Last news in Fakti

1 Март, 2024 17:09 11 838 20

Затворнички се отдават на надзиратели срещу закрила и шоколад СНИМКА

  • затвор-
  • секс-
  • надзиратели

Родилата зад решетките Джесика Кент разкрива подробности от сексуалния живот на лишените от свобода

Надзирателите в затвора правят секс със затворници "през цялото време", заяви бившата затворничка Джесика Кент, цитирана от Дейли Стар.

Тя се сблъскала за първи път със закова, когато била на 9 и излежала присъда за престъпления, свързани с наркотици и огнестрелни оръжия, преди да роди бебе зад решетките. След като става майка, Джесика решава да се "изчисти".

Тя споделя, че е видяла много сексуални актове в затвора и въпреки че в повечето случаи участващите жени са се съгласявали на секс с надзиратели, все пак за нея това са били изнасилвания.

Тя обяснява в своя подкаст: “Това е против закона. Причината за това е, че пазачите в затвора са в позицията на власт над затворниците и така лишените от свобода не могат да вземат свои собствени решения, когато става въпрос за сексуални отношения в затвора”.

Джесика казва, че има много причини жените там да правят секс с мъжете – а понякога и жени – така си плащат, за да ги пазят. Тя добави: „Много обичайно нещо е затворниците да флиртуват със служители, виждала съм го от първа ръка.

“Първата причина е скуката. Скучно ни е, няма какво друго да правим. Да, имате работа в затвора и всички тези неща, но скуката вероятно е причина номер едно".

“Номер две: всички ние имаме нужди и когато тези нужди не са удовлетворени, вие се опитвате да намерите как можете да ги посрещнете.

“Друга много очевидна причина е, че затворниците искат да намерят достъп до т.нар. "комисар" - затворнически магазин за луксозни стоки. Те опитват всячески да намерят връзка за него, независимо дали чрез съкилийник или надзирател.

Затворнички се отдават на надзиратели срещу закрила и шоколад СНИМКА
Снимка: Instagram

Не само възможността от време на време да си купите допълнително блокче шоколад или луксозен шампоан е това, което примамва затворниците за романтични отношения с надзирателите. Джесика сочи примера на Тина Гонзалес, 26-годишна надзирателка в затвора на окръг Фресно, която беше хвърлена в затвора, след като внесе в затвора мобилен телефон, алкохол и дори бръснарски ножчета за своя любовник затворник.

Гонзалес дори бе прорязала дупка в униформата си, за да я улесни да прави секс със затворника: “Най-лудото е, че тя би направила това пред очите на затворниците”, казва Джесика.

Сексът в затвора често е прибързано занимание, добавя тя: „Не е като при онези дълги и страстни провлачени сцени, каквито виждате в киното, където под душа имат цялото време на света и е толкова красиво.

“Това е много бързо нещо …тези хора са изложени на риск да бъдат хванати по всяко време.”

Но Джесика казва, че понякога сексуалните отношения между затворници и пазачи могат да се превърнат от експлоатация, в откровено насилие. Тя продължава: „Бях в затвор, където свещеникът беше признат за виновен в сексуално насилие над пет жени и получи пет години.

"Много от тези хора искрено вярват, че са влюбени и не можеш да направиш нищо", допълва тя.

“Също така не бихте помислили, че служител на затвора би рискувал работата си, за да внесе наркотици, но това се случва с тревожна скорост. Внасят алкохол, внасят телефони, внасят наркотици, внасят цигари в помещения за непушачи – защото си струва много ши.ани пари

“Пазачите в затвора не получават толкова добро заплащане и могат да спечелят хиляди долари, като внасят ежедневни неща като цигари и запалки.”


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ко каза Ко?

    48 5 Отговор
    "Тя се сблъскала за първи път със закова, когато била на 9 и излежала присъда за престъпления, свързани с наркотици и огнестрелни оръжия, преди да роди бебе зад решетките"
    Че в обора са луди - луди са, ма чак пък толкоз...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ДРАМА

    35 1 Отговор
    Не ме интересуват тези, които на 9 влизат в затвора, както и онези, които списват за тях.

    Коментиран от #4

  • 4 Ко каза Ко?

    31 0 Отговор

    До коментар #3 от "ДРАМА":

    Пише, че на 9 е излежала присъдата за наркотици и оръжия...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Зрител

    21 0 Отговор
    Най често ги е..ат с гумената палката.

    Коментиран от #9

  • 7 Жената на ПС

    8 3 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Мили не ме излагай,вдигнах тарифата сега искам и коняче
  • 8 Ти си

    14 1 Отговор

    До коментар #5 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Педофил знам аз
  • 9 И теб

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Зрител":

    Ли с такава те и ба ха
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 глоги

    5 0 Отговор
    Тя се Е сблъскала за първи път със закоНа,
  • 13 Катя

    31 2 Отговор
    Аз, като студентка, си лягах с хазяина (разведен, около 40) и не плащах наем. И секса беше хубав. За съжаление една разведена к-чка с дете му завъртя главата и сделката ни приключи. Има отвратителни жени!

    Коментиран от #14, #15, #16, #17

  • 14 Ужас

    10 3 Отговор

    До коментар #13 от "Катя":

    Аве моме как може да паднеш толкова ниско.
    Не си се научила на труд.
    Срам е това нещо. Нямаш гордост за да го направиш.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Венета

    9 0 Отговор

    До коментар #13 от "Катя":

    Не е луд този, който яде баницата, а който му я дава. Щом момичето я е устройвало и хазяина също, сделката е честна.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.