виновна по четири от шестте си обвинения и за невинна по две от тях на изслушване през декември в споразумение, което е прието от съда.

И двете жени получиха четири отделни присъди за лишаване от свобода за срок от 1 до 15 години. Присъдите ще бъдат изпълнявани последователно и са максималните за всеки пункт от обвинението съгласно законодателството на Юта. Дължината на всяка от присъдите в крайна сметка ще бъде определена от Съвета по помилванията и предсрочното освобождаване на Юта, според информация на Utah's Deseret News. Жените обаче няма да излежат повече от 30 години поради закона на Юта относно последователните присъди, съобщава Business Insider.

По време на изслушването за произнасяне на присъдата Франки отправила послание към децата си, които не се появили, за да видят майка си в затвора: "Никога няма да спра да плача за това, че нараних нежните ви души. Готовността ми да пожертвам всичко за вас беше майсторски манипулирана в нещо много грозно. Взех от вас всичко, което беше меко, безопасно и добро."

Преди ареста си през 2023 г. Руби Франки вече е противоречива фигура в света на родителските влогове. Тя и съпругът ѝ са критикувани онлайн за някои родителски решения, включително за това, че забраняват на най-големия си син да излиза от спалнята си в продължение на седем месеца заради шеги с по-малкия си брат. В други видеоклипове Руби Франки разказва как няма да занесе обяда на една от децата си в детската градина, което го е забравило вкъщи, и как заплашва да отреже главата на плюшена играчка на момиче, за да я накаже, че прави бели в къщата.

Каналът "8 Passengers" в YouTube е спрян, а Кевин Франки е подал молба за развод.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сила

    14 0 Отговор
    Идиоти...... Ама уникални идиоти..... А тия дето ги гледат са МЕГА, ТУРБО, безумни идиоти!!!!!!!!

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Акула

    3 0 Отговор
    от нея ЧОВЕК не СТАВА
  • 4 Смях

    1 1 Отговор
    Пак не сте разбрали. Тези присъди ще се лежат заедно. Т.е ако решат максимум от 15 години се лежат 7 и половина, при добро поведение се намалят пак почти на половина, реалната присъда от излежано време ще е между 2 и 4 години, останалите ще са изпитателен срок. Реално погледнато това са просто 2 лезбийки извършили психически тормоз над момчетата. Ако им бяха причинили трайни физически увреждания щеше да я има причината за по-сериозна присъда. Нека и не забравяме, че женските НПО в САЩ са много влиятелни…женицата просто се е “увлякла” във “възпитанието” за “доброто” на децата. Разликата с Европа е поне там на тези случаи се обръща частично внимание от време на време, в зависимост от нагласите на щата.
  • 5 Мога да допълня,че Кобилкина,

    3 0 Отговор
    която дава сексуални съвети е пълно дърво в кревата.
  • 6 Ко речи?

    0 0 Отговор
    Тя ли е влагала или на нея са й го влагали.
  • 7 Абе

    0 0 Отговор
    Много удобно забравихте да препишете, че присъдата е 4 до 30, а до 2-3 години при добро поведение ще е на свобода.