Last news in Fakti

2 Март, 2024 17:04 1 550 5

"Животните не са плат": Активисти прекъснаха модното шоуто на Виктория Бекъм в Париж (СНИМКИ)

  • виктория бекъм-
  • модно шоу-
  • париж-
  • активисти-
  • peta

Бекъм представи колекция от прозрачни рокли и палта за сезона есен/зима

"Животните не са плат": Активисти прекъснаха модното шоуто на Виктория Бекъм в Париж (СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Активисти за правата на животните от PETA прекъснаха ревюто на Виктория Бекъм на модното изложение на Седмицата на модата в Париж, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Активистите влязоха на модния подиум, когато моделите дефилираха, издигнаха плакати с надписи "Viva Vegan Leather" и "Vegan Leather" и носеха тениски с надпис "Обърни гръб на кожата на животните" и "Животните не са плат", преди да бъдат изведени от охраната.

В края на шоуто, когато Бекъм поздравяваше публиката, друг активист успя да се промъкне на подиума със същия плакат.

Бекъм представи колекция от прозрачни рокли и палта за сезона есен/зима.

Бившето момиче от "Спайс", което дебютира на Седмицата на модата в Париж през 2022 г., изненада публиката с блейзър без гръб и твърде откровено деколте на мини рокля.

Съпругът на Бекъм - Дейвид Бекъм, и децата им Ромео, Бруклин и Харпър, бяха на първия ред.

Седмицата на модата в Париж продължава до 5 март.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лицемерие

    15 2 Отговор
    Ядат месо, пият мляко, едва ли някой от тях е истински веган - в истинските шоколади има мляко и краве масло, например - а те сигурно си похапват.
    Англичаните и другите северни народи имат дълга история на похапване дори на човешка плът. Доказателство: Припомнете си приказката "Хензел и Гретел". При нас няма гладни гробища, а при тях има. Значи гладът ги е мъчил страшно и са млющяли и животинско месо и друго. Откога станаха протестъри срещу носене на кожа, кога свариха, така и не разбрахме. Големи лицемери! Или може би шоуто е за нас - ние да не носим кожени изделия и да не ядем месо, а те да си хапват тайно от простолюдието. Има нещо гнило в тази работа!

    Коментиран от #3

  • 2 СЗО

    9 2 Отговор
    Интересно защо не съм чувал еко актививисти да протестират на сбирка на Hells Angels. И там има доста кожа.
  • 3 Пилотът Гошу

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Лицемерие":

    Каузите, които се пробутват, почти никога не интересуват организаторите.
  • 4 Госあ

    1 5 Отговор
    С простолюдието треа се действа резко и кардинално, визирам и богатото и бедно простолюдие, като богатото известно като полуграмотна буржоа е по опасно. Месо от биореактори и конопени дрехи, че са по лесно разградими. Като цяло, жизнения цикъл на абсолютно всеки трябва да бъде сметнат във въглеродни емисии и пластмаса и да получава според социалния си рейтинг. Като разбира се, всеки получава достатъчно за да живее нормално, но не разточително и разликата между богати и бедни да бъде в рамките на нормалното разпределение.

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.