Last news in Fakti

23 Февруари, 2024 07:51 1 204 1

Днешният ден носи тайно знание

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Свързан е с източниците на информация, твърдят астролозите

Днешният ден носи тайно знание - 1
Снимкa: Shutterstock

Нарастваща Луна в знак Лъв до 03:39 ч. на 24 февруари.

Дните на Лъва са дни на топлината. Активният елемент е огънят. Може да изпитате оптимизъм, увереност, красноречие, повишен тон, весело настроение и склонност да поемате рискове. Добър ден за специални поводи.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата, кръвообръщението, артериите, гърбът и косата. Препоръчително е да се наспите добре. Погрижете се за сърцето си.

Луната през целия ден се движи на празен ход (от 06:19 ч. до 03:39 ч. на 24.02.). Не започвайте нищо ново и важно. Усилията ви ще бъдат напразни. Това време не е добро за различни видове придобивки. Спор, ако възникне през това време, може да доведе до разрушителни последици в отношенията. Ако в този момент се влюбите от пръв поглед, това влюбване може да донесе психологическа травма или разочарование, а също така назначената романтична среща може да завърши драматично. Отдайте се на рутинни занимания или почивка.

Лунен календар: продължава 14 лунен ден до 17:03 ч.

Символ на деня е тръбата. Време за призив към учение и усвояване на нови знания. Денят носи тайно знание, свързан е с източниците на информация. Полезно е да работите със свещени текстове, езотерична литература. При човек може да се отвори третото око, ако целта чрез духовна практика е била насочена към това.

Медитирайте върху мантрите "ОМ" и "АУМ". Опитайте се да ги пеете сами. Този ден е благоприятен за началото на цикъла на мантрата и 40-дневната практика. В 14-ия лунен ден Луната получава максимална сила, жените могат да извършват подмладяващи процедури. По време на 14-ия лунен ден е активна Манипура чакра.

В никакъв случай не трябва да действате под влиянието на момента. Този ден може да донесе със себе си лошо настроение и лошо здраве. Факт е, че в четиринадесетия лунен ден сме много чувствителни към всякакви чужди влияния. Всяка чужда енергия, която ни докосне, може да причини неизправност в тялото.

Вземете рядък дървен гребен в началото на деня и срешете косата си на път. Ако разделите косата си по средата, ще използвате равномерно всички природни енергии. Разделянето отляво активира енергиите на водата, въздуха и земята, отдясно - огън, метал и дърво. Ако не знаете точно от какви енергии имате нужда, по-добре е да предпочетете разделянето по средата.

Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да изпробвате нови техники, да опитате на места, където още не сте го правили и по начин, по който не сте го правили.

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден.

Хората, родени в четиринадесетия лунен ден, са защитени от съдбата. Това са лидерите. Те имат призвание и преминават към него през всички препятствия.

Следва 15 лунен ден от 17:03 ч. на 23 февруари до 18:06 ч. на 24 февруари

Сменят се лунните енергии, настъпва опасно и конфликтно време, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.