Last news in Fakti

29 Февруари, 2024 16:32 1 495 3

Кание Уест атакува бившата си: Ким, извади децата ми от фалшивото училище

  • ким кардашиян-
  • кание уест-
  • рапър-
  • деца-
  • училище-
  • образование

Рапърът отправи публична атака към бившата си жена, загатвайки, че училището, в което тя ги води е "училище за знаменитости, управлявано от системата"

Кание Уест атакува бившата си: Ким, извади децата ми от фалшивото училище - 1
Снимка: Shutterstock

Кание Уест публично се нахвърли върху бившата си съпруга Ким Кардашиян в странна публикация в социалните мрежи, като ѝ каза да изтегли децата им от "фалшиво училище".

Двойката, която е официално разведена, има четири общи деца - Норт, Сейнт, Чикаго и Псалм. Ким и Кание бяха заедно в продължение на осем години, преди да се разделят в началото на 2021 г. след шест години брак и бурни две години в началото на връзката им.

Използвайки новия си акаунт в Инстаграм противоречивият рапър се прицели в Ким. На фона на бял фон с черен текст, изписан с главни букви, се чете съобщение: "Ким извади децата ми от Сиера Каньон, сега това е фалшиво училище за знаменитости, които са използвани от "системата".

В надписа към публикацията Кание добавя: "В този момент всички знаят какво означава "системата". Системата ме отстрани от баща ми и системата ме отстрани от децата ми. Когато системата подготвя спортисти, тя избягва да работи с тези, които имат баща в живота си, защото са по-трудни за манипулиране."

Той добави: "Двете ми най-големи деца знаят кой е техният баща."

Интернет потребителите вече знаят какво да очакват при всяко странно включване на Кание Уест, като един от тях написа: "Същата стара глупост. Всеки път, когато този човек има нова музика, тя се отлага... и Кание напада adidas и Ким. Същите театри, същата книга. Няма Библия."
"Йе, иди да си легнеш, моля те. Не мога да понеса още един път да те премахнат (cancel)", добави друг. "Искаш да ми кажеш, че нямаш личния ѝ номер, за да обсъдите този "сериозен въпрос", свързан с децата ви? Или предпочиташ да съобщиш на целия свят", коментира трети потребител на Инстаграм.

Това не е първият път, в който Кание публикува информация за ситуацията с училищното образование на децата си, принуждавайки Ким Кардашиян да засили охраната си още през 2022 г. Съобщава се, че телевизионната риалити звезда е платила за засилени мерки за сигурност в училището на децата си след поредица от изказвания на Кание по онова време.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сила

    3 3 Отговор
    Това полуде..... Спрете му сиропа с кодеин....... ЧИКАГО, ПСАЛМ, НОРТ, СЕЙНТ.....???!!!???

    Коментиран от #3

  • 2 баба Гуси

    4 1 Отговор
    Колко странно. Миналата година Илон Мъск каза, че САЩ университетите са управлявани от комунистите, които научили дъщеря му, че понеже той е богат тя не трябва да контактува с него. Тази година пък Кание Уест казва, че системата прави така, че децата да остават без баща в живота си, защото така ще са по-лесни за манипулиране. Всъщност всичко това не е някаква тайна за нас предвид това, което някога се случи и в България покрай т.н. еманципация и после феминизма.
  • 3 Имена КАТО... МИРУДИЯ .. И

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Сила":

    НАХАКАН ИМА И ТУКА........... НЕЩУ ДА КАЖЕШ