Last news in Fakti

1 Март, 2024 11:15 3 369 15

Ники Кънчев за Джизъса: Като гледаме колко деца направи, може да го наричаме Зевс

  • ники кънчев-
  • благой георгиев-джизъса-
  • прякор-
  • чувство за хумор

Водещият на "Стани богат" демонстрира чувство за хумор в последния епизод на предаването

Водещият на предаването "Стани богат" Ники Кънчев демонстрира чувство за хумор в последния епизод.

При участието на Преслав Димитров третият въпрос бе "Какъв е прякорът на бившия футболен национал Благой Георгиев?" Вариантите бяха Будата, Кришната, Джизъса и Зевса. Мъжът веднага посочи правилно Джизъса, а Кънчев реши да се пошегува, пише novini.bg.

"Джизъса, но като гледаме колко деца направи, може и Зевса. Истински бог в леглото. Блажко! Приятелче. Можем да го определим като местния бог на плодородието и други подобни шеги", каза с усмивка Кънчев.

В началото той се пошегува и при представянето на самия участник, на който му предстои да мине под венчилото с приятелката си Теодора: "Предстои му сватба, а след това брадва. Не, не, сватбено пътешествие".


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    9 0 Отговор
    Чак пък Зевс. Викай му Блажко по червенобрежки.
  • 2 Последния Софиянец

    10 3 Отговор
    Не му е лесно на Ники Кънчев с тези олигофрени дето му пращат.

    Коментиран от #3

  • 3 честен ционист

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Как да не му е лесно? Нали му диктуват отговорите в слушалката. Никито е по-слаб водещ от оня предишния чалгар.
  • 4 Голяма грешка

    9 1 Отговор
    Направиха продуцентите, че върнаха този водещ ! Онази вечер за първи път гледах шоуто от както се е върнал и беше ужасно! Много подло постъпи с 18 годишното момче Димо Стоянов(ако не бъркам името) ! Интелигентно и знаещо много за скромните си години! Вместо да му каже да се откаже той го подтикна да продължи! Много долно от негова страна!
  • 5 Бегай !

    5 1 Отговор
    Ники Кънчев кани супер тъпаци и им подсказва както с мимики ,така и с подскачане на столчето.Пълно порно !
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 уйко калеко

    8 1 Отговор
    Билалов имаше ,,ТРЕСКИ ЗА ДЯЛАНЕ,,но КЪНЧЕВ Е МНОГО ПО ЗЛЕ,От като е седнал на стола един участник взе 5000 лв другите печалби се движат между 500 и 2000 лв.Задават се въпроси на 300- 500 лв които са на равнището на над 3000.Изглежда ,че БТВ-то нямат пари и нарочно задават трудни въпроси от начало за да изгърмяват играчите рано жокерите си.Фен съм на предаването ,но с този водещ не е добре.
  • 9 Като му гледам akълa на "Джuзъca",

    5 0 Отговор
    скърбя за родилите тея geца, и на самите тях!
    Дано поне изкуствените му зъби да наследят!
  • 10 пфф

    10 1 Отговор
    Бях забравила колко неприятен водещ може да бъде!
  • 11 Румен

    7 1 Отговор
    Н.Кънчев превърна любимото ми предаване в говорилня и място където да се самовъзвеличава, основното му забавление е да пречи на участниците с безкрайни брътвежи, да им се подиграва и да се хвали. Толкова епротивен, че вече не гледам любимото ми предаване. Жалко, че с поведението си Кънчев отказа много зрители да гледат единственото смислено предаване по ТВ. Питам се, до кога ще го държат на този пост? Или го поощряват умишлено да пречи на участниците, с дрънканици, за да стигат само до 500 лв?
  • 12 Кадир

    6 2 Отговор
    Не ме кефи Ники Кънчев. Смешко е, само ланка и губи време в безмислени разговори. А се прави и на много знаещ. Цялото шоу е кофти и да не ми обясняват, че въпросите се избират по случайност. Много пъти съм ги хващал, че като се появи някой умен, тутакси се появява много сложен въпрос. Защо? Защото ако дадат 100 000 лв. шоуто фалира.
  • 13 Катя

    3 3 Отговор
    Кънчев прави изключително тъп хумор и просташки коментари. Държи се подигравателно и неуважително с участниците. Отново ще се откажем да гледаме Стани богат както направихме в миналото. Намерете интелигентен водещ. Г-н Билалов не беше идеален но имаше класа доста степени над Н Кънчев. Съжалявам, ако така продължава отново нашето семейство ще спре да гледа това прекрасно шоу.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Запознат

    2 1 Отговор
    Много тъпо, толкова ниски качество не съм си и представял за ФАКТИ