Last news in Fakti

4 Април, 2024 11:32 778 2

Виктория Бекъм не иска да се събира със Spice Girls

  • виктория бекъм-
  • спайс гърлс-
  • група-
  • поп група-
  • момичешка група

Съпругата не Дейвид Бекъм категорично отхвърли идеята за турнета и концерти с останалите момичета от легендарната поп група

Виктория Бекъм не иска да се събира със Spice Girls - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Виктория Бекъм сложи край на слуховете за евентуално турне на Spice Girls, с което да отпразнуват 30 години от създаването на бандата.

Въпреки че в края на миналата година Мел Би загатна че е възможно групата отново да се събере, за да изпълни някои от най-големите си хитове, Пош Спайс заяви, че няма да участва в никакви концерти или турнета, но с радост би отпразнувала годишнината по друг начин, предава actualno.com.

Новината Виктория Бекъм обяви в интервю за "Radio France", в което казва: "Много съм горда от всичко, което постигнахме със Spice Girls, но сега за мен е по-важно да давам сила на хората чрез модата и красотата. Появиха се много слухове за турнета и концерти, но това няма да се случи. С удоволствие бих празнувала с момичетата по някакъв друг начин обаче."

Наскоро при гостуване в предаването "Jennifer Hudson Show" Мел Би каза: "Твърде съм приказлива. През цялото време от екипа ме предупреждават нищо да не издавам, но това, което мога да кажа, е, че определено работим по нещо заедно. Всички пет момичета. И само заради това, което току-що казах, най-вероятно ще си навлека неприятности".

Все още няма яснота за какво точно става въпрос, пише Contacmusic.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 супер

    1 1 Отговор
    Така е по-добре. Ще уплаши публиката.
  • 2 Коиловци

    2 0 Отговор
    Ми кът нище, ку ще, дет рекъл оня!
    Ай наздраве кумец! И дан забраиш да преместиш у другиа крачул!