Last news in Fakti

1 Март, 2024 10:45 1 484 15

Наоми Кембъл излиза с 37-годишен мултимилионер от Саудитска Арабия (СНИМКА)

  • наоми кембъл-
  • връзка-
  • мултимилионер-
  • филмов продуцент

Двамата вече няколко пъти са били забелязвани заедно по време на светски събития

Наоми Кембъл излиза с 37-годишен мултимилионер от Саудитска Арабия (СНИМКА) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

The Sun се позовава на свои източници, според които супермоделът Наоми Кембъл се е сближила интимно със саудитския филмов продуцент и мултимилионер Мохамед Ал Турки.

Двамата вече няколко пъти са били забелязвани заедно по време на светски събития, а последно са били видени на наградите БАФТА по-рано този месец: Според The Sun 53-годишният супермодел и 37-годишният филмов продуцент са позирали заедно пред фотографите, а след това са останали близо един до друг през цялата вечер.



Двамата се появиха за първи път заедно на събитие през 2021 г. и оттогава са излизали заедно многократно, включително на филмовия фестивал в Кан миналата година и на Седмиците на модата в Париж през 2022 и 2023 г., както и на няколко частни партита.

Както отбелязват запознати, напоследък двамата са се сближили, като между тях "явно прехвърча искра". "Наоми е много избирателна по отношение на това с кого прекарва времето си и се е сближила с Мохамед. Те споделят любовта си към модата и изкуството и имат много общи приятели. Наоми беше с него в Дубай и изглежда по-щастлива от всякога", споделя информатор на изданието, предава БГНЕС.

Преди седмица медиите отново започнаха да обсъждат и личния живот на Наоми, която наскоро за трети път се появи в публичното пространство с диамантен пръстен на безименния си пръст.

През 1993 г. Наоми Кембъл беше сгодена за басиста на U2 Адам Клейтън, а след това за италианския бизнесмен Флавио Бриаторе, с когото скъса през 2002 г. Имала е афери и с Робърт де Ниро, Джерард Бътлър, Терънс Хауърд, Майк Тайсън и руския милиардер Владислав Доронин. Наоми Кембъл пази личния си живот в тайна.

През 2021 г. Наоми Кембъл се сдоби с дъщеря: предполага се, че детето е износено от сурогатна майка, бащата е неизвестен. Миналото лято Наоми Кембъл стана майка за втори път: роди ѝ се син, който също е роден от сурогатна майка. За бащата на момчето не се знае нищо.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 окомер

    5 0 Отговор
    Изглежда като 47-годишен.
  • 3 наоми не се запусна

    1 0 Отговор
    като клаудия шифър . цъфти . дениро я изостави за по млада като павароти . сега звездна двойка са суифт , чарли и камила , но клюките са за извесност и информираност . Наоми не стъпва в бг . тук няма мода . пищова , азис , 100 монакенки трайо , по лошо от турска република . хахаха
  • 4 мили

    4 1 Отговор
    мислата ми прилича на обpатен
  • 5 Тя им

    8 0 Отговор
    е загубила бройката отдавна , така че , кой е в момента не е интересно !
  • 6 урко

    5 2 Отговор
    да не би да е закъсала за пари тая лелка, че се излага по тоя начин с младока?
  • 7 И футболистите,

    8 1 Отговор
    И проститутките, преди да се пенсионират окончателно, отиват да поиграят малко в арабията - за няколко последни, високодоходни врътки! Арабелите са фрашкани с мангизи, а и нямат самочувствието на стари господари, та се задоволяват и с поповехнали звезди.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Голю

    4 2 Отговор
    Еми с мен ли да излиза?!?

    Коментиран от #12

  • 10 Успех на еднорозите!

    5 0 Отговор
    Ама на тоя мултимилионер от Саудитска Арабия от километри му личи, че е от розовите и твърде вероятно ако се върне в Родината ще му се случат едни случки. Така, че пантерката си му е сестричка.
  • 11 Баба Гошка

    7 0 Отговор
    Медийна изява. Старо овче никой богаташ не дъвче при толкова много евтино агнешко и шилешко наоколо от двата пола и от третите полове

    Коментиран от #13

  • 12 кака Маги брикета

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Голю":

    Тя си има хонорар и ако можеш да го платиш и с теб ще излезе за да те видят с нея. Бая скъпичко ще ти излезе обаче - защото само от милионер нагоре би платил нейният хонорар, за да си направи нужният му кризисен ПиАр. Иначе сметката не ти излиза никак. Като на Владислав Доронин, който сам се набута в дълбокото и докато се усети му изтръпна портфейла.
  • 13 Кавални съм

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Баба Гошка":

    Колко пък да е богаташ туй на снимката? В техният свят за да си богаташ трябва да имаш поне 250 милиона.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.